yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: O micuta cerere... Vin 22 Iun 2012, 14:08 | |
| Hey!^^ Ma ajuta si pe mine cineva? ( va rog) As vrea si eu o semnatura asemanatoare cu avatarul |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: O micuta cerere... Vin 22 Iun 2012, 22:59 | |
| Sper să-ţi placă. Altceva mai potrivit, n-am găsit. Semnătură |
|
yuky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : HoMe In ThE sHaDoW...>[]< Nr. mesaje : 312 Puncte : 383 Reputatie : 7 Hobby-uri : MUSIC/kpop (guitar, piano,flaut, voice/choir, songwriter) DANCE; KARATE Stare de spirit : Shut up!!!
| Subiect: Re: O micuta cerere... Sam 23 Iun 2012, 09:00 | |
| Hey Luci! Imi place semnatura , dar nu inteleg de ce ai ales Nu'est Nu ca nu mi-ar placea trupa ,dar... |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: O micuta cerere... Sam 23 Iun 2012, 09:24 | |
| Dacă îţi place trupa, de ce există un "dar" ? Oricum, dacă nu vrei s-o foloseşti, vorbeşte cu altcineva din comisie să-ţi facă alta. P.S : Nu-mi mai spune Luci, prefer Lucifer sau Bibi. |
|
yuky Genin
| Subiect: Re: O micuta cerere... Sam 23 Iun 2012, 09:39 | |
| Bibi nu trebuie sa te superi eram doar curioasa! !! Scz!!! P.S: imi place semnatura, imi place trupa,dar nu prea imi place de Ren ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O micuta cerere... | |
| |
|