Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Colind-Crestini,craciunul a sosit! Lun 20 Dec 2010, 21:11 | |
| Covorul alb se-asterne iara Din crivatul dezlantuit Noi colindam pe timp de seara Crestini Craciunul a sosit Crestini Craciunul a sosit
Si gerul parca se-ncalzeste Iar vantul aspru-a-contenit In suflete speranta creste Crestini Craciunul a sosit Crestini Craciunul a sosit
In inserarea ce apune Si timpul parca s-a oprit Ca micul prunc venit pe lume Sa-si doarma somnul linistit Sa-si doarma somnul linistit
Copil prea sfant ce-audci nadejde La somnul tau si noi veghem Si dragostea te insoteste In staunul din Betleem In staunul din Betleem
Semanatori de mangaiere Celor sarmani si suferinzi Aduci iubire si putere Si prin credinta biruiti Si prin credinta biruiti
De-aceea noi pe timp de seara Prin drumul greu si troienit Va colindam si spunem iara Crestini Craciunul a sosit Crestini Craciunul a sosït |
|
ღTweetyღ Genin
Sex : Localizare : my world and mine alone Nr. mesaje : 235 Puncte : 281 Reputatie : 39 Hobby-uri : muzica,desen... Stare de spirit : Eu !? Mereu naiva cand vine vorba de EL.
| Subiect: Re: Colind-Crestini,craciunul a sosit! Lun 20 Dec 2010, 22:11 | |
| imi place mult acest colind. |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Colind-Crestini,craciunul a sosit! Lun 20 Dec 2010, 23:32 | |
| |
|
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Colind-Crestini,craciunul a sosit! Mar 21 Dec 2010, 14:51 | |
| asta am cantat-o si la scoala ! e super , imi place . |
|
Yuko Academy Student
Sex : Localizare : un loc uitat de lume si numai de mine stiut Nr. mesaje : 38 Puncte : 42 Reputatie : 2 Stare de spirit : just...a smile
| Subiect: Re: Colind-Crestini,craciunul a sosit! Mar 21 Dec 2010, 15:00 | |
| imi place foarte mult acest colind. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Colind-Crestini,craciunul a sosit! | |
| |
|