|
Autor | Mesaj |
---|
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: мy σωη gfx ❤ Mier 20 Iun 2012, 15:03 | |
| Pai, creatiile/ arta vizuala este ceva deosebit facut sa-ti incante privirea cu culori sau alte lucruri interesante. Am adus si eu cateva gfx-uri, sper sa va placa :D [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Mier 20 Iun 2012, 16:14 | |
| Buna , Deci imaginile sunt superbe , mai ales prima . E preferata mea . Te rog , sa mai pui . |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Joi 21 Iun 2012, 12:05 | |
| |
|
| |
Bya132 Academy Student
Sex : Localizare : In parallel with the real world. Nr. mesaje : 35 Puncte : 47 Reputatie : 6 Hobby-uri : More. Stare de spirit : Always crazy.
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Sam 23 Iun 2012, 17:55 | |
| Scumpa mea, pozele sunt incredibile. Sa mai pui. Imi plac .[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Sam 23 Iun 2012, 21:49 | |
| Sunt foarte frumoase si mai pune daca vrei |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Sam 30 Iun 2012, 14:24 | |
| Hello ^.^ Intr-adevar ai niste gfx-uri foarte reusite. Ai pus brushes si ai adaugat texturi, ceea ce este foarte bine. Dau o infatisare mai speciala imaginii aceste efecte si ma bucur ca te-ai folosit de ele ^.^ Chiar ai talent, si stii ce si unde trebuie pus, in asa fel incat sa iasa un gfx superb *hug* Te rog sa mai postezi si altele.
Xoxo, Zummy <3 |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Lun 07 Ian 2013, 11:23 | |
| Hei:)... Intr-adevar, chiar ai talent^^.Sunt foarte dragute...nu, frumoasae.Mai vreau sa va si altele.Sa ma anunti*
|
|
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Lun 07 Ian 2013, 19:41 | |
| Sunt frumoase,dar vad ca esti incepatoare in phtoshop...sa urmezi tutoriale ;) |
|
| |
Lloyd Chūnin
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Lun 16 Sept 2013, 01:01 | |
| Hi :3 Trebuie să recunosc că a durat foarte mult timp de când nu am mai postat aici. Un an? Da, un an. Shame. Am decis să revin cu alte lucrări ^^ Sper să vă placă și mulțumesc pentru comentarii și sfaturi ^///^ - chiar dacă a trecut mult timp - [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ Lun 16 Sept 2013, 08:16 | |
| Hellăău sweetheart. *hug* Știi foarte bine că îți ador creațiile, dar acestea sunt ... o.O! Mie-mi plac, chiar foarte mult. :x
Ultimele sunt preferatele mele. :3 Sper să mai aduci. Spor la editat! :* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: мy σωη gfx ❤ | |
| |
|
| |
|