| Chatul. & Manga'ul Konoha High School | |
|
Autor | Mesaj |
---|
CatsuKee Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ploiesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 46 Puncte : 55 Reputatie : 3 Hobby-uri : Aruncatu' cu privirea in TV / PC .. iesitul pe afara cu prietenii :-??.. fotbalul .. shi Naruto ;x Stare de spirit : Vesel 24/7 .
| Subiect: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 14 Iul 2012, 17:56 | |
| In lok de chatul care este aqm pe forum.. ce'ar fi sa puneti unul Chatango :D e mai smeker si .. cele mai apreciate siteuri anime folosesc chatango . In legatura cu KHS .. as zice sa traduceti mai multe episoade , pt a aduce mai multi oameni pe forum .. a strange mai multe vizualizari pe forum.. etc. |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 14 Iul 2012, 18:57 | |
| mi imi place ideea daca pot sa votez eu sunt pentru |
|
| |
~Kirara~Shiva~LoveYou!~ Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Emo World! acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 29 Puncte : 33 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 21 Iul 2012, 14:52 | |
| Hmm... si mie imi place! Chiar este interesanta, acum sa vedem ce spune si Staff-ul! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 21 Iul 2012, 16:36 | |
| Si mie imi suna bine idee, este destul de interesanta si sunt curioasa de ce o sa iasa, Insa sunt de acord cu Kiara, sa vedem totusi ce zice Staff-ul. |
|
| |
Supradoza Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 12 Puncte : 16 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 21 Iul 2012, 17:17 | |
| Si mie imi palce deci sunt Pro ! |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Sam 25 Aug 2012, 19:35 | |
| Mie imi place chatul de acum si sincer nu vad de ce ne-am lua dupa celelalte forumuri cu animeuri, iar despre KHS si mie imi place, doar ca aceste episoade le poti gasi pe youtube in engleza nu prea vad rostul sa le mai traducem cand toata lumea stie acum engleza si sa le mai si postam pe forum... |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School Mar 28 Aug 2012, 17:57 | |
| Sunt de aceiaşi părere cu Gabi. Nu văd de ce schimbăm chat-ul când el este foarte bine şi nu prezintă nici o problema.
Ideea legată de acele episoade mi se pare irelevantă, nu are rost.
Deci prin urmare această sugestie este refuzată. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chatul. & Manga'ul Konoha High School | |
| |
|
| |
| Chatul. & Manga'ul Konoha High School | |
|