Amaranth Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lumea. Nr. mesaje : 354 Puncte : 406 Reputatie : 26 Hobby-uri : A face nimic... Stare de spirit : Plictisită.
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Lun 27 Aug 2012, 15:02 | |
| Sper că nu v-am făcut să aşteptaţi prea mult. Văzand că am atât de multe comentarii (încă nu îmi vine să cred) m-am gandit să aduc mai repede nextul. Mulţumesc tutror care au comentat, nu mă aşteptam să vă placă atât de mult.În capitolul acesta nu avem prea multă actiune SasuSaku, ci un FlashBack care vă va ajuta să înţelegeţi mai bine relaţia lui Sasuke şi a lui Karin. Şii, aproape era să uit, asta este melodia copitolului din care a fost inspirată despărţirea dintre Sasuke şi Karin.
Odată ce mătuşa sa plecă, Karin era acum liberă să îşi inspecteze noul apartament. Avea să locuiască aici pentru mult timp. Era mai mult decât şi-ar fi putu ea dorii. Chiar dacă chiria era cam scumpă avea să fie în regulă deoarece era împărţită în două, ea lua jumătate, colega ei de camăra cealaltă jumatate. Bineînţeles că nu îi surâdea ideea de a avea o colegă de cameră dar era mai bine decat sa isi dea toti banii pe chirie, bani pe care inca nu ii avea. Trebuia sa mearga in dupamasa asta pentru asi depune CV-ul, cu putin noroc ar fi putu sa ia slujba cu jumătate de norma pe care si-o propuse. Asta, sau trebuia sa lucreze ca si chelnerita pana termina facultatea, gand care nu o facea sa se simta bine. Incercă pentru un moment sa uite de toate grijile astea şi sării pe pat insfacand telefonul ca să îl sune pe Sasuke – fostui ei iubit, să îi spună că a ajuns cu bine în noua ei casă însă acesta nu răspunse. Fu puţin dezamăgită dar îşi amintii repede de filmul la care trebuia sa meargă. Doar nu avea Sasuke să îi închida telefonu l... sau cel puţin aşa spera. Totul e în regulă. Paote că nu a auzit sau avea telefonul închis la film sau … Era nefolositor să se mai gandească la altceva. Oricum nu ar fi ajutat-o. În secunda următoare îşi trantii capul în pernă vrând să tragă un pui de somn însă nu avea norocul acesta. Promisese deja că va aranja apartamentul înainte să apară colega ei de cameră că după câteva minute de relaxare se puse pe treabă – luase cearşafurile de pe mobilă şi le puse la aerisit în balcon, deschise geamurile pentru a aerisii şi îşi aranja lucrurile în cameră. Mă rog, asta era doar o mică parte din ce făcuse, dar deajuns să o epuizeze totl însă acum nu mai avea nici un regret – aproapte niciunul, s-ar fi puteut odihnii, O împiedicară doar foame şi faptul că telefonul care suna întruna era în bucătărie.
*** - De ce nu i-ai răspuns? - Nu ştiu, oare de ce? răspunse Sasuke cu o privire ciudată pe faţă apoi continuă. Oricum, ţie ce-ţi pasă? - Eram doar curios ripostă Suigetsu. Adevărul e că el nu o prea simpatiza pe Karin. Considera că era prietena lui Sasuke doar pentru că avea ceva de câştigat de pe urma sa dar de fapt era pe dos. Părinţi lui Sasuke urmau să cumpere afacerea familiei lui Karin şi pentru asta aveau nevoie de cineva care să se apropie de aceştia dar cu timpul Sasuke dezvoltă sentimente reale pentru roşcată. Încă de cand erau în liceu el o vedea altfel decât celelalte fete care întrau din două în două minute în criza rimelului ieftin, ea era mei mereu preocupată de viitor şi de cariera ei, lucru care îl faşcina pe tânăr. Nu era doar o adolescentă superficială, era o femeie matură care se gandea la viitorul ei. Chiar şi aşa, asta nu explică motivul pentru care îi închise telefonul fetei. Poate voia să nege pretinzând că nu a existat vreo Karin în viaţa lui. Nu voia să accepte că acesta era sfârşirul relaţii sale perfecte. Chiar trecusera cinci ani?
*Flashback* - Acum că părinţii tăi au cumpărat afacerea alor meu cred că totul s-a terminat între noi, nu-i aşa? Chiar şi aşa, mi-a plăcut mult să îmi perec timpul cu tine, nu eşti ca ceilalşi băieţi pe care i-am cunoscut. Eşti special. Atât? După tot acest timp petrecut împtrună aveau să se desăarte în felul acesta. Adică se împrietenise cu fata asta doar de dragul afacerilor? Sigur că nu, ănsă realizase asta mult prea târziu. Acum tot ce putea să facă era să se uite cum frumosasa roşcată pleacă cu paşi silenţioşi din viaţa sa… - Karin, ai vrea … ai vrea să … ştii … se bâlbâii brunetul încercând sî îşi găsească curaj. - Da Sasuke? Vreoiai să spui ceva? Întrebă tţnăra calmă înafară dar totuşi atât de emoţionată pe dinăuntru. După tot acest timp petrecut împreună te voi lăsa să pleci aşa? După toate prostiile pe care le-am făcut împtrună, toate momentele plăcute pe care le-am împărţit? Nu, dacă te voi lăsa sa pleci acum vei râmâne într-un mod patetic prizonieră în amintirile mele, singurele mele amintiri frumoase sunt cu tine. Nu, încă nu te voi lăsa să pleci. - Ai vrea să fi iubita mea? spuse el foarte încrezător văzand cum fata începe să plngă. Erau lacrimi de fercire? Poate, poate nu. Mai apoi stăteau amândoi pe acoperiş unul lângă altul privind norii, comparand-ui cu diferite obiecte. Era minunat să petreacă timpul împreună acum că ştiau că niciunul nu va pleca vreodată şi vor râmâne mereu împreună. Prima întalnire, primul sărut, prima dată – toate au rămas nişte amintiri nepreţuite pentru amândoi.
* end of Flashback* Sasuke scoase dintr-o dată telefonul şi formă numărul lui Karin apoi se înderpărtă încet de Suigetsu şi restul lumii care se afla în faţa cinematografului. Până şi cea mai fioroasă bestie poate fi înblânzită… Convorbirea lor nu dură prea mult |
|
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Lun 27 Aug 2012, 15:24 | |
| imi place capitolul mult! asa ca te rog eu dulce ca o savarina sa aduci nextul mai repejor sa vad ce se intampal ca sasusaku te-am pupacit si spor la scris |
|
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Lun 27 Aug 2012, 15:51 | |
| Superb capitolul. Am vazut cateva greseli de tastare, dar dai un mic edit si se rezolva. Abia astept sa apara si putina actiune SasuSaku. In rest, nu mai am ce zice. P.S.:Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si data viitoare. |
|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Lun 27 Aug 2012, 16:21 | |
| |
|
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Lun 27 Aug 2012, 17:41 | |
| Frumos capitol si mersi ca m-ai anuntat Te rog sa ma anunti in continuare |
|
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Mar 28 Aug 2012, 17:19 | |
| Mi-a placut mult acest capitol .
Felul in care ai descris sentimentele a fost minunat .
Ai talent si ma bucur pentru tine si sper sa ma anunti si pe mine de next . |
|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Mar 28 Aug 2012, 18:19 | |
| buna
mi-a placut mult , a fost frumos si ai avut si descriere imi place mult ficul tau sper sa ma anunti de continuare crisu te pupaceste |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare Vin 16 Noi 2012, 09:57 | |
| Fan Fic Sasuke*sakura blocat din cauza incativităţii. Ultimul post datează din 28 August. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zi de zi… până miercurea viitoare | |
| |
|