Bya132 Academy Student
Sex : Localizare : In parallel with the real world. Nr. mesaje : 35 Puncte : 47 Reputatie : 6 Hobby-uri : More. Stare de spirit : Always crazy.
| Subiect: Blaxy Girls - "Oare trebuie sa pierzi" Lun 25 Iun 2012, 12:07 | |
| O melodie care am descoperit-o acum cateva minute. Se repeta strofele de mai multe ori, dar versurile sunt frumoase. Blaxy Girls - "Oare trebuie sa pierzi"
Oare trebuie sa pierzi? (Tre' sa pierzi, tre' sa pierzi...tre' sa pierzi) Uneori simti ca n-ai mai vrea sa te ridici (ridici ... ridici ... ridici) Oare trebuie sa pierzi? (Tre' sa pierzi, tre' sa pierzi...tre' sa pierzi) Uneori simti ca n-ai mai vrea sa te ridici (ridici ... ridici ... ridici) Poate totusi n-ai dori sa ramai aici...!
M-ai ierta daca-ai sti C-as veni intr-o zi Sa-ti spun: "m-am schimbat" Ai iertat, ti-a fost greu M-am jucat tot mereu Desi nu as fi vrut...
Am cazut, m-am lovit Te-am iubit si-am ranit Dar de azi e trecut... M-am luptat cu tot ce a fost mai greu M-am luptat mereu...
Refren: Oare trebuie sa pierzi Pentru a sti ce vrei, Oare trebuie sa plangi Sa nu crezi in ei, Uneori simti ca n-ai vrea Sa te mai ridici Poate totusi nai dori sa ramai aici ______________________________ Refren: ______________________________ Nu mai vreau sa ma visez Nu mai vreau sa ma visez Nu mai vreau sa ma visez Maine Poate ar trebui sa crezi Poate ar trebui sa crezi Poate ar trebui sa crezi Maine (BIS)
Oare trebuie sa pierzi? (Tre' sa pierzi, tre' sa pierzi...tre' sa pierzi) Uneori simti ca n-ai mai vrea sa te ridici (ridici ... ridici ... ridici) Oare trebuie sa pierzi? (Tre' sa pierzi, tre' sa pierzi...tre' sa pierzi) Uneori simti ca n-ai mai vrea sa te ridici (ridici ... ridici ... ridici) Poate totusi n-ai dori sa ramai aici...!
M-ai ierta daca-ai sti C-as veni intr-o zi Sa-ti spun: "m-am schimbat" Ai iertat, ti-a fost greu M-am jucat tot mereu Desi nu as fi vrut...
Am cazut, m-am lovit Te-am iubit si-am ranit Dar de azi e trecut... M-am luptat cu tot ce a fost mai greu M-am luptat mereu... ______________________________ Refren: ______________________________ Nu mai vreau sa ma visez Nu mai vreau sa ma visez Nu mai vreau sa ma visez Maine Poate ar trebui sa crezi Poate ar trebui sa crezi Poate ar trebui sa crezi Maine (BIS)
Am cazut, m-am lovit Te-am iubit si-am ranit Dar de azi e trecut... M-am luptat cu tot ce a fost mai greu M-am luptat mereu...As posta si link-ul de la melodiei, dar nu ma lasa. Sper ca v-a placut ! |
|
PoC ♥♥ Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Oriunde vrei acolo sunt !!!!:P Nr. mesaje : 13 Puncte : 25 Reputatie : 2 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Blaxy Girls - "Oare trebuie sa pierzi" Lun 25 Iun 2012, 14:40 | |
| Buna este superba melodia pe mine ma atinge pe suflet dar nu stiu de ce asa I Like !! |
|
Vampirul noptii Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Pe aici... Nr. mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0 Stare de spirit : Insetata de sange
| Subiect: Re: Blaxy Girls - "Oare trebuie sa pierzi" Mar 26 Iun 2012, 20:17 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Blaxy Girls - "Oare trebuie sa pierzi" | |
| |
|