Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Stop and play again -SS- - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Stop and play again -SS- - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Stop and play again -SS-

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

Stop and play again -SS- - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 21:46

Deci.......WOW!

Imi place mult ficul vostru!!

Am ramas fara cuvinte!Stop and play again -SS- - Pagina 3 1733309228

Ideea nu am mai intalnit-o .......Este prea frumos.!!

Astep next-ul !!! Stop and play again -SS- - Pagina 3 301723
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mar 24 Iul 2012, 23:54

Andreea deci nu ai facut asta. rolling on the floor Mi-a placut mult si cred ca o sa am un vis "fain" la noaptea cu capitolul tau cu tot. Mi-a placut ce sa zic. O sa reduc din laude deoarece auzi asta mereu si probabil e plictisitor si sigur nu a citit nicuna din voi coment-ul asta lung si plictisitor. lough
Oricum bucataria sa zicem ca a fost o alta greseala, dar ma rog voi alegeti adica Sasuke alege. Oricum merci de anunt si spor. *le hug*
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
S i m p a t h e t i c
Genin
Genin
S i m p a t h e t i c

Sex : feminin Localizare Localizare : N`ai tu treaba!:*
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : Dafuqq !?

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 16:17

Hello ,hello .

Pfuu..
Deci acest capitol
A fost pur si simplu genial
Ce pervers poate fii si Sas`ke :))
Astept urmatorul capitol in love
xoxo a hug
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 20:31

Perversa lu' mama in love Chiar imi lipsea un capitol pervers, in ultima vreme sunt la moda fic-urile "weird"... Gata cu Sasuke "bad boy" si Sakura timida ( sau prea nebuna ) sau cu persevitatile waiting Pentru moment! Eh, dac' asa e la moda acum ;;)
Oricum, fic-ul asta le intrece pe toate! a hug Nu stiu cum o veti scoate la capat, pana la urma nu e doar diferenta de varsta [ mai mult decat dubla! ] ci si faptul ca e fiul ei ( mama sa )! Cu capitole asa de lungi, voi ramane fara unghii de ros rolling on the floor [prost obicei rusinos ]
Sus In jos
.Chris..
Genin
Genin
.Chris..

Localizare Localizare : Cluj
Nr. mesaje Nr. mesaje : 270
Puncte : 286
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Muuulteee<3<3
Stare de spirit Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mier 01 Aug 2012, 00:44

Heey! In sfarsit am ajuns si eu! Ma bucur tare mult ca ai adus next si iti multumesc mult pentru anunt! kiss

Woow! Deci stai o secunda?! Am inteles eu bine, sau Sasuke tocmai ii punea mana pe sani Sakurei, adica MAMEI LUI, si tocmai i-a bagat mana pe sub fusta?!! huh? . O Doamne! Asta nu poate sa fie bine! Adica cum, propriul fiu sa-ti bage mana pe sub fusta? Iar Sakura a fost excitata de atingerea propriului ei fiu? Si mai apoi, sa zici ca este o greseala? Oo nu! Nu e o greseala, e o prostie enorma! huh?
Ok, acum chiar ca am fost surprinsa. Mi-a placut capitolul desi a fost ciudata faza din bucatarie. Nu prea cred ca un fiu ar face asa ceva cu mama lui. Desi, inca nu sunt absolut sigura de faptul ca Sasuke este fiul Sakurei. Dupa cum ai spus, nu seamana cu niciunul din parintii sai si un fiu, repet, un fiu nu ar face asa ceva cu propria lui mama! E absurd de-a dreptul!
O fi absurd, dar totusi, e interesant si inedit! Am mai spus- si o mai spun si acum ca va ador ficul, fetelor! De ceva nou si pana la urma, banuiesc ca nu va mai parea atat de ciudat ci se va transforma in ceva frumos. Nu ca acum nu ar fi frumoasa povestea. yeah . But you know, I'd like to be a happy end.:D.

Anyway, va astept next-ul si sper sa il postati cat mai repede! Sunt curioasa daca Minato va afla despre cei doi...

Va rog sa ma anuntati, din nou, si pe mine daca se poate. Spor la scris si inspiratie din plin!

Love ya'! a hug
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mier 08 Aug 2012, 11:40

Hei!Hei!Hei! Am ajuns si eu pana la urma!!
Ce dumnezeului ajung si eu asa de greu!!!!
Ok ... Imi place ficul, pe care eu ca prostuta l-am descoperit abea acum!!!
Si astept nextul..
Va rog sa ma anuntati si pe mine!

KISS & HUG
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Joi 13 Sept 2012, 17:45

Hey,
Am ajuns si eu pe la fic-ul vostru, ce-i drept cu intarziere, dar totusi am ajuns happy2
In primul rand vreau sa va spun ca faceti o echipa minunata in love
In al doi-lea rand aveti un fic extraordinar dance2 si capitolele au fost incendiare what?lol!
Sakura si Minato, parintii lui Deidara si Sasuke think ? Bine, pe Deidara inteleg, e blond la fel ca Minato. Dar Sasuke ? think Ce a mancat Sakura cand a fost insarcinata cu el ? tempera neagra ? lough Ma rog, astept sa vad care e povestea reala a lui Sasuke, adica cum a aterizat el pe acolo dap ! Atractie intre mama si fiul ei ? what?lol! Excitata de Sasuke, iar el , perversul hmm...?! , o face intentionat evil devil mua ha ha dracusoru' !
Oricum, ficul vostru e original de da pe afara lough Tineti-o tot asa si sper ca la urmatorul capitol sa ma anuntati si pe mine please
Va pup kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:07

Chapter 5

Sakura’s point of view:

Lumina se aprinsese brusc, iar in tocul usii statea Gaara. Privirea lui parea suspicioasa, plina de neincredere. De cat timp statea acolo, numai el stia, dar oare… vazuse ceva? Ma uitam cand la el, cand la Sasuke si nu stiam ce sa fac. Ceea ce a facut Sasuke era gresit, dar nu l-am oprit. Nu m-am gandit nici o secunda la consecinte, la tot ceea ce avea sa se intample. A avut dreptate “Invatam din greseli”. Dar cum as putea invata ceva din asta?
Imi aruncase o ultima privire, apoi parasise bucataria, imbrancindu-l subtil pe Gaara. Am ramas doar noi doi. Cum aveam sa-i cumpar tacerea?

-Ceea ce… Ceea ce a fost aici nu e nimic. E doar… e doar o confuzie.

Incercam sa-i explic, sa-l fac sa creada ca a fost doar o greseala, ceea ce era adevarat. Nu avea sa se repete, ma asiguram de asta. Si ce era cel mai ciudat, nu l-am oprit, nu l-am impiedicat in niciun fel. M-am lasat purtata de val, am cazut in patima pacatului.

-O confuzie spui? Ti-ai inselat sotul cu propriul fiu! Cum poate fi asta numita confuzie?

-Gaara, te rog. Te implor, nu spune nimic. I-am replicat, lasand usor privirea in jos.

-Ce as castiga din asta? Ce ai fi dispusa sa-mi oferi pentru tacerea mea?

Se apropia de mine incet-incet, cu precautie. Eram dispusa sa-i ofer orice-mi cerea, indiferent de circumstante. Minato nu trebuia sa afle. Era doar o greseala, nu avea sa se repete.

-Voi face orice imi ceri, Gaara.

-Foarte bine. Vei accepta tot ceea ce iti cer. De la intalniri pana la ceea ce faceai cu fiul tau.

Am lasat capul in jos, ascultand ce avea de spus. Putea sa-mi ceara orice, si totusi, a cerut inevitabilul. Nu puteam crede ca mi-a cerut asa ceva. Bani, actiuni, orice, dar el asta a vrut. De ce a amestecat-o si pe Hinata in asta? Ma voia pe mine, iar eu eram constienta de acest lucru.
Nu a mai asteptat un raspuns, ci a plecat pur si simplu. Am urcat in camera mea, mi-am schimbat rochia, apoi am coborat. Eram tensionata, oarecum speriata. Il priveam cand pe Sasuke, cand pe Gaara. In jurul mesei era un aer incins, ca si cum toti eram dusmani. Sasuke il privea pe Gaara cu ura, in timp ce el ma sorbea subtil din priviri. Toata seara a fost compromisa, iar viata mea avea sa se sfarseasca, stiam asta. Cum aveam sa ascund un asemenea lucru de Minato? Cum puteam sa-l insel cu buna stiinta, doar pentru a-l proteja pe Sasuke?

Intr-un sfarsit, au plecat toti. Am urcat in camera mea si am cazut extenuata in pat. A fost prea mult pentru mine. O zi in care tot ceea ce a fost nu avea sa mai fie niciodata. Simteam cum totul avea sa se schimbe, cum tot ceea ce am visat pentru viata mea se spulbera intr-o seconda. O singura greseala ce a adus consecinte ce le plateam inzecit.
Totusi, am lasat toate gandurile in voia intamplarii si m-am culcat. Aveam nevoie de somn, aveam nevoie sa cred ca aveam sa ma trezesc dimineata si nimic nu era schimbat. Ce vis frumos…

Nu a fost un cosmar. M-am trezit, iar un mesaj in telefonul meu mi-a atras atentia in mod deosebit. “Ne vedem la hotelul Albert la 9 A.M. Nu intarzia.” Am trantit telefonul cat-colo, apoi m-am ridicat. Minato plecase, iar baietii la fel. Eram singura, deci nu aveam sa trezesc suspiciuni. M-am imbracat repede, apoi am iesit, mergand spre locul stabilit de catre Gaara. Stiam intr-un fel ca aveam sa regret asta, simteam ca cineva avea sa ma descopere, darn u aveam incotro. Eram legata de maini si de picioare, eram fortata sa fac orice avea sa-mi ceara pentru a-mi tine familia unita.

In cateva minute am ajuns la locul stabilit, am intrat si am cerut receptionerei sa-mi spuna numarul camerei. Etajul 20, camera 102. Am urcat in lift, iar in urmatoarele minute eram in fata usii. Sa bat, sa nu bat? Eram speriata, o recunosteam. Nu voiam nicio relatie cu acel barbat, dar in acel caz, nu era alegerea mea. Am tras aer adanc in piept, apoi am intrat. Nimeni. Inaintam precauta spre fereastra camerei, cand intr-un moment de neatentie, simteam cum ma imbratisa. Buzele lui faceau contact cu gatul meu, ma saruta usor, urcand tot mai sus. Ma sarutase apasat, i-am raspuns imediat, uitand de frica, de consecinte, de orice. M-am lasat dusa de val, fara sa-mi dau seama ce faceam. Ma asezase usor pe pat, acoperindu-mi intreg corpul cu sarutari, aruncand pe rand obiectele vestimentare ce le purtam.

Asa cum crezusem, norocul nu a fost de partea mea. Voia sa treaca mai departe, dar usa se deschisese brusc. Stiam ce avea sa urmeze, eram panicata. Nu trebuia sa fac asta de la bun inceput, eram sigura.

Sus In jos
Scream.
Special Jōnin
Special Jōnin
Scream.

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1682
Puncte : 1837
Reputatie Reputatie : 103

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:09

Bunaaaaa.
Uuuu, ai adus nextul, credeam ca ai inchis ficul ;3. Ma bucur ca nu l-ai inchis.
Pe usa cred ca a intrat Sasuke. Sau daca nu Sasuke, nu stiu. Anyway. Imi place foarte mult capitolul asta. Este asa pasional, romantic. Aw, m-ai uimit. Imi pare bine ca am asteptat atata pentru nextul asta magnific.

Succes la scris si la idei, sper sa ma anunti cand pui nextul.

Ultima editare efectuata de catre Scream. in Dum 30 Sept 2012, 20:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:17

Hellow my darling LexX,

cine ? Cine este ? Minato sau Sasuke ?

Sunt foarte curioasă, iar tu oricum faci momentul de maximă tensiune, ca de obicei ! Ai cam întâriat cu următorul capitol, însă ai să te revanşezi faţă de noi, cititorii, corect ? Capitolul a fost extrem de tensionat şi încărcat cu toate cele !

Îţi mulţumesc extrem de mult pentru bunăvoinţa de a mă anunţa şi, pe parcurs, sper că vei continua...
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:30

In sfarsit dupa 1000 de ani aduci si tu nexul hmm...?!
Nu ai idee cat mi'a lipsit ficul tau sad
Si apro'po de el.... este cam scurt.. nu crezi? hmm...?!
Hai ca poti mai mult! sad
Sper sa aduci urmatorul capitol repede de tot! Si sa fie luuung! biciuitor
Sa compenseze timpul in care nu ai mai pus capitole biciuitor
I belive in you!!! kiss
Ja'ne yeah
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:46

Doamneee, ce capitol genial !!!!
Dar ma omori ! Cine intra ? Sasuke ? Minato ? Cine ?
Ma omori cu suspansul asta. Sper ca nextul sa vina repede pntru ca o sa mor de nerabdare sa-l citesc.
Ai facut un capitol superb si foarte interesant, dar a fost mult prea scurt. Nu mi-a ajuns.

Sa ma anunti cand vine nextul. Pupici in love
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Lun 01 Oct 2012, 17:26

Helauu........CINE INTRA???/
Nu pot sa cred ca imi faci asta ?Vreau next-ul......N-E-A-P-A-R-A-T!

Spor la tastat!

Bye-bye!kiss*
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Lun 01 Oct 2012, 19:33

Buna, multumesc de anunt. a hug
Scuze pentru intarziere, dar aseara nu am intrat, iar de dimineata ma pregateam sa merg la scoala si nu am mai apucat sa-l citesc.
Asa, revenind la capitol.
Garaa?! huh? Nu ma asteptam ca tocmai el sa ii fi vazut. oh my god !!!
Saraca Sakura ce trebuie sa faca acum din cauza greselii cu Sasuke.
Nu stiu de ce, dar am un sentiment ca pe usa va intra Hinata. think
Nu ma intrebati de ce, ca nici eu nu stiu. lough
Capitolul a fost grovaz, insa SCURT! Prea scurt!
Vream mai mult.
Andreea sa vii cu nextul cat mai curand posibil, bafta la tastat si multa inspiratie. happy
Sus In jos
S i m p a t h e t i c
Genin
Genin
S i m p a t h e t i c

Sex : feminin Localizare Localizare : N`ai tu treaba!:*
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : Dafuqq !?

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 15:48

Helloo a hug
Merci ca m`ai anuntat puppy eyes
Capitolu` a fost grozav doar ca ,putin cam scurt!
Saraca Saku` puppy eyes
Abea astept sa vad ce se intampla in continuare :x
Sper sa ma anunti..in legatura cu N.E.X.T-ul kiss
xoxo
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Mier 03 Oct 2012, 17:49

Ce capitol frumos. in love Ce să spun, îmi pare rău că nu am lăsat comm mai devreme, eu citesc Fan Fic-ul de mai mult timp dar ce să faci? Dacă nu ai timp, n-ai. lough În orice caz, mă bucur că sunt acum aici ca să comentez acest capitol excelent. Mă bucur că nu aţi închis Fic-ul, pentru că ne lăsaţi în suspans dacă făceaţi asta. Descrierea este foarte profundă. Sunteţi nişte genii. Aştemtăm next-ul. kiss
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Sam 06 Oct 2012, 00:08

Scuze ca ajung asa de tarziu dar ... scoala asta nu imi permite sa citesc ficuri.. darmite sa mai si scriu la unu >.<
Ma rog, am trecut pe aici ca sa vorbesc despre nextu vostru happy Este surprinzator si misterios, e pdinamic si plin de sentimente. O actiune care este la obiect, amanuntele ne fiind prezente, desi as fi vrut sa prelungesti momentul cand ea era in lift, sa ne oferi mai multa tensiune. Dar si asa e bine dap ! Cine deschide usa ? Minato ? Sasuke ? Unu dintre ei e sigur think Dar cine l-a chemat ? Gaara ?:
O sa aflu in next si sper sa ma anutati in continuare si mersi pentru anuntu de acum kiss
Spor la scris in love
Pupici in love
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Joi 18 Oct 2012, 09:41

Genitale îmi place la nebunie vreau ne aparat nextul si te rog frumos sa mă anumit!
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Sam 20 Oct 2012, 22:17

Next!Next!Next!
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 21:09

Yoi!
Intarziata de mine iar intarzie...
Ce poti sa imi faci?
Poti sa ma omori..
Promit ca nu voi mai intarzia...
Iti pot aduce mii de scuze si iti pot spune ce ma facut sa renut la citit ficuri o periada
Dar ti-am indrugat deja prea multe teoreme si axiome pe aici =)))

~*~*~*~*~*~*~*~*~
Revenind la fic:
~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ceeee???
Nu se poate...
Sakura..:(((
Cine intra pe usa?
Minato?
Nu..asta in nici un caz...
Sasuke?
Nuuuu! Asta chiar nu!
Alt barbat din familie sau altcineva din familie?
Asta chiar chiar nu!
Sakura are deja prea multe pe cap=)))
Eu nu ma pot gandi la o continuare
Asa ca aduceti next-ul rapid..

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Stop and play again -SS-   Stop and play again -SS- - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Stop and play again -SS-

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-