| Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Mar 10 Iul 2012, 11:13 | |
| Stiu ca par eun topic prostesc, si scuzati-ma daca s-a mai postat odata; dar curiozitatea ma macina si as vrea sa aflu care a fost primul lucru care v-a facut sa zambiti in dimineata asta, urmatoare, cand aveti timp sa imi ziceti, eu astept :3.
De exemplu, eu m-am trezit la 9:30 si eram plictisita, asa ca am dat drumul unei melodii oarecare ( oarecum SHINee - Replay ) si am ascultat cu atentie vocea ''crush`ului'' meu si parca am inflorit toata intr-un zambet xD. Oricum, mereu Taemin ma face sa plang/rad/sa ma simt speciala ; pe langa celelalte persoane pe care le iubesc. Ce face indragosteala dintr-o fata :)). <~~ Pare stupid, dar fiecare avem dreptul sa visam :3 , nu?
Sunt curioasa de raspunsurile voastre. |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| |
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 15 Iul 2012, 14:40 | |
| Pai m-a bufnit rasul cand am vazut ca m-am trezit la 12:30. =))) De obicei nu dorm chiar in halul ala, dar na, se mai intampla. :)) |
|
| |
KiMO Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Paradise acebook : Andrei. Nr. mesaje : 144 Puncte : 155 Reputatie : 5 Hobby-uri : Drama Stare de spirit : Proud
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Joi 19 Iul 2012, 18:26 | |
| eram la sala cu un prieten si ne-am uitat la un alt tip cum ridica vreo 70 de kg in plus (ceva de genu') doar cu o mana, si apoi a vazut ca ne holbam la el si ne-a intrebat "scuze, vreti si voi?". xD
Ultima editare efectuata de catre KiMO in Joi 19 Iul 2012, 21:30, editata de 1 ori |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Joi 19 Iul 2012, 19:03 | |
| Avand in vedere ca m-am trezit la 14...
Primul care m-a facut sa rad a fosr profu de dans..
Adica si voi ati rade daca ati face dans cu el..
Are 24 de ani si este foarte amuzant..
Si faptul ca o prietena a venit in fusta..
Ne-a dat subiecte de discutat...
|
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 20 Iul 2012, 00:55 | |
| Cred ca tranta care am luat`o cand am alunecat pe podeau abia spalata de mama :)) |
|
| |
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 20 Iul 2012, 08:33 | |
| Eu am inceput sa rad de la 00:00, am fost la concert si a cantat Holograf, iar je cu prietenele mele am ajuns in fata de tot, la scena si radeam, si cantam, dadeam din palme ca nebunele....ca sa facem galerie ca doar apaream la televizor ce Dumnezeu. Baietii erau prin spate nici nu ne mai gaseau, ca noi am zbughit-o dupa gard ca tot omul :)) |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 20 Iul 2012, 13:01 | |
| OMFG... Acum mi-am dat seama ca azi nu am zambit deloc. De cand m-am trezit si pana acum.... Ce urat! :-< Aaaaa stai stai ca m-am uitat la doza de has, doamne cum am putut sa uit Da, deci bine c-am zambit |
|
| |
Bia18 Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Aruncatul cu privirea .Problem :))? Stare de spirit : Ok :)
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Mier 25 Iul 2012, 20:29 | |
| Primul lucru care m-am facut sa zambesc astazi : -cand am citit sms-ul de neata de la iubitul meu |
|
| |
Ecaa♥ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In the middle of.. :)) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 03 Aug 2012, 17:04 | |
| Păi.. primul lucru care m-a făcut să zâmbesc pe ziua de azi a fost gândul că voi pleca la mare în noaptea asta. :d |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 03 Aug 2012, 17:35 | |
| Primul lucru care ma facut sa zambesc este cand m.am trezit si am observat ca catelusul meu dormea in bratele mele . <33 so sweet ;x |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 03 Aug 2012, 18:14 | |
| Primul lucru care m-a făcut să zâmbest a fost când m-am trezit şi am descoperit că sunt singură acasă tot weekendul. |
|
| |
rozzeh Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 31 Puncte : 50 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 03 Aug 2012, 19:50 | |
| M-a bufnit rasu cand am vazut ca m-am trezit la 6 :45 , cand eu ma trezesc deobicei la 13 :30. Dar asta este |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Vin 03 Aug 2012, 23:08 | |
| Hm.. primul lucru care m-a facut pe mine astazi sa zambesc ? Pai cred ca pisicuta mea.. Cand m-am trezit de diminteata ea ma astepta in bucatarie, in fata castronelului ei cu o fatuca draguuta care indura putin laptic proaspat. Este o adorabilaciune |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Sam 04 Aug 2012, 12:13 | |
| Astazi . Mi.a redat zambetul pe chip tata ... Cand isi 'bate' joc de mama =)))))))) |
|
| |
Bella Thorne Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges acebook : https://www.facebook.com/bellsi.atat Nr. mesaje : 121 Puncte : 135 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 05 Aug 2012, 22:56 | |
| Nu este un topic prostesc, ci mi se pare unul foarte interesant. Ma bucur ca putem sa vedem cum este viata fiecaruia ... Ei, la mine pare cam trupid dar mna :3 ...
M-am trezit la ora 9:30 si cand am aprins calculatorul, am intrat pe youtube si am scris o piesa de la SHINee (mai exact "Hello") si dintr-o data, nici eu nu stiu de ce, am izbucnit intr-un ras de era sa cad pe jos. Dupa asta, pe usa apare unchiul meu iubit, pe care nu-l mai vazusem de 2. M-am bucurat enorm si mi-am spus in gand: "Melodiile lui SHINee au un efect magic"...
|
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Mar 07 Aug 2012, 08:02 | |
| Pai astazi m-am treziot devreme, iar pe la 8 fara ceva am intrat pe forum si primul lucru care m-a facut sa zambesc a fost faptul ca aveam un mesaj privat de la Andree in care imi zicea ca a postat nextul. Eh, ce pot zice? Ii iubesc ficul. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Mar 07 Aug 2012, 14:36 | |
| Eu pur si simplu mi-am privit papusica :o3 si m-am inveselit :"> |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 04 Noi 2012, 10:16 | |
| Mâțele mele sunt o adevarata sursa de zambete. Amandoua vor sa fie luate in brate si mai si vor pe rand, iar cum eu nu am decat doua maini, va inchipuiti cum aratam cu doua pisici in brate, incercand sa le multumesc pe amandoua si sa nu le scap. (D) Ce sa zic, imi plac zilele de duminica. ^^ |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 04 Noi 2012, 10:24 | |
| A fost ceva foarte sweeeet! Am intrat pe facebook acum 10 minute si prietena mea cea mai buna mi-a postat asta pe perete : " When everything goes wrong in your life, remember that there will always be a person saying : Smile idiot, get by!" I guess that's you,my dear. Thanks for cheering me up:)Aproape c-am plans de fericire. Meli&Co |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 04 Noi 2012, 11:17 | |
| Ei bine, primul lucru care m-a facut sa zambesc astazi a fost o discutie cu matusa mea la telefon, subiectul fiind prietenul meu |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Dum 04 Noi 2012, 14:49 | |
| soarele si vremea calduroasa |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Lun 05 Noi 2012, 20:34 | |
| Faotul ca am fost singura care si-a facut temele acasa pentru azi =]]]]]]]] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Lun 05 Noi 2012, 21:39 | |
| Cand mi-a povestit colega de banca cum se invartea ea prin casa in ziua de duminica nestiind ce sa faca. :) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? Mar 06 Noi 2012, 19:26 | |
| Caloriferul cald care ma astepta dupa ce m-am ridicat, dimineata, din pat. :)))) :x |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? | |
| |
|
| |
| Care a fost primul lucru care te-a facut sa zambesti astazi? | |
|