Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Joi 28 Feb 2013, 15:14 | |
| Ceilalti te considera tonic, sarmant, amuzant, practic si intotdeauna interesant, cineva care este tot timpul in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat pt. a nu se lasa luat de val. De asemenea te considera o persoana placuta, cu bun- simt, intelegatoare, si cineva care le ridica moralul si le sare intr-ajutor intotdeauna.
Zummy xD |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Joi 28 Feb 2013, 16:35 | |
| Rezultatul tau:
Multi te considera interesant, volubil si impulsiv, un lider innascut, care ia decizii repede, dar nu intotdeauna ia cele mai bune decizii. Te vad indraznet si aventurier, cineva dispus sa incerce orice, macar o data, cineva care risca si caruia ii place aventura. Multi iti cauta compania datorita sarmului pa care il radiezi.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 4% din utilizatorii care au facut acest test. |
| | | Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Dum 05 Mai 2013, 12:56 | |
| Rezultatul tau:
Ceilalti te considera tonic, sarmant, amuzant, practic si intotdeauna interesant, cineva care este tot timpul in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat pt. a nu se lasa luat de val. De asemenea te considera o persoana placuta, cu bun- simt, intelegatoare, si cineva care le ridica moralul si le sare intr-ajutor intotdeauna.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 54% din utilizatorii care au facut acest test. |
| | | Miko ღ Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : cahul Nr. mesaje : 42 Puncte : 67 Reputatie : 11 Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Mar 07 Mai 2013, 17:01 | |
| Rezultatul tau: Ceilalti te considera sensibil, precaut, grijului si pragmatic. Te considera istet , talentat dar modest. O persoana care nu leaga repede prietenii dar care e foarta loiala prietenilor si asteapta acelasi lucru de la acestia. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti spulbere increderea pe care o ai in prietenii tai, dar stiu de asemenea ca iti recapeti cu greu increderea in cineva care te-a dezamagit. Are ceva dreptate |
| | | Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Vin 31 Mai 2013, 13:39 | |
| Rezultatul tau:
Ceilalti te considera tonic, sarmant, amuzant, practic si intotdeauna interesant, cineva care este tot timpul in centrul atentiei, dar suficient de echilibrat pt. a nu se lasa luat de val. De asemenea te considera o persoana placuta, cu bun- simt, intelegatoare, si cineva care le ridica moralul si le sare intr-ajutor intotdeauna. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Vin 25 Oct 2013, 23:16 | |
| Ceilalti te considera sensibil, precaut, grijului si pragmatic. Te considera istet , talentat dar modest. O persoana care nu leaga repede prietenii dar care e foarta loiala prietenilor si asteapta acelasi lucru de la acestia. Cei care te cunosc bine stiu ca e foarte greu sa-ti spulbere increderea pe care o ai in prietenii tai, dar stiu de asemenea ca iti recapeti cu greu increderea in cineva care te-a dezamagit |
| | | ✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil Sam 09 Aug 2014, 14:02 | |
| Rezultatul tau: Multi te considera interesant, volubil si impulsiv, un lider innascut, care ia decizii repede, dar nu intotdeauna ia cele mai bune decizii. Te vad indraznet si aventurier, cineva dispus sa incerce orice, macar o data, cineva care risca si caruia ii place aventura. Multi iti cauta compania datorita sarmului pa care il radiezi.
Cred că-i adevărat. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Testul Dr. Phil | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|