Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Letters to Cleo Mar 03 Iul 2012, 20:10 | |
| Letters to Cleo Capitolul 1
Se uita pe tavanul alb. Isi fixase un punct invizibil si il tintuia cu privirea. Pe fereastra deschisa intrau nepoftite gramezi de sunete. Se alergau unele pe altele, izbindu-se violent! Se ridica lenes din pat si inchise fereastra. Din bucatarie se simtea un miros cald, imbietor de cafea. Imbraca halatul ce ii acoperea trupul si i-l proteja de racoarea diminetii. Si intr-adevar ibricul cu cafea se odihnea pe aragaz. Se aproprie, lua o cana din dulap si isi turna lichidul revigorant. Nu mai avusese zahar, asa ca butura avea un gust amarui! Tamplele ii zvacneau si capul o durea, si-l rezema de fereastra. Totul i se parea neverosimil! Cerul era parca mult prea albastru, precum o lacrima, iar palcurile de oameni ce se prelingeau pe trotuar o agitau. Avea sentimentul obositor ca este urmarita. Ca niste ochii iscoditori ii analizeaza din departare fiecare miscare si rad amuzati de greselile copilaresti pe care le facea.
Telefonul ii suna insistent! Pe ecranul mic, dreptunghiular scria cu litere inclinate " Dominic" . Ridica clapeta si ii raspunse somnoroasa. - Cleo, ai gasit cafeaua? Sper ca era inca fierbinte! Te-am sunat sa te anunt ca nu voi veni asta seara acasa. O afacere importanta! Imi pare tare rau, iubito! Mai lua o inghititura in timp ce asculta scuzele barbatului. Si-l si imagina chinuindu-se din pricina acestei intamplari. Dupa ce termina convorbirea lua telefonul si si-l arunca pe masuta joasa, de sticla. Deschise fereastra si scoase capul afara. Mirosul proaspat, de lamai ii parfuma incaperea. Lua o tigare din pachetul alb rosu, si o aduse catre buze. O aprinse si trase cu putere! Fulgii albi de zapada cadeau parca vrand sa stinga focul ce mocnea, dar fumul inecacios ii parjolea, ii topea inainte de a isi duce planul la bun sfarsit!
Dupa ce termina de fumat sa duse in dormitor. Pe noptiera se afla o imagine inramata. Se uita atenta la ea. Umerii mult prea mici erau acoperiti de un val albicios. Rochia lunga i se parea gretoasa! Langa ea se afla un barbat inalt, zvelt. Costumul alb ii venea perfect, iar papionul negru spanzura lejer gulerul camasii. Intoarse cu fata in jos poza. Pe degetul ei sclipea mica piatra de pe inelul de logodna. Il dadu si pe acesta jos si il aseza langa fotografie.
Dupa ce se imbraca lejer se duse sa verifice posta. In cutia postala se aflau cateva plicuri albe. Lua teancul de hartii si se inapoie in casa. Pe drum le cerceta vag. Erau numai facturi, o vedere de Isobel, si o scrisoare un pic cam ciudata care ii atrasese atentia. Ridica plicul alb fara nici-o inscriptie pe el. Locul de timbru era gol. Cand ajunse in sufragerie lua de pe masuta mica cutitasul de argint si desfacu scrisoarea. Din plic ateriza pe jos o bucata de hartie. Pe ea era scris neglijet, iar pete de cerneala violeta se gaseau in josul biletului. Mesajul era aproape inteligibil, isi miji ochii! " 10 57/ Jonathan Ghilmore/ Central Park." Se cutremura! I se parea ca totul este un delir. Ca i se acoperisera ochii cu lentile distorsionante si vede lumea intr-un alt mod, unul gresit, ca vede in oameni balauri cu mai multe fete. Isi scutura capul incercand sa alunge gandurile negre. Se uita instinctiv la ceas. Era 11:04. Rasufla usurata. Se asteptase la un dezastru! La o apocalipsa abstracta care ar fi afectat-o doar pe ea! Prostii! isi spuse. Arunca biletul in semineu si il privi cum arde. Se ridica din fotoliu si se duse spre usa de la intrare. Isi lua din cuier haina, se imbraca si iesi afara. Voia sa simta aerul rece, sa se simta reala!
Ajunse la o cafenea. Intra si dadu o comanda. Era lihnita! Tot acest incident straniu ii ocupase prea mult mintea. In fata ei era un televizor. Se difuzau stirile. Privi fara prea multa atentie. Sunetele din jur se asemanau in urechile ei cu un zumzanit enervant si nimic mai mult. Totusi cand buzele crainicului pronuntara cuvantul crima, tresari. " Astazi la ora 10:57, a fost gasit cadavrul unui barbat in jur de 46 de ani. Cauza morti lui este una dubioasa si politistii presupun ca a fost o crima! Faptasul este inca in libertate!" Doar o coincidenta isi spuse, doar atat! incerca sa isi repete de mai multe ori. Din pacate autosugestia nu avea efect asupra ei. Se ridica de la masa violent, si iesi afara! Alerga pe alea pustie. Vantul ii ravasise parul si ii biciuia obraji palizi. Fulgii de nea ii incetosau privirea. Se lovi de un corp rece masiv. Voia sa urle, sa il intrebe daca el a fost, daca el este faptasul. Sentimentele de angoasa pusesera stapanire pe ea! Se simtea intr-un film horror de prost gust! Stiu ca primul capitol este un pic cam scurt, da promit ca o sa ma revansez. Sper ca v-a placut inceputul. Astept parerile si criticile voastre. V-am pupacit dulce! Requiem`
Ultima editare efectuata de catre Requiem in Sam 14 Iul 2012, 14:19, editata de 1 ori |
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| | | | Katya Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world :X Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : I ♡ K-pop, I ♡ rock... Music is an art, is a life .... Stare de spirit : Nu conteaza atata timp cat sunt in viata.
| Subiect: Re: Letters to Cleo Joi 05 Iul 2012, 16:16 | |
| Nu conteaza ca e primul capitol, nu conteaza ca e scurt, pe mine m-a fermecat, asa ca astept next-ul. Sper sa ma anunti si pe mine.
|
| | | Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| | | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Letters to Cleo Sam 14 Iul 2012, 15:53 | |
| waaaaaaaa mercik ca mi-ai zis de ficul tau cel nou si scuze ca ajung asa tarziu, am fost plecata in vacanta.imi place foarte mult cum ai inceput si cum ai descris intr-un mod monoton si elegant dimineata unei tinere logodite....Barbatul de la telefon se pare ca tine mult la ea daca ii parea asa de rau ca nu va putea veni in seata aceasta la ea, si e foarte dragut cum dintr-o dimineata linistita o scrisoare a facut-o sa se gandeasca la lucruri rele, si ma intreb cine i le-a trimis si cine este cel de care s-a lovit...hmm...te astept cu nextul si te rog sa ma anunti daca binevoiesti cand il pui!te-am pupacit si spor la scris! |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Letters to Cleo Dum 15 Iul 2012, 14:30 | |
| Hey. Multumesc mult ca m-ai anuntat si scuze ca a durat atat. Titlu - Genial. Foarte frumos si chiar ma atrage. :x Idee - Mi se pare originala si nu stiu de ce dar am impresia ca te-ai inspirat dintr-o carte, poveste sau vreun alt fic. MA rog, e doar o parere. :)) Descriere - Foarte frumoasa. Imi aduc aminte ca am citit primul tau fic si ma tot chinuiam sa-ti spun sa descrii cat mai mult. Ei bine a dat roade pentru ca acum descrii extraordinar. Chestiile acestea am vrut sa le punctez. Apoi imi place foarte mult faptul ca ai un vocabul rumos si bogat, imi place cum te joci cu cuvintele si mi se pare ca stilul tau de scris este unul greoi, plastic si e destul de interesant de citit. Felicitari. :) Acum astept cu nerabdare next-ul si te rog sa ma anunti si pe mine. See ya. xx |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Letters to Cleo Mar 04 Sept 2012, 20:09 | |
| Fan Fic blocat pentru inactivitate.
Ultimul/singurlui post al autoarei dateaza din 3 Iulie. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Letters to Cleo | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|