Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Don't say goodbye, my love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Smiley
Academy Student
Academy Student
Smiley

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Moldova -Bacau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 27
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Ficurile si scoala
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Vin 10 Aug 2012, 19:47

Hey!
Scrisoarea m-a emotionat pana la lacrimi
Esti pur si simplu o scriitoare geniala
Chiar sper ca Sasuke sa traiasca
Dar pana la urma e fic-ul tau deci poti sa dezvolti cum vrei tu ideea mi-e una oricum mi-ar place
Next repede
Iti doresc cate un Smiley in fiecare zii de viiata ! Va pupa Smiley ! (Ancutza)
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Aug 2012, 17:52

Ajung si eu mai tarziu ce-i drept, insa stii cum se zice, " Mai bine mai tarziu decat niciodata. "
Pai in primul rand buna.
Mi-a placut foarte mult primul capitol, cand l-am citit mi-au dat lacrimile. Imi pare atat de rau pentru Sakura si copil...
Dar si eu sunt deacord cu Andreea, Sasuke nu are cum sa fie mort, eu cred doar ca se da mort deoarece are o misiune strict secreta si toata lumea trebuie sa creada ca este mort, corect nu? Te rog zi-mi ca nu ma insel...
Ai un fic foarte frumos si imi place modul in care scrii. Sper sa vi cat mai curand cu nextul, bafta la tastat.
Si daca nu te deranjeaza, ai putea te rog sa ma anunti si pe mine de next?
Thanks si sa vi repejor cu nextul. happy
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Lun 13 Aug 2012, 18:07

buna, imi pare rau ca ajung asa de tarziu...
ce-i drept ficul e foarte frumos mai ca mi-au dat lacrimile
si dupa cum spune angelus sasuke nu are cum sa fie mort
sper ca vii cat mai repede cu nextul happy
te-am pupat spor la scris kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Sept 2012, 03:51

Nu ştiu cât de bun o să fie acest capitol. L-am postat, mai întâi l-am scris, datorită Bellei, căruia ii dedic această opera din toata inima. Fără număr, fără număr. friends Bells, m-am gândit să iţi fac o surpriză şi să îl aduc mai devreme. Oricum, eu abia îmi ţin ochii deschişi, deci...
Era să uit, în capitolul acesta începe povestea de dragoste, este cu ceva timp înainte, sper că v-aţi dat seama.hmm...?! Lectură plăcută! a hug

Capitolul 3

Help, I have done it again I have been here many times before. Hurt myself again today
And, the worst part is there's no-one else to blame. Be my friend, hold me, wrap me up
Unfold me I am small and needy. Warm me up and breathe me.

Sakura’s Point of View:

21 mai 2010

- Sakura, îţi mai aminteşti când te-ai tăiat prima dată? Privirea care îmi era aţintită pe geam, a fost captată de Konan imediat ce am auzit întrebarea. Deşi avea o voce blândă şi dulce, discomfortul ce apărea de fiecare dată când aducea vorba era nelipsit. Spune-mi ce ai simţit, ce te-a făcut să apelezi la asta.

Dacă îmi amintesc? Încep să râd, sperând că asta o să imi aducă puţină veselie, mereu am crezut că de fiecare dată când o fac, sunetul scos este amuzant. Nu mi-a luat mult să îmi dau seama că nu a funcţionat, asta s-a întâmplat în momentul în care mai aveam puţin şi începeam să plâng. Am închis ochii, imaginile începeau să mi se deruleze lent în minte. Cred ca era în jur de trei-patru dimineaţa, iar eu eram aşezata pe jos, cu spatele rezemat de pat. Ţineam lama strâns în mână, reuşisem să fac o zgârietură pe degetul arătător, peste care mi-am trecut uşor limba, ştergând puţinul sânge strecurat afară.

M-am strâmbat când i-am simţit gustul, aşteptând ca aroma să dispară, însă a lăsat în urmă acel gust amar. Am lăsat capul pe spate, în timp ce îmi suflecam mânecile hanoracului, până undeva pe la cot sau deasupra. Imediat ce mi-am închis ochii, gândurile negre au aparut. Tristeţe, durere, dezamăgire. Toate dansau în mintea mea, acoperind orice gând bun ce dorea să apară. Când venea vorba de mine, găseam de fiecare dată răul în bine, chiar dacă intenţionat sau nu, mă răneam singură, precum o masochistă. Nimic nu îmi mergea bine, dacă nu era Konan, acum eram pe stradă. Niciodată nu mi-am dat seama ce scop am aici, nu am un loc al meu, o casă. Restul depresiei se datora faptului că mă uram, chiar şi fără motiv, nu găseam ceva bun, valoros în mine.

Geamătul cauzat de tăietură mi-a alungat gândurile şi m-a făcut să revin la realitate. Amintirile m-au părăsit şi ele, eram prea absorbită de întamplare, retrăind-o. Konan mă privea curioasă, aşteptând un raspuns, iar eu îmi analizam mâna, crezând că tăietura era acolo, din moment ce o simţisem din nou. Am încercat să caut din nou în memorie acel moment, făcând-o să aştepte mai mult. Ţin minte că zâmbeam, mă facuse să mă simt mai bine, durerea fizică o acoperise brusc pe cealaltă şi reuşise să îmi distragă atenţia. Pe aceea o puteam suporta, dar cea interioară era dificilă, imposibil de stăpânit. Mă tortura în fiecare seară, alungându-mi somnul şi visele, lăsând doar cosmaruri în urmă. Ziua nu era aşa, de fiecare dată îmi mai ocupa câte ceva timpul şi nu aveam atmosferă pentru gândit, dar seara era cu totul altă poveste.

De data asta, vocea lui Konan a fost cea care mi-a dat trezirea, nu intensitatea amintirilor. O ţin aşa de ceva timp, incapabilă să dau un răspuns. O înţeleg, ţine la mine, ştiu acest lucru, dar eu... îmi e greu să vorbesc despre asta, deja mă consider nebună, nu vreau să o mai facă şi altcineva. Trag aer în piept şi îmi repet ce urma să spun, în minte, încercând să o fac să sune cât mai... sănătos.

- S-a întâmplat acum câteva luni, cam cinci- şase. Nu mă simţeam bine, aceeaşi durere îşi făcuse din nou simţită prezenţa. De fapt, nu plecase niciodată, mereu o simt, dar în diferite cantităţi. Am încercat să o diminuez cu durere fizică. A mers, nu mai era aşa puternică, acest lucru m-a făcut să îmi rănesc corpul în continuare. Analizasem covorul pe tot parcursul discursului, abia la sfârşit am reuşit să găsesc tăria să o privesc în ochi.

Am rămas surprinsă să îi văd ochii umezi şi trişti. Mă înşelasem mai devreme, nu pare să mă credea nebună. Expresia ce i se aşezase pe chip era blajină, inţelegătoare. Deşi îmi plângeam de milă, doar să fiu conştientă de faptul că ei îi pasă de mine îmi ridică moralul. Ştiam că mica noastră şedinţă o ajută să prindă puţină experienţă, sunt sigură că o să ajungă un bun psiholog, acum este abia la început, iar eu sunt primul ei pacient. Am aşteptat să spună ceva, secundele treceau din ce în ce mai greu, curiozitatea mă făcea să stau ca pe ace. Nu ştiam ce avea să spună, iar asta făcea suspansul din ce în ce mai mare. Am deschis gura cu intenţia de a spune ceva, însă nu aveam cuvinte.

- Această durere este şi motivul tentativelor tale de sinucidere? Până acum, eu am înţeles aşa: ai ales calea aceasta cu speranţa că, odată cu tine, acea suferinţă va muri şi ea. Am dreptate? Din nou, uimirea mi se citea pe chip.

A reuşit să înţeleagă totul repede şi nu m-a judecat în vreun fel în nici o şedinţă. Am dat din cap în semn de aprobare şi nu am mai spus nimic. M-am uitat la ceas, era trecut de ora şapte. Mi-am dat rapid seama că uitam ceva, astăzi este vineri. În mai puţin de un minut, situaţia a devenit clară. În seara aceasta, pe la ora şapte, Konan a fost invitată la o petrecere, ceva în genul ăsta. Partea interesantă este că vrea să mă ia şi pe mine, şi chiar dacă am tot inventat scuze, nici una nu a fost suficient de bună, cât să o convingă să mă lase acasă. Este posibil să fi găsit o portiţă de scăpare, toată depresia mea şi starea proastă. I-aş spune că nu mă simt bine, dar îmi e frica să nu inţeleagă contrariul, să se gândească că am nevoie să uit de probleme şi să socializez.

Partea a doua este cea care mă sperie cel mai mult, niciodată nu mi-a plăcut să am contact cu multe persoane. Sunt o fire retrasă, mă simt mai bine în singurătate, unde ştiu că nu este nimeni care să îmi analizeze fiecare mişcare, asta mă face să mă simt ca şi cum aş fi sub un microscop. Sufletul petrecerii, aici de faţa, este total contrariul. Toată lumea o place, nu cred că există o persoană care să simtă altceva. Are o atracţie prea puternică, este magnetică pentru oricine. Deşteaptă, frumoasă, iubitoare. Are tot ce îi trebuie unei femei. În trei luni, de când locuiesc cu ea, i-am cunoscut doar o parte mică din prieteni, pe care i-am văzut decât de vreo două-trei ori.

Ştiu destule despre ei de la ea, în grupul lor sunt persoane care provin din fiecare clasă socială. Se pare că sunt şi oameni care nu pun banii si aparenţele pe primul loc. Chiar şi aşa, cu certitudinea că m-ar accepta şi pe mine, încă nu sunt pregătită pentru tone de băuturi alcoolice şi diferite prafuri. Nici acum nu am înţeles motivul acestui chef, dacă este doar de distracţie sau este ziua cuiva. Eram puţin curioasă, aşa că am pus întrebarea.

- Nu este ziua nimănui şi nu este nici genul de petrecere nebună. Ino a hotărât să ne strangem toţi pentru a ne lua rămas bun de la Sasuke. Peste două zile pleacă din nou şi nu ştim pentru cât timp. Petrecem şi noi timpul împreună, aşa, toată gaşca. Oricum, toată lumea este curioasă în privinţa ta şi vor să te cunoască, a sosit momentul să te prezint oficial.

Pe Sasuke nu îl ştiu, i-am auzit numele o singură dată. A fost acum câteva săptămani, când s-a întors din Afganistan. Din câte am înţeles, este soldat. Ino este fata indrăgostită de el, care incearcă să se facă remarcată, să îi capteze atenţia şi, mai târziu, dragostea. În legătură cu scuza mea, dacă mă prefac că îmi este rău, se va oferi să rămâna cu mine şi nu vreau să fiu cauza care o ţine departe de momentele plăcute cu prietenii, măcar ea să se simtă bine. Am tot încercat să mă scuz, însă nu m-a lăsat niciodată să termin ce aveam de spus. Dacă o să continui aşa, o să cedeze într-un final… sper.

Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Sept 2012, 08:37

Super capitolul jos palaria in fata
Chiar imi doream sa aflu cum a inceput povestea de dragoste dintre cei doi ;;)
Imi place mult Konan mi se pare o prietena adevarata in love
Ma intreb unde a disparut acum in prezent, adica in prezentul Sakurei(intelegi tu ce vreau sa zic) think
Mersi pentru anunt a hug
Next repede puppy eyes
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Sept 2012, 12:21

Hei. Pentru mine? :X Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 161504
De fiecare data cand citesc un capitol frumos, nu am cuvinte sa-l descriu sau sa las un amarat de comentariu. Asa este si acum, poate chiar mai mult. O idee nu-mi trece prin cap =))
Ti-am spus de fiecare data, la fiecare fic ca ador felul in care scrii. Este pur si simplu, uimitor. Pare atat de real, te legi de fiecare detaliu si totusi reusesti sa nu ne plictisesti. Cum reusesti? Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 468521

Sakura a vrut sa se sinucida? O.O Stiu ca ai spus in primele capitole ca nu avea bani da` nici prin gand nu mi-a trecut ca vroia sa-si ia viata. Sau ma rog, sa incerce sa dispara durerea psihica.
Din capitolul urmator o sa apara Sasuke? Fii sigura ca n-am sa am rabdare pana ce finalzezi un fic. Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 947835 Daca ar fi dupa mine, ficurile tale nu ar avea niciodata "The end" . Ii, abia astept sa vad ce o sa se intample la acea petrecere. Abia astept sa apara si Sasuke :X Din capitolul 1-2 am inteles ca era foarte simpatic, de treaba, un gentleman ce mai . Oare asa e si acum la inceput? Sau e si el un misogin? Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 621493 :)) Ma intreb ce reactie vor avea cei doi Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 812613

Iti multumesc ca mi-ai dedicat acest capitol uimitor si ma bucur enorm ca ai postat nextul atat de repede. Credeam ca o sa mai treaca doua - trei zile dar nu Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 962758

Spor la scris si la idei! ^^ Succes la scoala Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 208323
Edit: Sunt mandra sa deschid pagina 3 a acestui fic minunat ;))
Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 230677302
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Sept 2012, 12:39

Bună ziua my dear Lissa,

nici nu ştii cât de mult am aşteptat nextul scumpo. Mă bucur că ai început să scrii despre relaţia celor doi !

Îţi mullţumesc din sufleţel că m-ai anunşat de next, şi, sper să o faci şi în continuare.

Ale chan te kiss dulce de tot, şi, te a hug călduros, din inimioară !

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Vin 21 Sept 2012, 14:27, editata de 1 ori
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 16 Sept 2012, 13:22

Buna, multumesc pentru anunt. kiss
Capitolul a fost grozav, mi-a placut mult. in love
Ca si pe Bella, si pe mine m-ai lasat fara cuvinte, chiar nu am idee ce sa scriu. rusinos
Deci nu pot sa cred ca Sakura a vrut sa se sinucida. O_O
Saraca de ea prin cate trebuie sa fi trecut.
Descrierea ta este exceptionala, m-ai captivat cu fiecare cuvant tastat.
Sa vi repede cu nextul, multa inspiratie si bafta la tastat. kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Lun 17 Sept 2012, 12:00

Hello, Hello!

Nu pot sa cred ca nu am venit mai devreme pe aici! Mereu ajung tarziu, nu-i bine! nervi!
Capitolul a fost foarte frumos, plin de emotie, mi-a placut cum l-ai descris. Esti foarte buna la asta, scumpo!
Deci asa il va cunoaste Sakura pe Sasuke? Interesant... hmm..realy? Abia astept sa vad cum va reactiona Sasuke cand o va vedea prima data pe Sakura, eta, etc...
Multumesc mult ca m-ai anuntat! Nu uita sa o faci si in continuare, daca vrei tu!

Te kiss Dulke,
Black Zozoo!

Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Vin 21 Sept 2012, 10:46

Buna Lissa, imi pare foarte rau ca nu am ajuns mai devreme, doar ca sunt cam pedepsita... Si na.. hmm...?! Oricum, imi place acest capitol, e foarte frumos, si chiar eram curioasa sa vad inceputul iubirii dintre Sasuke si Sakura. Acum, astept cu nerabdare nextu' si sa ma anunti in continuare.. ;;)

Ana te pupaceste kiss
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Vin 21 Sept 2012, 22:01

imi place mult, mult ficul tau si deabea astept next-ul
te rog sa ma anunti daca poti
te pup si spor la scris s la ideei in love kiss
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Mar 25 Sept 2012, 22:33

BAU ^^
Am ajuns si eu la tine heh
Ce tare love...imi place mult de tot ideea love
Abia astept sa se nasca copilul celor doi ...sper ca nu o sa pateasca nimic ca altfel...primesti bataie happy
Chiar o sa ajunga cele doua sa se inteleaga sau Ino nu are asa de pure gandurile ?
Abia astept next-ul sa aflu cat mai multe kiss
Te pupacesc dulce rau de tot kiss kiss kiss
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Lun 01 Oct 2012, 01:08

of, of, of!!! ce i***** sunt...
cum de am ratat acest fic minunat...
rusine mie
draga mea adu nextul mai repede
te-am pupat si mult spor la scris
Sus In jos
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Lun 01 Oct 2012, 09:22

Hmm..... waiting
Unde e next-ul?
Ai un fic superb, ideea ma innebuneste, la fel si descrierea.
Chiar sunt curioasa sa le aflu povestea de dragoste. Ma fascineaza acest fic.
E trist ca Sasuke a murit. Eh, ciclul vietii, no?
Nu prea am ce zice, mai ales ca nu pot corecta aceste cateva capitole fermecatoare.
Astept next-ul si te rog sa ma anunti. kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Joi 04 Oct 2012, 14:48

Lissuca in love

Deci nu mai știu ce să-ți fac . !
Să te bat sau să te bat ?!
Cum adică nu scrii fain, tu eștti bolundă :-w ?
M-ai făcut să plâng în primele 2 capitole ... vaii săraca de ea ...
Sper să se întoarcă Sasuke cumva magic =((
Acum povestești din trecut :x Deabia aștept să văd care vor fi reacțiile lor când se vor întâlni și cum începe povestea de dragoste in love

Cheers for you Lissa kiss
Alt fic genial in love
Nu uita asta - și dacă e nevoie spuneți-o în gând de 10000 de ori - DESCRII GENIAL , EȘTI O SCRIITOARE SPLENDIDĂ kiss

Aștept nextul și te iubesc mult ,
Ciauu kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 17:37

Capitolul 4

There I was again tonight forcing laughter, faking smiles
Same old tired lonely place. Walls of insincerity, shifting eyes and vacancy
Vanished when I saw your face. All I can say is... it was enchanting to meet you

Sakura's Point of View:

- Sakura, ce bine că ai răspuns. Uite, mi-am uitat telefonul acasă, nici nu ştiu de unde te sun. În seara asta primesc un telefon important şi am nevoie de telefon, ai putea să vii spre parc? Cineva o să plece acum înaintea ta, vă veţi întânli la jumătatea drumului.

Era ceva ciudat în vocea lui Konan, acel timbru ridicat, plin de entuziasm. Nu e prima dată când se întâmplă să fie atât de euforică, mă întreb cât a băut. Ar fi venit de una singură să işi ia telefonul, însă a observat cineva cât de instabilă e în acest moment şi nu a lăsat-o să plece noaptea, singură pe stradă. Altfel nu îmi explic de ce, nu cred că o face pentru a mă duce şi eu acolo, dacă era aşa, nu punea pe nimeni să vină înaintea mea, mă punea să ajung direct la destinaţie.

- Sigur, plec în cinci minute. Spune-mi cine o să... Konan? Oftez sonor şi îmi bag telefonul în buzunar, pornind, în acelaşi timp, în căutarea telefonului ei.

L-am găsit repede, aşa că mi-am luat un hanorac pe mine şi am ieşit afară. Nu credeam că o să fie atât de întuneric şi pustiu, dar este un oraşel micuţ, uitat de lume. Acesta este şi motivul venirii mele aici, într-un loc invizibil, unde oamenii sunt monotoni şi nu ies în evidenţă. Cu timpul am constatat că am făcut o greşeală, oamenii fiind puţini, majoritatea se cunosc între ei, iar orice bârfă insignifiantă, aici este bomba anului. Cu toate astea, am trecut neobservată. Mulţi nu mă cunosc, având în vedere că stau mult închisă în casă, iar cei ce au auzit de mine mă ştiu drept verişoara lui Konan.

Mi se pare atât de straniu să nu văd nici măcar o persoană, dar multe maşini care trec pe şosea. Nu am habar ce zi este astăzi, nici ce oră e, aşa că m-am uitat la ceas. 01:47. Am rămas pe loc, holbându-mă în continuare la acele cifre şi întrebându-mă când s-a scurs timpul atât de repede. Nu credeam că a trecut mai mult de două ore de când a plecat Konan la petrecere. Tot ce am facut în acest timp, a fost să stau şi să mă holbez la diferite obiecte prin cameră, sperând că o să îmi iau gandul de la dorinţele mele macabre de a-mi tăia mâinile. Nu ştiu de ce, dar e singurul lucru care mă calmează, să văd cum se scurge sângele. Nu simt nimic, obscuritatea în care m-am obisnuit să trăiesc mi-a amorţit simţurile, însă unele ies la lumină şi devin atât de puternice.

Ură, durere, tristeţe. Le simt pe toate. Câteodată pe rând, altădată combinate. Am moment în care nu ştiu dacă trăiesc, mă simt precum o fantomă, o urmă a ce ar trebui să fie o fată de vârsta mea. Nu sunt moartă, nici vie. Undeva la mijloc, o fantomă a cărui inimă încă pompează sânge prin vene, care încă mai bate. Am înnebunit complet, mă urăsc, sunt impotriva a tot ceea ce reprezint, ce fac, iar sufletul încearcă să îmi ucidă trupul şi reuşeşte. Ce mă sperie cel mai tare este că nu îmi pasă, faptul că în curând o să clachez şi o să mă las pradă morţii mă face să mă simt bine, singura urma de fericire – că, în puţin timp, durerea mea o să se sfârşească odată cu viaţa. Este singura cale, dacă preţul plătit este chiar propria viaţă, ultima suflare, atunci o să renunţ la ea fericită. Nu aparţin acestui loc, sunt nimeni… nu aparţin nimănui.

Clipesc de câteva ori cu scopul de a suprima ceaţa formată de lacrimile ce îmi împânzeau ochii. Mă pot întânli în orice moment cu fata, sau băiatul, căruia trebuie să îi dau telefonul. Încă puţin şi ajung în apropierea parcului, unde este la fel de deşert ca restul drumului parcurs. M-am aşezat pe o bancă, privind aglomeraţia de pe şosea. M-am întrebat de atâtea ori dacă mai există persoane ca mine, care vad maşini grăbite şi tot ce işi doresc e să se arunce în faţa lor, iar atunci, totul să se termine, să fiu salvată din această lume. Mă ridic, eliminându-mi gândurile din minte, poate faptul că mă deplasez o să mă ajute, însă am constatat că reveneau şi mai puternice, prinzând influenţă puternică, îndemnându-mă să o fac.

Ceva rău pune din nou stăpânire pe conştiinţa mea, aceiaşi demoni care mă corup să mă rănesc. Picioarele mă purtau spre şosea, iar eu nu mă puteam împotrivi. Este o luptă pe care am pierdut-o de mult. Of, Doamne. Imi pierd complet minţile. De ce trebuia să fiu aşa, să nu mă pot bucura de viaţa pe care am primit-o? În schimb sunt o nerecunoscătoare, urăsc viaţa şi iubesc… Dar de ce mă miră? Mama a avut aceeaşi soartă, a ales sinuciderea fără să îi pese de mine. Nu mi-am dat seama că era nefericită decât când am văzut-o plângând, la miezul nopţii, în camera ei. Ultima imagine în care îi văzusem chipul a fost la fel ca aceea, plângând în hohote. A doua zi era moartă. Fără explicaţii, fără bilet de adio, fără nimic. Nu i-am vazut chipul mort, tot ce i-am zărit în acel moment au fost picioarele, care se legănau în aer. Când am încercat să îmi ridic privirea, să-i văd gâtul sugrumat de acea sfoară, ochii mi-au fost acoperiţi brutal de mâna tatălui meu şi am fost scoasă din încăpere. Iar tata, scumpul meu tată, el a suferit cel mai mult…

- Opreşte-te! Ce încerci să faci? Vocea bărbătească îmi sună puternic în ureche, evaporându-mi gândurile oculte.

Mă uit speriată la el, înghitind în sec. Simţeam presiune în mâna dreaptă, pe care o apucase strâns de încheietură. Imediat ce am văzut maşina care trecuse pe langă noi, la un metru distanţă, am realizat de ce reacţionase aşa. Nu mi-am dat seama când am ajuns aici, atât de departe. Încă puţin, iar acum eram inconştientă. M-am eliberat de strânsoare şi am făcut un pas în spate. Nu era lumina puternică, însă il vedeam destul de bine. Părul îi era ciufulit, probabil şaten închis, ochii sclipicioşi păreau să aibă aceeaşi culoare. Bănuiesc că lui trebuia să îi dau telefonul, însă trebuie să fiu sigură şi, înainte de toate, să găsesc o scuză pentru comportamentul meu.

- Am vrut să traversez, eram prinsă în gânduri şi nu mi-am dat seama de... Mulţumesc.

Am încercat să par cât mai credulă, vorbind pe un ton care să dea o urmă de umor posturii în care mă aflam. Încă părea confuz şi mă analiza. Situaţia începea să devină ciudată, pentru că nu spunea nimic. Mă gândeam că o să plece, insă era nemişcat şi se holba la mine. M-am întors cu spatele şi am făcut câţiva paşi.

- Aşteaptă, Sakura. Sunt aici pentru telefonul lui Konan. Mi-a spus, de asemenea, să nu te las să pleci singură, deci…

Am rămas pe loc, aşteptând ca el să vină spre mine. Până l-am scos din buzunar, el era la jumătate de metru distanţă. Fără să îl privesc, i-am întins mâna în care ţineam obiectul. Secundele treceau, iar el nu se mişca. Ochii erau aţintiţi în direcţia pălmii mele, însă a rămas blocat. M-am uitat şi eu în acelaşi loc, îngrozindu-mă de situaţie. Mânecile hanoracului meu erau ridicate, scoţând la iveală peste zece – cincisprezece tăieturi, unele mai pronunţate ca altele. Nu avea cum să nu işi dea seama că mi le-am facut singură, erau linii drepte, una după alta. Când a făcut un mic pas spre mine, am tresărit şi i-am pus rapid telefonul în mână. Mi-am tras mânecile cât am putut de mult şi m-am îndepărtat de el, sperând să mă lase să plec.

Am fost atât de proastă, am stricat în câteva secunde ce m-am chinuit să ţin secret câţiva ani. Paşi grăbiţi se auzeau în spatele meu, era din ce în ce mai aproape. Am încercat să merg mai repede, tot ce îmi doresc e ca el să dispară, să fie un vis urât şi să trezesc în patul meu. Mi-am auzit numele o dată sau de două ori, însă eram de neînduplecat. Mi-am întors capul şi l-am zărit stând pe loc, aşa că am lăsat-o mai moale. Reuşisem să scap de el.

- Pe data viitoare, Sakura. Apropo, numele meu este Sasuke. Sunt sigur că ne vom revedea.

Ultima editare efectuata de catre Lissa in Mar 13 Noi 2012, 20:03, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 18:08

Mă bucur foarte mult că ai adus în sfârșit următorul capitol !

Chiar dacă mă crezi sau nu, eu așteptam acest capitol foarte nerăbdătoare...

La fel ca și în capitolele anterioare, descrierea ta nu are limite !

Păcat este faptul că Sasuke a observat tăieturile ce Sakura și le face, numărul lor crescând pe zi ce trece .

Mulțumesc foarte mult de anunț și aștept continuarea !

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Sam 10 Noi 2012, 18:30, editata de 1 ori
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 18:09

Hei.
Ma bucur atat de mult ca ai adus nextul. Profit de comm-ul asta ca sa-ti spun ca ti-am citit si celelalte capitole pe care le-ai postat zilele astea dar am o saptamana de cosmar si nu am avut posibilitatea sa las comm.
Oricum, toate sunt superbe. Cat despre acest fic, este de milioane :> Ma bucur ca s-au intalnit si ei. Mi-a placut enorm replica lui Sasuke " Sunt sigur ca ne vom revedea." Astept cu nerabdare momentul ala :))
Fara dar si poate, ficul e grozav, tu esti un super talent si te astept cu nextul.
Spor la scris si la idei!^^kiss
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 19:12

Hey ai adus intr-un sfarsit mult asteptatul capitol i love you
Am avut o zi destul de proasta very sad deci acest capitol ma emotiont mai mult decat daca l-as fi citit intr-o zi oarecare dap !
Ce pot spune e ca am citit cu nesat si am savurat din plin fiecare cuvant scris de tine jos palaria in fata
Mor de nerabdare sa vad cum decurge in continuare povestea lor de dragoste love
Next repede te rog dulce dulce de tot nu ma lasa sa fierb in suc propriu please
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 21:45

NEXT love
Ma bucur tare mult ca ai adus next-ul happy2
Ehee..dur rau Sasuke cu replica lui...e foarte sigur pe el :>:
Daca Sakura o sa fie mai tot timpul cu capul in trecut cu siguranta o sa pateasca ceva rau...sau poate ca nu happy2
Mersi mult ca m-ai anuntat si astept ce nerabdare next-ul heh
Te pwpacesc dulce rau de tot,,,,si iti ador Ficurile love love love
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 10:51

S-ar parea ca sunt ultima... scuze pentru intarziere. rusinos: Capitolul a fost; ceva ce nu stiu cum as putea explica in cuvinte. Mi-a placut mult, insa ma si intristat. Chiar imi pare rau pentru Sakura. Dintr-o mica intamplare - cea cu telefonul uitat de Konan acasa- ai reusit sa scrii un capitol intreg, si inca ce mai capitol. happy Deci asa a avut loc prima intalnire dintre ei, acum sunt curioasa sa vad cum va evolua aceasta poveste.

Sa vi repejor cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie. kiss
Sus In jos
NaTy nAtY EvIl
Genin
Genin
NaTy nAtY EvIl

Sex : feminin Localizare Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI
acebook acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 160
Puncte : 188
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc
Stare de spirit Stare de spirit : In love

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 12:06

Mersi mult ca m-ai anuntat si sper sa o faci si de-acum incolo thank you
Mi-a placut nespus de mult capitolul
si astept nextul cu nerabdare
Imi pare rau pentru Sakura ca sufera atat
dar stiu sau cel puti cred ca Sauke o va putea ajuta love
Te pupacesc , si spor la scris si la ideei cel putin la fel de minunate kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 21:51

Bunaa!

Ca de obicei, capitolul m-a lasat fara cuvinte. Desigur, talentul tau de a scrie e superb, dar am mai spus-o de multe ori si oricum cred ca deja stii!
Ma bucur ca Sasuke a cunoscut-o pe Sakura. Acel moment in care a vazut taieturile... Am crezut ca o sa aiba o reactie mai... ciudata!
Nu stiu ce sa zic! Sakura, daca o sa mai faca asa mult timp, sigur se va sinucide, si NU vreau asta!!
Multumesc ca m-ai anuntat, mereu ai fost o dragutza! Sper sa o faci la fiecare capitol! happy2
Nu uita de next! Sa il aduci repede! Te rooooog!

Black Zozoo kiss you!
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Joi 15 Noi 2012, 15:53

Hey, am ajuns si eu la ficul acesta happy2 .
Incep sa cred ca ma atrage cuvantul "goodbye" lough ...unde il vad acolo intru !
Este foarte frumos, imi place mult !
Un fic in care Sasuke este matur !
Imi pare rau ca a murit sad ...mai ales in razboi ...eu urasc razboiul sad !
Dar asta inseamna ca nu e sigur, mai este o speranta !
Sper sa aduci next-ul cat mai repede.
Spor la scris si te pup kiss !
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19Mar 08 Ian 2013, 02:44

FanFic închis pentru inactivitate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Don't say goodbye, my love!   Don't say goodbye, my love! - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Don't say goodbye, my love!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-