Buna este primul meu fic !
Sakura :
Ma aflu la trunchiul pomului viu colorat in verde ca iarba . Imi astept iubitul . Ma numesc Rucsy Sakura Haruno si am 16 ani ,parul negru cu reflexy roscate ,ochii negri abisali si un corp de invidiat . Sunt imbracata int-o salopeta verde turcoaz si in niste opinci negre. Parul il am prins in coc iar ghiozdanul este roz cu alb . Fac parte dinn trupa Blaxy girls ca vocalist . Din el fac parte prietenele mele Hinata , Ten ten , Tamari si Ino .
Intr-un final apare si el cu o pungulita alba crem cu floricele colorate in rosu si portocaliu cu galben .Acesta imi da o o camasa crem cu floricele colorate si ma intreaba daca imi vine , ii raspund afirmativ . Iar el imi zice rece :
- Ne despartim !
La auzul cuvintelor acelea incep sa fug spre scola pe drumul prefuit . Din cand in cand ma mai imbiedic de pietrele mai iesite din asfalt , la care asta copii mici rad de mine .
Ajunsa la scoala sunt intampinata de fetele din trupa acestea vazanduma in halul in care arat incep sa ma intrebe ce am patit .
Dar neputand sa spun acele cuvinte incep sa fredonez :
I can see you sigh, though you try to kiss me
iIt's the gaze you have, i don't think you will miss me
Full of tears, close my eyes, i can feel you are breathing
Everything has changed, now i see, you are leaving
I miss you when you always were here
I miss you when you didn't knew fear
I miss you and the times you were near
I miss you baby, miss you
and i miss when you always were here
I miss you when you didn't knew fear
I miss you and the times you were near
I miss you baby, miss you baby
I gently close my eyes, past becomes my present
Every memory's alive, and it isn't pleasant
And it breaks me in half that you stop the fighting
Everything has changed, now i see, you are leaving
Blaxy girls miss you
Dar ma opresc cand il vad intrand la brat cu Karin Ne******a scoli ski sarutanduse . atunci am inceput si mai tare sa plang . Fetele pa consolara dar nu reusira mult pentru ca se sunase .
Intr-u in scoala si ma asez la rand pentru ultimul clopotl avand 16 ani si fiind in clasa a 8 a este jltima mea zi in a 8a .
Doamna incepe sa ne strige numele si sa iesim pe rand cand sa ajunga la mine incep sa strige L
- Zozo , zozo , zozo ,zozo . Acesta fiind porecla mea .
Ies zicand Fani mei , Fani mei .
Facandui pe toti sa rada .
Dirigintele meu era chear tatal meu Kakashi Haruno . Un om de 30 de ani si parul gri de la nastere . Are sharinganul care doar clanul Uchiha il poseda .
Dupa ce ne da diplomele , pe usa apare ...........
Merita continuat ?
Sper sa va placa !
Popp