|
|
Va place ascest fic ? | Da, il iubesc !!! | | 86% | [ 6 ] | Nu, o pierdere de timp. | | 0% | [ 0 ] | Sa zicem ca da ... | | 14% | [ 1 ] |
| Total voturi : 7 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Dum 15 Iul 2012, 19:12 | |
| Mersi ca m-ai anuntat si te rog sa o faci in continuare Ma bucur ca a salvat-o la timp Chiar imi place ficul tau asa ca te rog sa nu renunti la el |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Mar 14 Aug 2012, 00:04 | |
| Bineeee, deci, intrebare catre cititori: Ati vrea ca acest fic sa aiba si un sezon 2 ? Daca da, credeti ca ar fi ciudat ca sa incep sezonul 2 de pe acum ? Mi-a venit o idee interesanta pentru sezonul 2 la acest fic si as vrea sa o folosesc cat de curand; pur si simplu nu cred ca am rabdarea necesara sa astept pana termin ficul. Voi ce credeti ? Ca a fi ciudat si anormal sa incep de acum sezonul 2 ? Adicaaa .... cred, ca normal ar fi ca sa aspept sa termin cu ficul asta si tocmai dupa aceea sa ma intreb daca vreti si sezonul 2 la fic, nu ? Pff ... Mda, paaaai, astept pareri despre ideea mea si dupa voi vedea ce voi face.
P.S: Nextul cred ca il voi pune saptamana asta, probabil ca o sa pun unul miercuri si unul duminica. |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Mar 21 Aug 2012, 12:47 | |
| Eu zic ca mai intai ar trebui sa termini sezonul 1 Poti sa scri in caiet sau in pc si sezonul 2 ca sa il ai gata facut cand termini sezonul 1 Asta e doar parerea mea |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Sam 15 Sept 2012, 14:43 | |
| Ei bine, am vazut ca ai cerut o critica acum ceva timp, asa ca, iat-o aici
Ideea este originala si felul in care o conturezi ii da un aer misterios. Imi place foarte mult.
Titlul este interesant si misterios. Se potriveste foarte bine cu continutul si induci cititorii intr-o aura deosebita ce ii atrage.
Descrierea pot spune ca este foarte frumoasa. Te axezi pe sentimentele personajelor si asta este ceea ce conteaza.
Dialogul nu este in exces, ci il folosesti doar cand este necesar. Ai replici bine gandite si puse la punct.
Actiunea nu este grabita datorita descrierii abundente ce ne-o oferi. Nu am ce comenta nici aici.
Estetica este buna. Lasi spatiu intre paragrafe si intre descriere/naratiune si dialog.
Greseli de ortografie din ultimul capitol:
• As putea – ai putea • Cum este ingrijorat - cum esti ingrijorat • Nostrum – nostru • M-a adus – m-ai adus • Liciorul meu – piciorul meu • Dautai – cautai • Tu ma te uiti – tu te uiti • Minecu – mine cu • Asphalt – asfalt • In arata – imi arata • Tu este – tu esti • Pirzandu-se – pierzandu-se • Tutusi – totusi • Anti-bacterial – anti-bacterian • Suture – usture • Atungem – atingem
Eu atat am avut de spus. Sincer, nu am avut ce critica. Mult succes in continuare si astept urmatorul capitol.
|
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Dum 30 Sept 2012, 16:09 | |
| Rog pe cineva sa-mi inchida acest fic. Deocamdata nu am timp de scris foarte mult. Il voi continua atunci cand voi avea timpul necear, acum ma voi ocupa doar de Dragoste Infinita. |
|
| |
MissMystery Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in the middle of my life Nr. mesaje : 122 Puncte : 155 Reputatie : 4 Hobby-uri : manga , anime , fics , music Stare de spirit : Faceless
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Lun 01 Oct 2012, 20:02 | |
| hmmm. nu sunt sigura cum am ajuns aici dar ceva imi pare foarteeee cunoscut .. ideea ficului asta are legatura cumva cu melodia If today was your last day - nickelback ? daca nu , atunci tu esti un super geniu , daca da , tot geniu esti :D draguta idee , mi-a placut :D |
|
| |
Alle Special Jōnin
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Lun 01 Oct 2012, 20:44 | |
| Sincer, nici nu m-am gandit ca ideea ficului ar avea vreo legatura cu melodia aia. Ficul este bazat pe un vis pe care l-am avut mai demult. Oricum, ma bucur ca iti place. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect Dum 02 Dec 2012, 13:47 | |
| Fic blocat din cauza inactivitatii.-Ultima postare Iulie 13- |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Perfectly Imperfect | |
| |
|
| |
|