|
Autor | Mesaj |
---|
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Inger ratacit Dum 12 Dec 2010, 15:10 | |
| Cerul varsa lacrimi Peste pamantul trist Un inger sta si plange Caci s-a ratacit Fata alba ca petala Crinului abia-nflorit E brazdata acum de lacrimi Plange caci s-a ratacit Sufletul ii e trsit acum Caci cel pe care l-a iubit Acum a parasit-o Si singura a lasat-o Sa planga in suferinta Orbita de dorinta De a se razbuna Sufletul ei candva vesel Acum e trist si plin de ura Caci cel pe care l-a iubit Isi bate joc si inimi fura Insa se v-a razbuna Caci orice fapta se plateste Si ura fetei mereu creste Cand de El isi aminteste nu e prea grozava , caci e facut pe moment dar spre totusi sa va placa |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Inger ratacit Dum 12 Dec 2010, 15:36 | |
| Deci esti culmea cand spui ca e facuta pe moment! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu nici daca ma straduiam nu cred ca-mi iesea asa frumoasa. |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Inger ratacit Dum 12 Dec 2010, 15:39 | |
| Vorbesc serios , chiar e facuta pe moment ! Imi place mult sa compun poezii si cantece si cand imi vin ideile trebuie sa le scriu neaparat . Ma bucur ca iti place ! |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Inger ratacit Dum 12 Dec 2010, 17:32 | |
| Imi plac foarte mult poeziile tale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arishime Genin
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 18:09 | |
| Am aflat acum Ce este durerea Ce e suferinta Ce este neputinta Dragostea-ti da aripi Dar te si doboara Ori te face sa zbori Ori te omoara Lacrimile-n rauri Curg pe chipul bland Ranit de un om Pe care la iubit Sta acum si plange Sufera-n tacere Uita de iubire Traieste in durere Uita de toate Ca este iubit Ca are prieteni Uita sa fie fericit Insa va uita Si ce e durerea Si din nou va afla Ce e fericirea O va lua de la capat Chiar daca acum n-a putut O va lua de la capat Va avea un nou inceput Am numit-o " Un nou inceput" Va place ? |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 18:21 | |
| Hai ca ma termini cu poeziile astea! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Glumeam... Scrii foarte frumos, chiar ai talent! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arishime Genin
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 18:45 | |
| multumesc pentru apreciere! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 18:52 | |
| Da ai talent..Suces [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arishime Genin
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 18:57 | |
| multumesc! ma bucur ca va place ! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Inger ratacit Joi 16 Dec 2010, 22:21 | |
| ai talent ..........sunt foarte frumoase poeziile si imi plac [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inger ratacit | |
| |
|
| |
|