Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
Subiect: Primul meu AMV Vin 15 Iun 2012, 09:56
Buna , Acesta este primul meu AMV. Sincer recunosc ca se putea si mai bine , dar e primul . Sper sa va placa :
Sa-mi spuneti cum vi se pare .
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Primul meu AMV Vin 15 Iun 2012, 11:03
[b]Este duperb mi.ar placea sa pot sa fac si eu dar habar nu am cum Este foarte frumos avand in vedere ca este primul... Nu te dezcuraja este foarte bun....Ador pozele din el...inca mai incerc sa fac rost de unele
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
Subiect: Re: Primul meu AMV Vin 15 Iun 2012, 11:31
Multumesc , mult Briosica . Daca vrei sa inveti sa faci un AMV , este pe forum o categorie numita tutoriale . Gasesti acolo explicat .
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
Subiect: Re: Primul meu AMV Vin 29 Iun 2012, 10:09
Subiect: Re: Primul meu AMV Mar 17 Iul 2012, 14:21
Hey Irinuc ! Pentru primul amv este foarte bine. Imi place melodia, este un amv foarte dragut. Sa mai faci ca sa mai avem si noi ce vedea, ceva bun de vazut.
ayumi-chan Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : anime world >:D< Nr. mesaje : 308 Puncte : 354 Reputatie : 20 Hobby-uri : Ador să scriu, să compun (ficuri), să citesc cărți: în special cele în gen SF şi cele romantice, să ascult muzică ( melodiile lui Lana Del rey și ale Rihannei sunt preferatele mele) şi am o slăbiciune pentru țările asiatice ( defapt doar Japonia și Coreea de Sud ) Stare de spirit : -.-'
Subiect: Re: Primul meu AMV Mier 18 Iul 2012, 19:33
Este primul :o3 eu nu am facut nici unul :)) oricum imi place :o3 :*