Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Silent Knives Joi 05 Iul 2012, 19:59 | |
| Oohh..ce dragut este Sasuke Oare ei doi vor face un cuplu candva ?? Multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o mai faci Imi place continuarea si astept sa vad ce se mai intampla |
| | | Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| | | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 06 Iul 2012, 19:44 | |
| Buna Andreea!Pai ce pot spune despre ficul tau inafara ca este absolut genial,fara egal,perfect,original si minunat dar cred ca aceste lucruri spun prea putine despre felul in care scri si acesta de asemenea fiind fenomenal.Nimic rau despre ficul tau nu poate fi spus fiindca nu exista.Esti un geniu ce sa m-ai spun?O da doar atat adu nextu il astept cu nerabdare.Te . |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 06 Iul 2012, 21:04 | |
| |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 07 Iul 2012, 11:27 | |
|
Buna Fetelor!
Doamne, Sasuke baiat mic si inteligent... Eu in locul lui sigur as fi cazut in plasa. Era prea credibila din punctul meu de vedere. Acum, sincer, daca este cu adevarat un fic SasuSaku, habar nu am cum o sa dezvolti o relatie intre ei doi, dar sunt foarte curioasa. Multumesc mult ca m-ai anuntat, sper din tot sufletul sa o faci si in continuare. Deci, concluzia... Este un capitol foarte frumos, jos palaria, nu am ce comenta. De asemenea, capitole frumoase fac un fic frumos, ceia ce e adevarat. Eu nu o mai lungesc... Va poopik fetelor si ne vedem la next!
P.S> Scuze intarzierea!
~Black Coffee~ |
| | | ` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 07 Iul 2012, 23:42 | |
| Am sosit și aici! Ca și în celelalte comentarii, am să mă repet și am să îți zic ce capitol frumos ai scris. Ești plină de idei, după câte văd. Asta mă bucură mult, pentru că ador să citesc ceea ce scrii. Și aici sunt curioasă cum voi decurge lucrurile în continuare, deci... te aștept cu următorul capitol. Aaaa... îți voi spune aici că nu știu dacă voi putea să comentez și celelalte capitole. Voi fi plecată pentru 3 săptămâni și nu voi avea internet decât de pe telefon. Dacă vei mai posta capitole în această perioadă fii sigură că le voi citii, de pe telefon, dar nu cred că le voi și comenta. Voi încerca totuși, dar telefonul meu, cam idiot, mai face figuri, deci See ya honey Sq. |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Silent Knives Joi 12 Iul 2012, 22:06 | |
| Daca se poate,sa ma anuntati si pe mine cand vine nextul va rog. Ficul e bestial. Il meeeeega ador. |
| | | Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 13 Iul 2012, 20:13 | |
| |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 13 Iul 2012, 22:57 | |
| Heiii all! Ce pot spune? Hmm... As avea ceva de povestit, insa o las balta. Voi fii scurta: I'm again in game! Pai... am foat plecata mai mult decat as fi sperat, rugand prieteni sa imi intre pe conturile de socializare (uneori), iar acum m-am intors pregatita sa scriu fic-uri. Sunt datoare cu o groaza de comment-uri, le voi da pe toate, iar daca ratez ceva, certati-ma cu un PM Eh, cam atat. Enjoy! Capitolul 4:
Sakura’s point of view:
Glume, rasete, chicoteli… Asa era in fiecare seara. Fericirea era punctul forte al acestei familii. Dezgustator! O asemanare destul de evidenta cu vechia mea familie. Bolurile cu diferite mancaruri se plimbau pe deasupra mesei de la un membru al familiei la altul, in timp ce eu ma jucam plictisita cu cateva boabe de mazare. -Sakura, nu ai apetit? ma intreaba pe un ton grijuliu Mikoto. -Poftim? spun eu tresarind, caci imi intrerupse gandurile. Ah… Nu, doar ca… Probabil sunt doar obosita, am spus schitand un zambet fals in coltul gurii. -Sunt niste briose cu ciocolata in bucatarie, chiar langa bolul cu carne din care aveam sa va pregatesc micul dejun maine dimineata. Ce zici sa mergi sa le aduci? Am aprobat din cap, apoi m-am ridicat de la masa si am intrat in bucatarie. M-am indreptat catre cosuletul frumos aranjat cu briose, luandu-l in maini si dand sa revin la masa, insa narile mele au fost invadate de un miros ispititor. M-am intors robitoc, inhaland cu toata puterea. Buzele mele parca simteau gustul sangelui ce se scurgea din carne. M-am apropiat nasul de marginea bolului si am inhalat patimas, sprijinindu-ma cu mainile de blatul maroniu. Ochii mei s-au inchis instinctiv, dupa cateva secunde urmand sa se deschida. Degetul meu aratator se plimba linistit prin lichidul rosu, apoi se ridica usor, intrand in gura. Am supt cu pasiune, conturandu-mi buzele cu degetul dupa. -Ce faci acolo? Din nou enervantul ala! Am tresarit la auzul vorbelor sale, dupa m-am intors spre el s l-am privit dezgustata. S-a apropiat de mine, oarecum temator, iar cand a ajuns in fata mea, mi-a luat cu grija cosuletul din mana, mergand cu spatele grijuliu. Zici ca urma sa il omor… -Esti asa ciudata… Am ramas cateva minute pentru a intelege ce imi zisese. Doar priveam in gol si ma gandeam… Sunt ciudata? Ce e asa ciudat in faptul ca sangele imi da o satisfactie mai deosebita? Mi-am risipit gandurile, apoi m-am intors la masa. Atatea zambete, atata bucurie… Cand ma vazu, Sasuke isi lasa capul in farfurie. -Ce a durat atat, scumpo? ma intreba grijului Mikoto. Doar m-am asezat la locul meu, incepand sa ma balbai. Ce era sa ii spun? Nu reuseam sa zic ceva, buzele mele tremurau. -S-a oprit sa bea o cana cu lapte… Vorbele lui dominau linistea din incapere, chiar daca erau spuse cu o oarecare ezitare. Il priveam si zambeam recunoscatoare, iar el imi zambea timid. Asta era dragostea frateasca? Niciodata nu am stiut ce inseamna, eram singura la parinti. Poate ca asta e, insa cum poate fi un sentiment atat de puternic? |
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 13 Iul 2012, 23:01 | |
|
Ultima editare efectuata de catre ғℓυғғץ ғυяяץ ☆ in Vin 13 Iul 2012, 23:19, editata de 1 ori |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| | | | JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 13 Iul 2012, 23:11 | |
| Hei hei Iti multumesc mult pentru PM Ei bine, mi-a placut capitolul, dar... foarte scurt. Cand s-a terminat vroiam sa citesc in continuare, sa vad ce se va intampla. Descrierea ta este foarte frumoasa, imi place mult. Vreau neaparat sa vad ceea ce se intampla in continuare intre Sasuke si Sakura. So... spor la scris fetelor si sa ma anuntati in continuare. Kiss & Hug LexX^^ |
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 14 Iul 2012, 09:08 | |
| Hey! Mersi pentru mesaj Capitolul a fost scurt dar totusi foarte frumos "Sigur" nu e nimic ciudat la placerea lui Sakura pentru sange Sasuke a fost dragut ca i-a luat apararea Next repede |
| | | Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 14 Iul 2012, 13:27 | |
| Iti multumesc mult ca m-ai anuntat!Capitolul a fost genial si astept cu nerabdare sa vad ce se petrece in urmatorul capitol.Sa ma anuntati si pe mine.Va si . |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 14 Iul 2012, 14:35 | |
| Heeyyy !! Merci mult de anunt Hmm..deci Sasuke incepe sa o ajute pe Saku ? Oare e dragoste frateasca sau dragoste de indragostit Sunt curioasa sa vad ce se intampla Pupici si bafta la tastat |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Silent Knives Sam 14 Iul 2012, 16:45 | |
|
Ultima editare efectuata de catre The Anonymous in Vin 24 Aug 2012, 16:31, editata de 1 ori |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Silent Knives Dum 15 Iul 2012, 14:12 | |
| Hello! >:D< Ma simt prost ca n-am comentat capitolul Andreei insa sunt in culmea fericirii ca am vazut ca mai era inca un capitol. =)) Deci stilurile voastre de scris se potrivesc de minune. Si fic-ul e.. Sakura chiar e ciudata. :)) Sange. Cine stie din ce rasa de lupi face parte. :)) Si discutia dintre Sasuke si Sakura. :))) Moor. =))) Brioseee cu ciocolata. Gata, gata! :)) Eu abia astept next-ul s va rog sa ma anuntati si pe mine. Spor la scris. |
| | | ` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Silent Knives Dum 15 Iul 2012, 17:23 | |
| Bună dragelor! Scuzaţi-mi întârzierea, vă rog! În orice caz, mi-a plăcut foarte mult, probabil ştii deja asta, jenni! Sakura.. Mna... Ciudatica ca de obicei, nu? : )). Ce-a apucat-o? : )) ah... Nici nu vreau să mă gândesc, aştept să îmi spuneţi voi. Mi-a plăcut ultima replică a lui Sasuke... Drăguţ din parte lui, right? Ehe... Aştept nextul Andreea:>... Sunt sigură că vă fi ceva uimitor, am dreptate? See ya dragelor! Sq. |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Silent Knives Lun 16 Iul 2012, 20:22 | |
|
Hello, Hello!
Se pare ca din nou sunt ultima, dar nu cea din urma. Un lucru comun pentru mine, nu-i asa? Pacat ca acest capitol a fost atat de scurt, pentru ca as fi vrut sa mai savurez inca putin placutele randuri pe care le citeam. Oare Sakura incepe sa se indragosteasca de Sasuke? Hmm... Aceasta intrebare ma bantuie de cand am terminat de citit capitolul! Multumesc mult ca m-ai anuntat, sper sa o faceti si in continuare, fetelor! Abia astept next-uletzul, care sper sa vina curand.
Va poopik dulke, ~Black Coffee~
|
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Silent Knives Joi 19 Iul 2012, 13:47 | |
|
Buna iubire!
Iar am ajuns tarziu....
Dar nici o data ultima!
Capitolul a fost superb..
Desi cam scurt..
Ma rog ai putea sa aiba o mie de randuri tot nu mi-ar ajunge...
Sasuke isi schimba atitudinea?
Adica a fost dragut sa o scoata pe Saku din incurcatura...
Are si el dreptate ...
Sakura este putin ciudata...
Sakurei nu-i place iubirea, afectiunea, bucuria?
Ciudat...
Briose?
Pe deasupra cu ciocolata?
Da-mi si mie!
Vreau si eu!
Si vreau sa imi rasppunda cineva la intrebare...
Daca nu va deranjaza...
Cati ani are Saku?
Sau tineti secret?
Astept next
Va pup dolshe
Si sper sa ma anuntati de next
|
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Silent Knives Dum 05 Aug 2012, 23:57 | |
| Bunaa! Iar am intarziat cu comentariul. Ei nah, ce sa-i faci daca sunt cam lenesa in ultima vreme? Totusi, va rog sa-mi iertati intarzierea.
Asaa... Capitol destul de scurt Jenni. Vroiam mai mult, dar a fost interesant, oricum. Desi, nu ar fi stricat daca mai puneai inca 2 paragrafe. Sper ca next-ul sa fie mai lungut pentru ca ma tii in suspans doar cu atat. Vreau mai mult! rock Ok, chiar daca a fost scurt, m-am convins ca Sakura e de-a dreptul nebuna-de-legat! Adica serios, cui nu i-ar placea o asemenea familie? Eu sincer, daca as avea o asemenea familie(nu ca nu am, doar ca nu tot timpul zambim si radem) m-as bucura in fiecare secunda. Si pe de alta parte, e o psihopata! Cum naiba sa-ti placa gustul sangelui si carnea sa te atraga? Chiar ca trebuie sa fii o psihopata nebuna pentru asta! Si cu dragostea frateasca ce-i? Adica Sasuke de ce i-a luat apararea? Pana la urma si el o considera o ciudata. Poate vrea sa se inteleaga bine cu ea, desi ma indoiesc. Totusi, sunt curioasa daca cei doi cand vor creste vor ajunge indragostiti, si daca o vor face, cum se va intampla toata chestia. Probabil, el va trebui sa-i accepte Sakurei "ciudatenia" si sa treaca peste asta impreuna.
Astept nextul si anuntat-ma, daca se poate, atunci cand il postati.
Spor la scris si multa inspiratie fetelor!
Love ya'! |
| | | Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Silent Knives Joi 06 Sept 2012, 23:18 | |
| Deci dragelor! In primul rand, as vrea sa spun ca acest capitol ii este dedicat in totalitate Andreei Nu am mai facut dedicatii pana acum (la capitole), insa cu ocazia zilei ei de nastere.... La multi ani, sweetheart! Trebuie sa imi cer scuze fata de voi, fata de ea mai ales... Insa incepe in curand scoala, iar eu inca nu mi-am inceput plictisitoarele alea de lecturi... Daca ar fi la fel de incitante precum aceste ficuri, le-as reface de mii de ori Plus de asta, am avut maaari probleme cu netul, fir-ar el! Contul de facebook este in mainile unei prietene din aceasta cauza, mai bine zis era... Nu voi fii prea activa si imi cer scuze pentru intarziere si pentru faptul ca nu i-am cerut parerea Andreei despre acest capitol... Acum ca am spus ce aveam de spus, as vrea sa va raspund si la ultimele intrebari de la capitolul 4 incoace, so... @Scream. (intrebarea asta va macina de ceva vreme ): Ultima data cand am vorbit cu Andreea despre asta, Sakura avea 15, iar Sasuke 13... Daca vom schimba ceva pe parcurs vom mentiona in fic. Apoi, cu faza cu parintii ei... M-am gandit si eu la asta, vo face ceva pe parcurs, gasim noi, insa acum avem alte chestii mai importante de scris @Angelus sine alas: Pofta nebuneasca de sange a Sakurei nu are legatura cu faptul ca ar fi vampir, sau posedata... Veti afla pe parcurs, insa nu e ceva "supranatural" @curcubeu in alb si negru: E ceva ciudat la placerea ei pentru sange, insa nu are legatura cu mai-stiu-eu-ce... Cum am scris mai sus @Black Zozoo: Daca te-am lasat in ceata in privinta celor doi la capitolul anterior... Ma intreb ce vei spune dupa acesta Iti spun doar ca obsesia si dragostea nu sunt atat de departe una de cealalta... Insa va trebui sa descoperiti pe parcurs @Niki~Piki~Riki: Nu e un secret varsta lor... Am lamurit mai sus @.Chris..: Pe mai multe persoane v-a derutat capitolul anterior... In acest capitol, fara a-mi da seama, am mentionat ceva de dragostea frateasca, iar daca veti fi atenti, la inceput veti intelege... apoi va voi baga fara sa vreau in ceata... din nou Enjoy ! Capitolul 5:
Sasuke’s point of view:
-Si de ce nu pot veni cu voi? intreb vizibil deranjat de faptul ca aveau sa ma lase singur cu ea in casa. -Puiule, am mai discutat despre asta, imi spune mama dandu-si ochii peste cap. Se apleaca la nivelul meu, mangaindu-mi obrazul, apoi continua: Eu si tatal tau avem nevoie de momentele noastre de intimitate, iar in seara asta le vom petrece din plin, doar eu si el, fara copii, imi spune uitandu-se jucaus la mine. Imi las privirea in jos oftand bosumfat. Indepartandu-ma de mama, imi intrept privirea spre tata, care tocmai ce coboara scarile, caci merse sa ii dee vestea Sakurei. Acesta zambeste multumit si parca luminandu-ma, ma intorc spre mama incercandu-mi din nou norocul. -Kiba spunea ceva de un nou joc video, as putea sa… -Si sa o lasi pe Sakura singura? mi-o taie mama, oftand. Uite, Sasuke…-incepe a vorbi aceasta, abordand aceeasi pozitie ca mai devreme. Suparat fiind, ii intorc spatele si inganand un “scuteste-ma” o tulesc in camera mea, trantindu-ma pe burta in patul moale. Peste nici sfert de ora, aud o usa trantindu-se, nu inainte de un anunt cum ca ei pleaca. Ma intorc pe spate din pozitia initiala, punandu-mi mainiile in cap. Ma tot intrebam ce am facut sa merit asta? Il aveam deja pe Itachi drept frate, chiar daca el a plecat in urma cu cativa ani de acasa. Mereu a fost un exemplu pentru mine, de aceea si eu astept cu nerabdare sa cresc atat de mare incat sa plec si sa scap de nebuna aia. A trecut ceva timp de cand e la noi si nu exista zi in care sa nu ma intreb daca nu mai pleaca; desi, stiu cu desavarsire ca nu se va intampla. In ultima vreme am ajuns sa fiu dadaca ei. Oriunde merge, Sasuke dupa ea. Oriunde merg, Sasuke cu ea. Satul de atata dadacit si profitand de oportunitate, ma bate gandul sa imi chem prietenii si sa dam o tura cu skate-ul prin parc. Ma imbrac, dupa care ies din camera cu gandul de a o anunta pe Miss Dadacita ce intentii am, sperand ca ai mei nu vor afla nimic de la ea, oricum imi era datoare. In fata usii ei, ma opresc. Imi era frica sa intru, acum ca stiu ce apucaturi are, daca imi va suge sangele? Oh, Dumnezeule! Am vrut sa plec, insa mi-am dat seama cat de penibil aratam si m-am intors sa deschid usa. Am intrat, vazand ca ea statea cu spatele la mine, intinsa pe o parte in pat. Am tusit cu subinteles, ea ducandu-si automat mana la ochi, probabil stergandu-i. Cu pasi calculati, m-am apropiat de ea, care incepea sa se agite. Cand mana mea i-a atins umarul, s-a ridicat dintr-o data, foarte speriata. Plangea. O priveam ingrijorat, mangaindu-i fara a-mi da seama umarul. Privirea i se muta numaidecat pe acesta, iar in secunda doi, imi sari in brate, udandu-mi tricoul alb. Instinctiv, mi-am mutat mainile in jurul ei, masandu-i spatele. Imi parea rau ca plange, nu am mi vazut-o niciodata asa. Mereu parea o psihopata, scapata de la spitalul noua, insa asta nu m-a impiedicat sa o consolez. Am invatat de la fratele meu cat de mult trebuie sa se sustina fratii intre ei, si chiar daca ceva mi se pare ciudat la ea –atat de ciudat incat sa ma sperie-, fratele ramane frate. I-am ridicat fata cu o mana, obligand-o sa ma priveasca. Nu accepta la inceput, insa dupa un timp lasa garda jos. Ochii ii erau atat de rosii, de tristi. -Ce se intampla? am spus eu aproape soptit. Se ridica repede din bratele mele, frecandu-si cu palmele bratele sau tinandu-le strans. Se plimba dintr-o parte in alta a camerei, numai cat sa fie cu spatele la mine. -Esti atat de norocos! spuse printre gafaieli. Parintii tai te iubesc si nu te-ar lasa niciodata singur… pe cand ai mei, m-au parasit cat de repede au putut. Priveam in pamant la spusele ei, gandindu-ma cata dreptate avea. Mereu i-am pretuit, mereu o voi face, chiar daca mai avem disputele noastre. M-am ridicat si eu, luand-o in brate de la spate. Era bine, cald; iar ce era cel mai ciudat era faptul ca nu as fi crezut sa fie vreodata asa, dat fiind inima ei rece. Exceptand varsta, nu eram cu mult mai scund decat era, doar cativa centimetri. Imi stranse cu putere bratele in mainile ei reci, lasandu-si lacrimile sa se prelinga usor. Incetul cu incetul, ne-am indepartat unul de celalalt, insa doar cat ea sa se intoarca cu fata spre mine. Se uita intr-un mod ciudat la chipul meu, examinandu-l parca, pana cand se opri pe buze. Isi muta palmele fine pe obrajii mei infierbantati. Faptul ca varful degetelor sale se plimbau alene pe pometii mei imi dadeau fiori prin tot corpul. Isi misca alene capul, cautand parca un unghi mai potrivit, apropiindu-se totodata. Fara sa realizez, ma apropiam si eu. Mainile mele imi alunecasera de mult pe langa corp, iar acum parca erau paralizate. Intr-un moment de neatentie, ochii mi s-au inchis, apoi un sentiment ciudat imi invada tot corpul. Buzele sale moi le framantau pe ale mele, gustau parca dintr-o prajitura. Ce ar trebui sa fac? Mi-am deschis ochii brusc, indepartand-o destul de brutal de langa mine si iesind precum o tornada din camera. Am trantind usa camerei mele in urma, lasandu-ma sa alunec pe suprafata ei. Instinctiv, degetele mele s-au asezat peste buze, conturandu-le de la stanga la dreapta, la fel cum facuse ea cu ele mai devreme. Inima imi batea atat de tare, iar in capul meu era o harababura totala! Doamne, tocmai am avut primul sarut… |
| Subiect: Re: Silent Knives Joi 06 Sept 2012, 23:54 | |
| Edit: Hallou. Woa, nextul. Tu sti cat am asteptat dupa el:))? Ma rog. Am ramas gen wow, chiar s-au sarutat. Mai uimit cu descrierea ta, ma omoara! Deci ficul asa e perfect, amandoua va completati =p~. Anyway. A fost mult prea tare capitolul, si amuzant, desi nu cred ca trebuia sa fie. Asa, ma bucur ca ai lamurit faza cu varsta... Eram in ceata complet. Primul sarut=))). Doamne!!! Cam naspa sa ai primul sarut cu "sora" ta. Si totusi, e mai inalt ca ea?:))) Ce tare! Si eu vreau un frate mai mare:-? Ma rog. Am incheiat aici. Succes fetele:*
|
| | | Aidualc Chūnin
| Subiect: Re: Silent Knives Vin 07 Sept 2012, 00:34 | |
| |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Silent Knives | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|