Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Avatar si semnatura , daca se poate Mier 13 Iun 2012, 11:06 | |
| Da , tot eu . Ma scuzati ca va deranjez , iar . Dar as vrea un avatar , semnatura+ text care sa exprime ca atunci cand prieteni iti intorc spatele si te judeca , tu incerci sa ai puterea sa mergi mai departe . Multumesc si va rog iertati deranjul . |
|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate Joi 28 Iun 2012, 22:46 | |
| Ma oucp eu de cererea ta. Dca nu iti plac spune-mi si iti fac altele. :D Avatar: Semnatura: If you don't care why do you still looke back? If you don't mind why do you cry every night? I know that being lied by the people you love so much hurts. But life goes on and on. And it doesn't stopos for every little mistake. |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate Dum 01 Iul 2012, 09:35 | |
| Multumesc , mult sunt superbe , Scuze ca am ajuns asa tarziu dar am avut o mica iesire si nu am mai ajuns la calculator . Multumesc muult . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avatar si semnatura , daca se poate | |
| |
|