Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Iubire intre ingeri si demoni | |
| |
Vreti next-ul? | Da, abia il astept... | | 96% | [ 27 ] | Nu, mai bine va opriti din scris acest fan fic. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 28 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
YoYo Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : La calculator :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 16 Puncte : 17 Reputatie : 1 Stare de spirit : Plictisita :|
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 07 Sept 2012, 12:54 | |
| Ura,ati adus nextu'!E foarte tare,ma bucur ca Sakura a vazut ca Yuzuki o inseala,inainte s-o raneasca mai mult! Sper sa fie fericita langa Sas'ke,iar Hin langa Naruto.Sunt curioasa ce vor face in continuare,doar n-or sa locuieasca in pestera pt. totdeauna.In orice caz, sunteti super,astept continuarea.Bibi v-a pupacit,scriitoarelor :*
|
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 07 Sept 2012, 21:54 | |
| Hei Ati cerut o critica, deci...
Titlul – Este dragut, insa nu destul cat sa ma faca sa vreau sa citesc fic-ul. Nu mi-a starnit acea curiozitate, dar are legatura cu text-ul, ceea ce e bine. Arata mult mai bine daca ati fi adaugat diacriticele unde era nevoie: Iubire între îngeri şi demoni.
Ideea – Destul de interesanta. Am mai intanlit si alte fic-uri cu ingeri si demoni, credeam ca o sa fie unul obisnuit, fara ceva aparte. M-am inselat, ati adaugat idei noi, momente, care v-au adus o cantitate buna de originalitate. Fapt care m-a facut sa vreau sa citesc in continuare.
Descrierea – Nu lipseste, dar este cam departe de cat ar trebui. Vreau mai multa descriere a sentimentelor. Ca tot veni vorba de sentimente, s-au indragostit cam brusc unii de altii sau poate a parut asa pentru ca nu v-ati axat pe ce simt personajele. Am vrut sa vad starile prin care trec personajele, aici, iubirea a venit mult prea rapid, abia au vorbit putin si se iubesc. Daca nu intelegeti acum, veti vedea cum este cand o sa parcurgeti etapa asta a vietii. Cum am mai spus, vreau descriere sentimentala, cat mai multa. Incercati sa va puneti in locul personajelor. Sunt sigura ca exista ceva care sa va ajute, sa va inspire. In unele cazuri, muzica este de folos, poate functioneaza si in situatia voastra.
Actiunea – Este cam grabita, nu foarte, dar este. Daca o sa puneti la punct problema cu descrierea, aici, situatia o sa fie Ok.
Dialogul – Cam mult, am vazut multe replici pe care le puteati introduce usor in naratiune. Pentru a solutiona partea asta, transformati unele replici in vorbire indirecta sau eliminati-le, ma refer la cele seci, care nu au mare importanta.
Estetica – Aimi, te descurci bine. Imi place ca lasi spatii intre titlu si continut. De asemenea, textul este asezat frumos in pagina. Ar mai merge adaugat cate un spatiu la un anumit numar de randuri, sa zicem... cinci – sapte. Arogance Girl, nu pot spune acelasi lucru. Si estetica este importanta, asta inseamna ca trebuie sa o pui la punct. Font-ul pe care il folosesti este prea mare, nu se vede deloc bine. Nu lasi nici spatii. Este nevoie ca estetica fiecarui capitol sa fie la fel, sa folositi acelasi font, aceeasi marime, aceeasi asezare in pagina.
Greseli de tastare – Nu prea am gasit greseli. Mi-au atras atentia unele fraze in care semnele de punctuatie nu erau despartite printr-un spatiu de litera ce urma. De exemplu:
Inainte de corectare:
De ce ma intreaba acest lucru?Oare ce vrea sa spuna?Ma uit fix in ochii lui.Acestia se uitau cu un aer senzual dar subtil in acelasi timp.Oare se poate sa...Roseata din obraji...obrajii lui cu acele trei semne jucause,buzele lui minunate si acel corp binelucrat.Simteam cum imi bate inima din ce in ce mai tare,totusi reusesc sa ma stapanesc.
(Capitolul 4) Dupa:
De ce ma intreaba acest lucru? Oare ce vrea sa spuna? Ma uit fix in ochii lui. Acestia se uitau cu un aer sensual, dar subtil in acelasi timp. Oare se poate sa... Roseata din obraji... obrajii lui cu acele trei semne jucause, buzele lui minunate si acel corp bine lucrat. Simteam cum imi bate inima din ce in ce mai tare, totusi, reusesc sa ma stapanesc.
Cam atat am avut de spus, eu sper sa va fiu de ajutor. Aveti un fic foarte frumos, abia astept continuarea si sper sa ma anuntati si pe mine. Mult succes in continuare! |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 07 Sept 2012, 22:00 | |
| Multumesc! Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa ne critici ficul! Si iti multumesc ca mi-ai atras atentia unde greseam! Eu am trecut prin aceste faze cu dragostea...nu sunt experta dar stiu cate ceva si A DRAPTATE cand spui ca nu le-am descris bine. Chiar trebuie sa ma pun in pielea personajelor. Iti multumesc din nou foarte mult pentru critica! |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Sam 08 Sept 2012, 20:46 | |
| ~Capitolul 10~
Chinurile iubiriiPov.Hinata Razele soarelui încep să își facă apariția în peștera noastră. Îmi deschid încet ochii și îmi dau seama că ceilalți sunt tot în lumea dulce a viselor. Mă sprijin de mâini ca să mă pot ridica în picioare fără ca acestea să mă doară prea tare. Pășesc încet și cu grijă ca să nu îi trezesc, însă privirea îmi rămâne ațintită la blond care dormea foarte liniștit. Doar respiația lui se auzea în toată peștera. Fără să mă pot controla îmi ridic mâna și îl "mângâi" în aer, deși eram departe de el. Îmi adun degetele ducându-le la inimă în timp ce o lacrima cristalină îmi udă fața rece. Continui să pășesc încet pe suprafața rece. Kira are dreptate. Înca mai țin minte când toți s-au dus să facă planul, m-a oprit ca să mă avertizeze că va fii dureros să stau si să mă uit după Naruto și că ar trebuii să am mai mare grijă de mine. După ce îmi dăduse acest sfat o văd cum dispare în niște flăcări roșii ca sângele. Îmi scutur capul ca să revin cu picioarele pe pamânt. Ajung la scut și trec prin el fără să deranjez pe nimeni. Trag aer în piept și încep să caut ceva de mâncare pentru prietenii mei. Picioarele mă duceau într-un loc numai de ele știute, dar am găsit niște mure coapte. Fără să stau pe gânduri, iau una si o mănânc. Lichidul dulce-amărui îmi desfată papilele, iar micile semințe trosneau usor la contactul cu dinții. Totuși după ce o înghit simt cum trupul începe să îmi amorțească fără să știu de ce. Un simțământ rău începu să mă cuprindă. Neputând rezista, cad jos așteptând să mă lovesc, Însă sunt prinsă de patru mâini care mă ridică violent de repede. Mă uit ca să văd cine erau. Simt cum inima începe să îmi bată mai tare de frică și corpul începe să-mi tremure ușor când văd un înger și un demon din Garda Regală. Nu dură mult și îi văd pe Regina îngerilor și pe Regele Demonilor. Ochii acestuia semănau ca ai unui șarpe veninos și îmi dădeau fiori cu fiecare secundă pentrecută. Părul negru ca smoala îi dădeau aspectul și mai sumbru, ca și cum era gata să îți facă viața un coșmar. Realizez că acesta începuse să vorbească: -Tu trebuie să fii Hinata Hyuuga, îngerul care s-a îndrăgostit de Naruto, fiul meu mare. Fiul lui?! Cum e posibil ca Naruto să fie fiul unuia ca el?! Blondul nu seamănă nici pe departe cu acest monstru care a ucis o mulțime de oameni fără milă! Încerc să îmi încrunt privirea ca să nu pară că îmi e frică, dar simt cum sprâncenele mele tremură și ele odată cu mine. Tsunade îmi zice să le spun vraja ca să poată intra în peștera noastră. Răspund pe un ton rece și puțin nervos că nu o să afle nicodată. -Foarte bine! Atunci o să folosim varianta sângeroasă. Luați-o! În momentul doi după ce grăise acel ultim cuvânt mă trezesc într-o cameră întunecată. Lumânările puse pe pereți erau singurele care făceau mersul înainte posibil. În fața mea erau niște lanțuri care atârnau. Șcena aceasta mă făcea să îngheț de frică și să îmi taie răsuflarea deasă și fierbinte. Cei doi gardieni mă trântesc de perete, atârnâdu-mă de el. La contactul cu suprafața rece și la presiunea care era pusă pe mâinile mele scot un geamăt de durere. Pe chipul Reginei apare un mic zâmbet de mulțumire, dar îi dispare imediat lăsând la iveala doar o expresie întunecată și furioasă. -Zi-mi ce trebuie să fac ca să sparg scutul! Răcnesc un "Niciodată!" hotărât care răsună prelung în toată camera. Acesta a fost ca să îi arăt că pot s-o înfrunt și pe ea și pe Rege fără probleme, însă mai mult am enervat-o. La rspunsul meu aceasta le poruncește îngerului și demonului să înceapă tortura. Aceștia iau dintr-o cutie neagră o sabie și un bici. La vederea acestor obiecte simt cum încep să tremur de o frică incontrolabilă, care lasă loc pentru o durere îngrozitoare care dură în continuare. Începuseră să mă lovească îngrozitor de repede și dureros. În urmele rănilor începu să se prelingă, încet, pe jos sângele meu încă cald care odată cu atingerea podelei devenea rece. În toata clădirea se auzeau gemetele mele. Strângeam cu pumnii lanțurile groase și înghețate ca să încerc să scap de durere, deși era imposibil așa ceva. Era doar un mod de a-mi controla urletele de amărăciune și durere. Așa se scurseseră două ore întregi de chinuri fără oprire. Respiram repede și zgomotos, lăsând loc de niște sunete aproape insesizabile de durere. Privirea mi-era încețoșată, reușeam doar să îmi imeginez ce se întâmpla în jur. Aud cum gratiile se deschid lăsându-i pe cei doi conducători să iasă, după care se închise la loc zgomotos. Suferisem atât de mult încât devenisem oarecum imună la loviturile lor. Prima oară gândul îmi era doar că o să îndur atât de multe încât o să mor, dar începusem să îmi aduc aminte de blond care era în siguranță atâta timp cât nu venea în locul acesta. -Ce proastă poți fii! Erai un înger foarte bun!Nu înțeleg de ce te-ai îndrăgostit de unul ca fraierul acela de Naruto! E numai vina lui că tu ai ajuns in halul acesta! Oricum, și el o să îți împărtășească aceeași soartă cruntă! La cuvintele îngerului de pază îmi las capul în jos. Încep să strâng cu putere lanțurile care deja începeau să scârțâie. Print tot corpul simțeam un sentiment nou, unul îngrozitor totuși plăcut în acel moment. Parcă îmi curgea prin vene, era foarte puternic. Îmi dau seama ce m-a cuprins, ura! Fără să gândesc, urlu din toată inima către gardian: -Te voi face să îți înghiți cuvintele!Vă voi ucide pe amândoi! Zicând acestea rup metalul din perete și mă îndrept cu toată forța către cei doi care rămăseseră îngroziți de rapiditatea lucrurilor. Îi lovesc cu toată forța, ucigându-i în același timp fără ca măcar un pic de regret să îmi cuprindă inima. Iau din mâna demonului sabia și încep să alerg către ușă ca să scap din infernul acesta. Pfiu...a fost mai greu să pun toate acele ș-uri, ț-uri, ă-uri și â-uri! Dar, sper că acum sunt ok cu textul, fontul și cu celelalte. Dacă mai am niște greșeli de testare îmi cer mii de scuze. Spor la citit! LoVe Ya! |
| | | MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Sam 08 Sept 2012, 20:59 | |
| bun deci in primul rand vreau sa-ti multumesc ca m-ai anuntat apoi... n-am ce sa obiectez fic-ul- super greseli de punctuatie/ortografie- n-am vazut totul e O.K. pwp sh sa aduci nextul mai repede |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| | | | Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Sam 08 Sept 2012, 23:56 | |
| super nexut...misto faza cand "explodeaza" hin de furie:).....pm cand pui nextu:* pup mady! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 09 Sept 2012, 00:28 | |
| |
| | | Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 09 Sept 2012, 13:00 | |
| Buna Aiti evoluat foarte mult fata de primele capitole, iar ultimul a fost... wow! Estetica s-a imbunatatit considerabil, dar si continutul. Descrierea sentimentelor te introduce mult mai bine in scena respectiva, iar rezultatul final este frumos.Chiar nu ma asteptam ca Hin sa fie atat de puternica, sa treaca peste tortura iar apoi sa lupte pt vietile prietenilor ei. Remarcabil! Tineti-o tot asa! PS: Mersi de PM Scuzati inactivitatea ByBy |
| | | YoYo Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : La calculator :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 16 Puncte : 17 Reputatie : 1 Stare de spirit : Plictisita :|
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 09 Sept 2012, 13:17 | |
| Imi place la nebunie! Multumesc ca m-ati anuntat :* Nu ma asteptam ca Hinata sa reactioneze asa,dar oricum sunt fericita ca nu a stat cu mainile in san,asteptand sa moara. Sunt curioasa ce se va intampla in continuare. Haideti cu nextu'.Bibi v-a pupacit dulce :* |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 09 Sept 2012, 22:21 | |
| Vrau repede next-ul!Descrierea e cam putina, dar e destul de ok, si actiunea nu e grabita!Dar te rog eu dulce, sa nu ii mai faci pe cei 4 sa sufere! Saracuta Hinata! Fa-i sa fie toti impreuna, si nu-i omori!Pls!Astept next-ul si anunta-ma si pe mine cand il pui!Spor la scris! |
| | | naruhinasasusaku Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 15 Puncte : 23 Reputatie : 4 Hobby-uri : Animeuri, ficuri, muzica, desenul Stare de spirit : depinde de zi
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Joi 13 Sept 2012, 18:59 | |
| multumesc mult ca m-ai anutat imi place foarte mult povestea si cu fiecare capitol devine din ce in ce mai interesant astept continuarea |
| | | Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 23 Sept 2012, 11:24 | |
| Hey! Am ,,aterizat" si eu pe aici,cam tarziu dar bine ca am ajuns... Nu am de comentat nimic! Pune nextu repede ca mor de curiozitate! Te rog! |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 23 Sept 2012, 11:41 | |
| Hellow my darling ♫ Aimi ♫,
scumpa mea, acum un "car" de ani, am postat un mesaj, în care, am cerut să fiu anunţată de următorul capitol, însă nu am fost !
În fine, oricum, ficul este absolut superb, iar de la critica Lissa, ai mai dezvoltat partea descriere, ceea ce mă înncântă.
De la mine ai numai felicităari şi, sper că, următorul capitol vei avea bunăvoinţa de mă anunţa...
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Lun 22 Oct 2012, 21:42, editata de 1 ori |
| | | † Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Dum 23 Sept 2012, 12:15 | |
| Hei, hei, hei ! Tocmai azi am dat si eu de ficul vostru :) si pot sa spun cu mana pe inima ca imi place nespus de mult. Am fost extrem de multumita mai ales atunci cand Saku si-a indeplinit misiunea si si-a dat seama ca Sasuke merita o sansa, dar mi-a parut si de Yuzuki rau, intr-un fel. Ultimul capitol m-a dat gata, adica uite ce poate face dragostea din om. Sunt extrem de mandra de Hinata :). Sper sa veniti repejor cu nextul :) caci m-ati lasat in suspans si urasc suspansul :)). Ja Ne ! |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Joi 27 Sept 2012, 21:13 | |
| Hei tuturor celor care ne citesc fic-ul. Daca Aimi nu poate pune next, pune eu. Nu am nici macar o problema. Daca pot, o fac. ღSakkuღ ,iubiirea mea. Pentru noi e bine ca ne-ai citit fic-ul, nu ca de abia acum ai venit. E important ca iti place scumpo! Aneta Blanche,... esti prietena cu sora mea Aimi,din cate observ. Nu te-am zarit pana acum, si te intreb... Ai citit toata povestea sau doar ce ai dorit? (Nu te iau la rost!) Ana_Maria_Girl ..... 1.Sper ca ai zis ca nu am descriere la celelalte capitole, ca altfel te pap! In ultimul capitol mi-am dat viata pt descriere si 4 ore din viata! Deci sa nu te prind ca zici :"Nu ai descriere.". Cat mite despre faza cu suferinta... pot sa ii si ucid. Pot sa ii chilaresc, sa ii bag in mormant si sa pun pamant peste cosciug. Depinde de mine si de Aimi, de ce dorim noi. Pe mine m-a bagat in nervi faza cu descrierea, adika eu de la varsta de 7 ani citesc fic-uri si de la 10 fac ficuri.Soo, eu am 13. naruhinasasusaku, scumpa mea!Iubire! Si eu astept continuarea daca o pune scumpa mea surioara. Daca nu bag degetelele la taste. sunny, nu esti intarziata. Ai venit,ai citit. Aici nimeni nu e intarziat. bibi,Nici eu nu ma asteptam sa o pun pe Hini sa reactioneze asa. Adica am citit azi a doua oara si nici mie care l-am scris nu imi vine sa cred ca am facut asa ceva. Si pentru restul fetelor (nu ca ele nu sunt importante,dar am luat-o pe invers si am test), am citit comentariile si bag: Multumesc!,Ati citit bine daca nu ati vazut greseli! Si va mai anunt! Va pupicesc pe toate!!! |
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 28 Sept 2012, 14:30 | |
| Nu imi pasa daca pui tu sau Aimi nextu'.Pt. mine sunteti la fel de talentate si aveti idei la fel de super,diferite(fiecare cu mintea lui),dar super.In orice caz,astept continuarea! V-am pupacit! |
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Mier 10 Oct 2012, 14:08 | |
| Pai,ce faceti?Unde e continuarea? |
| | | Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Mier 10 Oct 2012, 22:21 | |
| Exact! Bibi are dreptate! Stiu ca a inceput scoala dar exista weekend-uri!Serios , cand vine next-ul?Nu conteaza care dintre voi il aduce Va rog ! Va rog ! Va rog! |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 20:27 | |
| Bun, deci Aimi e in pana de idei si eu am calculatorul PRAF. Tata si-a instalat o porcarie, ca sa nu zic mai rau, de program pt meciuri, si a ucis Windows-ul!!!! Acum, ca sa nu va suparati voi, eu aduc next. Insa nu va faceti iluzii ca va fii bun. Nu va avea DELOC diacritice. Voi face tot ce imi sta in puterea mea...si a leptopului... ca sa pun next macar... Asa ca acum ma apuc. |
| | | Thunder S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 21:08 | |
| Capitolu 11- Realitatea situatiei Pov. Naruto: Ma invart prin toata pestera cautand-o, desi stiu ca nu se gaseste aici. Cu totii suntem ingrijorati si speriati la gandul ca poate a patit ceva rau. Sau chiar... Nu! Asa ceva e imposibil! Nu are cum sa afle cine sunt, sau ce sunt. Acest lucru nu o stie decat Sasuke si... tata. Nu pot sa cred ca sunt atat de idiot! Puteam sa ma trezesc mai devreme, sa o opresc sa iasa din barlog. Puteam sa fac mai mult! Nervos si ingrijorat, lovesc din instinct roca dura a incaperii reusind sa o fisurez foarte mult, insa un siroi rosu a inceput sa inzvoreasca din mana cu pricina. Sakura se uita cu mila inspre mine, dar cui ii pasa? Acum, numai eu pot s-o readuc inapoi pe Hinata mea scumpa. Picioarele pornesc la comanda, inima incepe sa-mi bata din ce in ce mai tare si mici picaturi de transpiratie incep sa imi ude tamplele infierbantate. -Naruto, stai! Nu ai cum sa infrunti Fortareata! Nu de unul singur! Cuvintele lui Sas`ke m-au oprit instantaneu. Cum poate sa imi spuna acest lucru? Toata furia s-a revarsati prin replica, sau mai bine zis intrabarea:"Si ce ar trebui sa fac?". El chiar nu intelege ca nu pot pur si simplu s-o abandonez asa? Ce fel de fiinta as fii? Vrea sa fiu la fel ca Orochimaru si sunt eu prost ca sa inteleg asta? Totul merge prost, iar presiunea aceasta s-ar putea sa-mi scoata la iveala cealalta parte a mea. Hini e in pericol, are nevoie de cineva care sa o salveze, sa ii aline durerea si sa o apere de rau. Trebuie, chiar e necesar sa fiu eu acela. Inca din primele secunde, la prima vedere am simtit cum o iau razna. Pamantul parca se invartea mai repede, iar circulatia mea apasa pe aceleratie, incepand sa goneasca prin corpul meu fara frane. Totul se oprea in loc. Fiecare minut as fi vrut sa nu mai treaca, sa stau si s-o privesc o vesnicie. Sa o analizez din cap pana-n picioare, savurand fiecare zambet al ei. Putea sa-ti provoace diabet numai dintr-o privire fugara. Te pune pe jar prin simplul fapt ca respira. Orice la ea e special. In special inima ei minunata. Sunt sigur ca nu ar putea sa raneasca nici o musca. E prea iubitoare ca sa faca ceva neconventional, ceva care nu ii sta in firea ei blanda. Se vede in ochii ei ca este pacifista. Nu cauta razbunare sau lucruri oribile. Pe langa mine, ea e perfectiunea intr-o fata. Inca de cand m-am nascut, toti au stiut ca trebuie sa se fereasca de mine. Persoana mea a inceput sa devina o masina de ucis. Tata ma invata fiecare tehnica a lui, iar eu mereu le perfectionam ca sa fie mai mortale. Devenise scopul pentru care mai sunt in viata. Tot ce era in mintea mea se reducea la faptul ca exist si viatuiesc doar ca sa ucid, sa aud urletele de durere ale acelor oameni ce nu au nici macar o aparare. Sa ma delecteze sunetul oaselor care paraie sub picioarele mele. In loc de un covor de flori si iubire, a fost unul de sange si cadavre, in loc de carti care sa se odihneasca in mana mea si informatiile sa ma delecteze, manuitul sabiei era bucuria si placerea mea. Orice lucru teribil care l-am facut in viata mea, m-a facut sa realizez ca daca as muri ar insemna ca a fost uitat un ucigas. Insa ea, mi-a dat totul peste cap. Eu care eram bilndat intotdeauna am devenit ce sunt acum. Am fost complet derutat. Toate principiile dupa care ma ghidam au disparut. Scopul meu devenise o fantezie care trebuia inlocuita cu o realitate. Realitatea fiind ca eu nu traiesc ca sa ucid, ci ca sa ii fiu Hinatei alaturi. Am fost nascut ca sa il sfidez pe tata. Sa apar un ingeri si sa calc peste regulile demonilor. Nimic nu ma poate opri cat timp por dragostea pentru aceasta fiinta angelica. Bun, deci daca prind pe cineva ca ma critica zicand ca nu am diacritice sau mai nu stiu eu ce il sparg! Cum am mai zis, am probleme cu calculatorul, mari! Am Microsoft Internet Explorer, adik de cand cainele era lup!!!! Nu pot face mai multe ferestre, nu pot sa vad bine si cel mai tare, nu am cum sa fac textul mai estetic. Cad de cat cred ca este corect.Insa poate chiar nu am expresivitate. Deci, va rog din inima ca de data asta sa ma iertati. Eu va trebui sa pun 3 capitole consecutive:precenedtul, acesta si urmatorul. So, iertati-ma. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 21:15 | |
| Suri, ti-a iesit foarte frumos caitolul. Multumesc ca m-ai ajutat, stii ca nu pot face nimic acum. Capitolul urmator voi incerca sa-l pun eu, insa, daca nu-mi iese nimic, iar tu cum nu vrei sa-l inchidem, renunt la colaborare. Imi pare rau, nici macar tie nu ti-am spus . Pai, abia astept sa vad ce comm-uri vom mai primi. Va pe toti. |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 21:39 | |
| Hellow my darling Alix Avien,
în primul rând, aş dori să-ţi mulţumesc de anunţ . În al doilea... vai tu copila Maicii Sfinte a lui Dumnezeu, cât de repede te poţi perfecţiona într-un timp atât de scurt...
Nu numai că acţiunea nu este grăbită, ci este descriere din abundeţă ! Sunt sigură că, după potenţialul tău, ai putea mai mult, so apucă-te să mai tragi de fiare .
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Lun 22 Oct 2012, 21:42, editata de 1 ori |
| | | Day Jōnin
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 23:11 | |
| De cand asteptam eu next-ul asta Ma bucur mult de tot ca te-ai straduit sa-l postezi in ciuda problemelor cu copmu' Si multumesc pentru anunt Ce mai tare comparatie intre demoni si ingeri si intre Naruto si Hinata Ai spus sa nu ne facem iluzii ca va fi ceva bun . Sunt curioasa cum arata la tine ceva rau . Cum a zis si Aneta Blanche ai potential Si tu ,Aimi, ce te-a apucat de vrei sa renunti la aceasta colaborare minunata ?! Va pwp pe amandoua si va urez bafta la idei (Aimi) si noroc cu compu' (Alix Avien) |
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni Vin 12 Oct 2012, 23:49 | |
| Multumesc pentru anunt!De ce crezi ca nu e bun,mie mi s-a parut extrem de frumos,adica l-ai descris super pe Naruto si ce simte el. Am mai vazut eu ficuri gen: Au mers la film,au vazut un film,s-au plimbat si,a doua zi, erau si casatoriti si asteptau si un copil. XD Aimi,sa stii ca ~ Aqua ~ are dreptate,ai niste idei super,de ce sa renunti?V-am pupacit si astept continuarea. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire intre ingeri si demoni | |
| |
| | | | Iubire intre ingeri si demoni | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|