Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O noapte de groaza Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O noapte de groaza Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noapte de groaza

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

O noapte de groaza Empty
MesajSubiect: O noapte de groaza   O noapte de groaza I_icon19Lun 09 Iul 2012, 11:55

CAPITOLUL I

Intuneric.Negru.Aceste doua lucruri dominau lumea.Stateam in pat in timp ce fulgerele si tunetele se jucau in intunericul ce-ti provoca teama si spaima.Un sentiment de frica m-a cuprins in timp ce un fulger mi-a luminat chipul.Dupa ce fulgerul s-a pirdut inapoi in intuneric un zgomot ciudat s-a auzit din hol ca-si un ecou.M-am ridicat din pat si m-am indreptat cu pasi mari catre fereastra pentru a vedea ce se intampla afara.Dar tot ce am putut vedea datorita lumini provocata de un fulger era ploaia ce cadea cu viteza pe pamanat in intunericul ce-ti provoca starea ca te afli intr-un film horror.Sentimentul de frica ma cuprinde din nou din cauza zogomotului ce s-a m-ai auzit odata ,dar de aceasta data era m-ai puternic.Ochii mi se maresc de spaima si-mi strang pumnii de teama ca ar putea fi cineva in casa poate un hot sau un vagabont.Ma intorc incet spre usa si cu ezitare ma indrept spre ea cu pasi mici,iar cand ajung in dreptul ei si pun mana pe clanta zgomotul se aude din nou.Era un ras puternic ce devenea si mai infricosator datorita vremii de afara si intunericului posesiv ce dorea intreaga lume doar pentru el.Apas pe clanta si deschid usa apoi scot capul sa vad daca era cineva pe hol,dar holul era gol.Am incercat sa aprind lumina ,dar de geaba probabil a fost oprit datorita vremii de afara.Ies cu pasi marunti pe hol si desi era vara frigul domina casa ,dar acel ras inspaimantator a revenit aratand ca este stapanul casei.Sentimentul de frica m-a cuprins iar ,dar mai tare.Incep sa colind holul desi imi era atat de frig incat simteam ca am sa mor din cauza lipsei de caldura.Inchid ochii si imi fac imi fac rost de curaj fiindca aveam foarte mare nevoie de el.Incep sa caut prin casa asazisa persona care isi bate joc de mine.Am inceput sa caut in dormitorul si baia parintilor ,dar nimic,dupa aceea caut in baia comuna ,dar tot la fel,in bucatarie nimic,in sufragerie nimic,in pod nimic ,iar asta inseamna ca imaginatia imi joca feste.In timp ce ma intorceam inapoi in camera mea trec pe langa usa subsolui,la inceput nu am bagat de seama,dar dintr-o data ochii mi se maresc si teama ma cuprinde din nou la auzul rasului din subsol.Acesta era singurul loc in care nu am cauta si care ma inspaimanta ,dar trebuia sa fiu curajoasa si sa-mi iau inima in dinti,trebuia sa-l gasesc pe faptas,trebuia.Ma apropi de usa subsoluilui cu pasi foarte mici si cu ezitare imi intind mana spre clanta,iar in momentul acela rasul a revenit.Imi fac curaj si deschid usa incet si cobor scarile cu mare teama.Cand ajung la capatul scarilor acel ras inspaimantator isi face din nou aparitia ,iar in acel moment aud cum usa este trantita cu putere atat de mare incat ar putea rupe in doua si un camion.Indrep lumina lanternei spre usa,dar nu era nimeni langa ea ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca cineva are chef sa-si bata joc de mine si si-a gasit momentul perfect cu aceasta vreme.Imi era teama si a devenit si mai mare cand o voce isi face prezenta in camera facandu-ma sa ma speri.Ma uit in jurul meu ,dar nu era nimeni in camera inafara de mine.Vocea revine si incepe sa-mi strige numele apoi se opreste brusc si incepe din nou.De frica incep sa fug repede la usa si incerc sa o deschid,dar nu pot era blocat,ea a blocat-o.In timp ce eu trageam de clanta simt cum acea femeie se apropie de mine,iar eu incep sa plang si sa trg mai tare de clanta.Ea incepe sa-mi rosteaca din nou numele si sa-mi spuna ca viata de dincolo ma asteapta.Incep sa ma rog ca sa scap ,iar rugaciunea imi este ascultata deoarece dupa o inca cercare usa se deschide si eu incep sa o iau la fuga.Oricat de mult si repede fugeam vocea era in spatele meu nelesandu-ma singura.Am incercat sa ma ascud,dar ma gasea,am incercat sa-i vorbesc ,dar de frica nu am putut.Stiam ca frica mea o facea fericita pe acea femeie ceea ce mie nu-mi placea deloc.Simteam ca frigul ma incetinea la fel facand si intunericul,iar vremea de afara imi provoca teama ca nu voi reusi sa scap de acea femeie ce avea de gand sa ma ucida.In timp ce alergam am inceput sa plang fara sa stiu si imi fac curaj cerandu-i sa ma lase in pace,dar tot ceea ce primesc de la ea este un ras isteric si dorinta ei de a ma omori.Eram lipsita de ajutor in momentul de fata si ma gandeam doar la moartea mea care era foarte aproape,dar dintr-o data simt ca lacrimile care in curgeau pe chip incep sa-mi dea puterea de a continua sa sper si sa lup pentru viata mea. Imi iau inima in dinti si fug spre iesire,iar vocea femeii incepe sa strige la mine sa nu fac asta,dar prea tarziu deja eram afara in ploia care imi lovea atat de tare corpul incat incepea sa-ma usture.Mi-am mutat privirea spre usa si acolo vad o femeie care se uita urat la mine,dar era fericita ca am parasit casa.Incep sa ma indepartez de casa,dar frica ma cuprinde din nou vocea ei se auzea din nou,inca ma m-ai urmarea ,inca imi m-ai dorea moartea.De ce doar am parasit casa asta era ceea ce-si dorea.Ce avea cu mine ,nu inteleg.
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

O noapte de groaza Empty
MesajSubiect: Re: O noapte de groaza   O noapte de groaza I_icon19Lun 13 Aug 2012, 14:27

CAPITOLUL II

Pasii mei se auzeau cum loveau cu putere asfaltul ce era „ batut ” de ploia ce cadea puternic pe el . Stropii mari si grei imi loveau trupul cu agresivitate de parca ar fi suparati pe mine . Imi este frig si parca nu m-ai pot respira , dar ceva din mine imi spune sa continui si sa fug de aceea blestemata . Picaturile de frica si durere imi paraseau ochii . Fiecare lacrima ce iesea si se plimba pe obrazii mei ma faceau sa ma gandesc ca nu am scapare .

Intunericul pur si simplu pe mine nu ma ajuta cu nimic facandu-mi mai mult rau si ii da o sansa ei sa ma poata prinda . Nu stiam unde merg sau ce am sa fac , dar un lucru stiu bine si acela este ca nu o pot lasa pe EA sa ma prinda sau s-a zis cu viata mea . Pe strazi nu intalneai nici o raza de lumina si aceasta noapte nu o se sfarseasca la fel de obisnuit ca si celelalte . Nu stiu cine este acea femeie si nici nu am de gand sa aflu vreodata .

Lumina era acum singurul lucru ce ma putea ajuta , dar nu avea de gand sa apara ceea ce inseamna ca m-a tradat . Aud rasete puternice din spatele meu si le iau drep avertismet ca nu fac bine sa ma opresc si sa continui pana la ultima suflare . Frigul incepea sa devina mult mai puternic si stropii de ploaie din ce in ce mai puternici si grei . Nu cred ca m-ai pot continua asa mult timp fiindca sunt un om simplu si aceste fenomene naturale si supranaturale combinate te pot nauci .

Casele sunt lipsite de viata la fel si strazile la aceasta ora imposibila . Toti oamenii dorm linistiti inafara de mine care fug pentru a scapa cu viata de acest cosmar . Simt ca nu m-ai pot asa ca ma opresc si cad in genunchi gafaind in timp ce corpul meu incepea sa dea semne de durere . Stiu ca asta mie sfarsitul si la acest gand aud din nou acel raset isteric care ma facea sa-mi doresc ca eu sa ma omor , dar nu pot sunt prea slaba ca sa pot face asta .

Las o ultima lacrima sa cada pe chipul meu rosu si plin de durere si frica apoi imi plec capul si astept sfarsitul . Simt cum cineva sau ceva rece ma atinge si imi penetreza inima provocandu-mi durere , dar nu am sa tip , am s-o las sa-mi faca ce vrea cu trupul meu aproape fara viata . Cand astept ca moartea sa ma imbratiseze simt cum durerea din trupul meu dispare si in fata mea apare acea femeie care ma privea uimita . Dar de ce ?

O intreb de ce nu ma omoara , dar nu-mi raspunde . Ma m-ai uit odata la chipul ei si vad cum este speriata si curioasa din fire imi intorc capul spre locul unde privea si ea . Era chiar fostul meu care se uita urat la ea apoi se apropie de noi , iar de frica fantoma fuge . De ce a facut asta ? Dar cand sa-mi raspund la intrebare simt doua brate puternice cum ma imbratiseaza si-mi sopteste ca totul va fi bine . Eu nu-l cred si dau din cap in semn ca nu ,dar el ma strange mai tare si-mi saruta fruntea apoi buzele .

Mereu l-am iubit si acum este langa mine dupa cinci ani in care am fost despartiti .

-Stai linistita nu-ti va m-ai face rau cat sunt eu cu tine .
-De unde stii ?
-Fiindca stiu iubire .

Imi las capul pe pieptul lui si inchid ochii stiu ca totul va deveni un cosmar si mai mare , dar de data asta pentru amandoi .

Cei doi indragotiti care s-au reunit vor avea multe necazuri fiindca zarul a fost aruncat . Blestemati la a fugi de montri si de ai ucide . Blestemul lor va fi distrus doar in clipa mortii lor .

THE END
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : O noapte de groaza J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

O noapte de groaza Empty
MesajSubiect: Re: O noapte de groaza   O noapte de groaza I_icon19Dum 14 Oct 2012, 13:24

buna...

inceputul si sfarsitul au fost superbe...
sincer, n-ar fi stricat sa sa mai pui cateva alineaturi si alte lucruri de infrumusetare capitolului...
in primul capitol am vazut cateva greseli de tastare dar sunt sigura ca le poti remedia cu un edit...
in rest mi s-a parut totul ok si infricosator...
ideea mi s-a parut destul de originala .. iar titlul se potriveste cu continutul primului capitol dupa parerea mea...oricum e a mea :))))
sper sa mai faci astfel de creatii si sa fi putin mai atenta :)
Crisulinuu te pupaceste
Sus In jos
Continut sponsorizat

O noapte de groaza Empty
MesajSubiect: Re: O noapte de groaza   O noapte de groaza I_icon19

Sus In jos

O noapte de groaza

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: One Shots :: One Shots Finalizate-