Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ]
Autor
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ] Lun 09 Iul 2012, 09:20
Japan Version Habata itara modoranai to ittte Mezashita no wa aoi aoi ano sora
"Kanashimi" wa mada oboerarezu "Setsunasa" wa ima tsukami hajimeta Anata e to daku kono kanjou mo Ima "kotoba" ni kawatte iku
Michi naru sekai no yume* kara mezamete Kono hane wo hiroge tobitatsu
Habata itara modoranai to itte Mezashita no wa shiroi shiroi ano kumo Tsukinuketara mitsukaru to shitte
Furikiru hodo aoi aoi ano sora Aoi aoi ano sora Aoi aoi ano sora
Aisou sukita you na oto de Sabireta furui mado wa kowareta Miakita kago wa hora sutete iku Furikaeru koto wa mou nai Takanaru kodou ni kokyuu wo azukete** Kono mado wo kette tobitatsu
Kakedashitara te ni dekiru to ittte Izanau no wa tooi tooi ano koe Mabushi sugita anata no te mo nigitte Motomeru hodo aoi aoi ano sora
Ochite iku to wakatte ita Soredemo hikari wo oi tsudzukete iku yo
Habata itara modoranai to ittte Sagashita no wa shiroi shiroi ano kumo Tsukinuketara mitsukaru to shitte Furikiru hodo aoi aoi ano sora
Aoi aoi ano sora Aoi aoi ano sora
Engldh Version You said that if you could flap your wings You would never come back down You always aimed for that blue, blue sky
Still without remembering “sadness” I begin to grasp “pain” When these feelings reach you They will change into “words”
As you awaken from a dream In an unknown world Spread your wings and take flight
You said that if you would flap your wings You would never come back down You aimed for that white, white cloud You know if you can just make it through You’ll find what you seek
Keep trying to break free for that blue, blue sky That blue, blue sky That blue, blue sky
Using a sound like harsh words You broke the old window that was rusty You got tired of seeing the cage You threw it away and never looked back
The pulse that beats quickly Catches my breath Kick this window and take flight
You said that if you ran That you can do it That far far voice that calls out to you To take your very radiant hand
Just to search for that blue, blue sky I understand if you fall But continue to go after the light
You said that if you could flap your wings You would never come back down You search for that white, white cloud
You know if you can just make it through You’ll find what you seek
Keep tryïng to break free for that blue, blue sky That blue, blue sky That blue, blue sky
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
Subiect: Re: Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ] Dum 29 Iul 2012, 06:59
Hey ! Iubesc melodia asta ! Imi place mult si ma linisteste mai mereu cand o ascult si m-am chinuit o groaza sa o pot canta dar mi-a iesit in final =)): .
floricica gingasa Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 91 Reputatie : -2 Hobby-uri : muzica,desen si sa ma distrez Stare de spirit : mult mai bine decat ieri
Subiect: Re: Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ] Joi 20 Sept 2012, 16:17
Imi place mult melodia asta am incercat sa o cant si mi-a iesit o ascult cam mereu cand sunt cam suparata melodia aceasta ma bine dispune[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
Subiect: Re: Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ] Sam 22 Sept 2012, 13:13
Ador aceasta melodie imi place la nebunie sa o ascult
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ]
Ikimono Gakari - Blue Bird [ Naruto Shiuppden Opening ]