Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Bianca Elena Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Departe ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 15 Reputatie : 4 Hobby-uri : Imi place marea. Imi place sa ascult marea, imi place sa privesc marea, imi place sa simt marea. Stare de spirit : Foarte buna :)
| Subiect: → Amprenta Digitala ← Lun 16 Iul 2012, 15:44 | |
| » Amprenta Digitala « a fost inventata pentru ca oamenii care stau pe forumuri sau pe site-uri sa se poata cunoaste mai bine. Regulile sau tare simple: sunt 12 intrebari, iar fiecare respondent poate alege sa nu raspunda la 2 sau sa adauge 2. Este un Oracol; sper sa va placa . Intrebarile sunt:
10 cuvinte despre mine: Cea mai draga amintire: Cea mai importanta lectie primita pana acum: Cel mai mult imi displace: Imi petrec timpul liber: Mi-ar placea sa ajung: In copilarie, imi doream sa devin: Cartea preferata: Melodia preferata: Filmul preferat: Mancarea preferata: Un mesaj catre utilizatorii acestui forum:
Acum sa raspund si eu:
10 cuvinte despre mine: Vreau sa fiu un om mai bun, stiu sa incerc.; Cea mai draga amintire: Sclipirea din ochii persoanei iubite; Cea mai importanta lectie primita pana acum: Succesul este capacitatea de a trece de la un esec la altul fara sa-ti pierzi entuziasmul; Cel mai mult imi displace: Cand cineva ma trateaza cu mai multa raceala decat simt ca merit; Imi petrec timpul liber: Ascultand muzica, citind carti si articole de nutritie si dezvoltare personala; Mi-ar placea sa ajung: Cine sunt capabil sa fiu; In copilarie, imi doream sa devin: Capabil sa schimb lumea sau suficient de norocos sa fiu prezent cand se va intampla; Cartea preferata: Victor Frankl – » Omul In Cautarea Sensului Vietii «; Melodia preferata: Vivo per lei; Filmul preferat: Virgin Snow; Mancarea preferata: Pizza; Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Familia si dragostea trebuie cultivate ca o gradina. Timpul, efortul si imaginatia trebuie convocate constant pentru a mentine orice relatie prospera si infloritoare |
| | | Dee ♥ Genin
Sex : Nr. mesaje : 251 Puncte : 270 Reputatie : 13
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Mier 18 Iul 2012, 07:33 | |
| @ Bianca, tu ai răspuns la întrebări ?
0 cuvinte despre mine: Sunt narcisistă, râd din orice și sunt dependentă de ciocolată. Cea mai draga amintire: Când mi-am cunoscut cei mai buni prieteni./Atunci când am intrat în lumea kpop. Cea mai importanta lectie invatata: Să fiu sinceră cu mine în primul rând. Cel mai mult imi displac: Rasismul, minciuna și agresivitatea de orice fel. Imi petrec timpul liber: Uitându-mă la kdrame, citind, ieșind cu prietenii, uitându-mă în oglindă sau stând pe forum. Mi-ar placea sa ajung: în Coreea. In copilarie imi doream sa devin: Vrăjitor ^^. Cartea preferata: Lorelai de Ionel Teodoreanu. Melodia preferata: Ailee - Heaven. Filmul preferat: Hachiko : a dog story. Mancarea preferata: Ciocolata făcută în casă. Un mesaj pentru utilizatorii acestui forum: Bună :-/. Ce mai faceți ? Nu mă pricep la mesaje, așa că uitați de asta :-j. |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 23 Iul 2012, 16:00 | |
| 10 cuvinte despre mine: Ma inferiorizez , ador vanilia si ciocolata , sunt o fire sensibila , dar cand am chef de distractie , o traiesc la maxim ! Cea mai draga amintire: Nu-mi amintesc ... Cea mai importanta lectie primita pana acum : Nu conteaza atata de tare aspectul , daca in interior esti din aur .! Cel mai mult imi displace : Scoala =]] Imi petrec timpul liber : facand sport , jucandu-ma cu catelusa mea , distrandu-ma cu prietenii mei :3 Mi-ar placea sa ajung : medic ( inca nu m-am decis de care) , actrita sau avocat . In copilarie, imi doream sa devin: balerina , jurnalista , cantareata , actrita=]] Cartea preferata : Seria de carti "Insemnarile unei pustoaice" . Melodia preferata : Matteo ft Stella - Push it Filmul preferat : "Pretty Little Liars" Mancarea preferata : pot sa spun ca majoritatea mancarurilor de fast-food , dar nu mai mananc deoarece sunt la cura . Un mesaj catre utilizatorii acestui forum : Fi-ti voi insiva si nu-i lasati pe altii sa va strice ziua / viata ! |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 23 Iul 2012, 16:33 | |
| 0 cuvinte despre mine: Ador ciocolata , sunt o fire sensibila , iar distractia imi place s-o traiesc la maxim ! Cea mai draga amintire: The first Kiss... Cea mai importanta lectie primita pana acum : Nu te arunca inainte sa vezi daca e buna apa Cel mai mult imi displace : Clar, scoala Imi petrec timpul liber : plimbandu-ma cu rolele, inotand (cand e vara), jucandu-ma cu catei catelusei mele, distrandu-ma cu prietenii mei cei mai buni Mi-ar placea sa ajung : medic veterinar, cantareata , actrita . In copilarie, imi doream sa devin:, cantareata , actrita, medic, zana =]] Cartea preferata : Mai multe chiar nu ma pot decide citesc tot felul de carti Sf, deci pot spune genul nu cartea . Melodia preferata : Europhia - Loreen Filmul preferat : Piratii din caraibe (toate partile) Mancarea preferata : Pizza, Big Mec, salata de cruditati. Un mesaj catre utilizatorii acestui forum : Nu lasati pe nimeni sa va doboare, nici pe voi insiva! |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 23 Iul 2012, 20:36 | |
|
10 cuvinte despre mine: Foarte zăpăcită, nebună, calmă când vreau şi obsedată de TB Cea mai draga amintire: Hmm. Când am primit prima mea pisică ce încă trăieşte şi are 11 ani. Cea mai importanta lectie primita pana acum: Nu te încrede în orice prietenă căci unii sunt falşi Cel mai mult imi displace: Spanacul, categoric. :)) Imi petrec timpul liber: Citind, ascultând muzică, la calculator, pe forum şi cu prietenii Mi-ar placea sa ajung: Medic !! In copilarie, imi doream sa devin: Cea mea sexy actriţă Cartea preferata: Stephen King - The Shining. Melodia preferata: Nu poz alege una Filmul preferat: Titanic Mancarea preferata: Piureulll ! Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Ohh vă iubesc enorm şi mă bucur că ţinem în viaţă acest forum superb.
|
| | | ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Vin 27 Iul 2012, 00:06 | |
| 10 cuvinte despre mine: vorbareata prietenoasa nebuna (in sensul bun) sentimentala si altele Cea mai draga amintire: cand am citit floare de lotus Cea mai importanta lectie primita pana acum de la mama : sa fiu cuminte Cel mai mult imi displace: so rog pe mama sa ma lase sa ma joc la pc Imi petrec timpul liber: pe forum Mi-ar placea sa ajung: scriituare In copilarie, imi doream sa devin: desenatuare Cartea preferata: nam Melodia preferata: oare trebuie sa pierzi sasukaku Filmul preferat: harry potter Mancarea preferata: pireu cu snitel Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: mltumesc ca ati creat acest forum
|
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Sam 04 Aug 2012, 00:31 | |
| 10 cuvinte despre mine: Cea mai draga amintire:Iubesc orice, pe orcine, daca esti bun si cu mine Cea mai importanta lectie primita pana acum: Nu incerca sa o superi pe Theo=))) Cel mai mult imi displace:Narcisismul Imi petrec timpul liber: Ascultand rap/k'pop/rock/punkrock Mi-ar placea sa ajung:Nu stiu sigur..Ceva ce are legatura cu matematica si calculatoarele In copilarie, imi doream sa devin: Profesoara Cartea preferata:Ciresari(toate volumele) Melodia preferata: Momentan...Black Veil Brides - COFFIN maine sigur va fi alta =))) Filmul preferat: Rosalinda Mancarea preferata:Snitel de pui Un mesaj catre utilizatorii acestui forum:Hmm...sa intre in continuare pe acest forum pt ca este cel mai tare! |
| | | Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Vin 23 Noi 2012, 18:28 | |
| 10 cuvinte despre mine: Sunt rebela,nu ascult decat de mine si fac doar ce vreau eu. Cea mai draga amintire:Cand baiatul pe care il plac(si care ma uraste de ar vrea sa ma omoare) mi-a dat un martisor. Cea mai importanta lectie primita pana acum: Nu mai lenevi! Cel mai mult imi displace:Sa il vad pe fostul cum se saruta cu altele Imi petrec timpul liber: Cu prietenele peafara prin parc Mi-ar placea sa ajung:in Londra!Viata de noapte frate!! In copilarie, imi doream sa devin:Doctorita Cartea preferata:Vampiri Sudului Melodia preferata: "Three Day Grace__I hate everything about you" Filmul preferat:Titanic Mancarea preferata:Shaorma(lol) Un mesaj catre utilizatorii acestui forum:Ce vrei sa auzi?
|
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Vin 23 Noi 2012, 18:46 | |
| 10 cuvinte despre mine: ambitioasa, zapacita, aeriana, narcisista, amuzanta, intelegatoare, nu foarte toleranta. Cea mai draga amintire: cand am reusit sa fac pe cineva sa rada pentru prima data. Cea mai importanta lectie primita pana acum: "Daca vrei cu adevarat, orice poate deveni adevarat si tu poti arata lumii miscarea unui inger." Cel mai mult imi displace: banalitatea, prostia si prejudecatile. Imi petrec timpul liber: citind, scriind, desenand. Mi-ar placea sa ajung: medic legist. In copilarie, imi doream sa devin: medic veterinar. Cartea preferata: Dansand cu moartea. Melodia preferata: You raise me up, japanese version. Filmul preferat: Dead poet's society. Mancarea preferata: clatite cu mieresi nuca. Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Sa ramaneti la fel de amabili, draguti si activi ca pana acum. Sa ramanem o familie. |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 28 Apr 2014, 23:36 | |
| 10 cuvinte despre mine: Zapacita , aeriana, ... Cea mai draga amintire:
Cea mai importanta lectie primita pana acum: Nu mai lenevi! Cel mai mult imi displace:Cand alti te barfesc pe la spate Imi petrec timpul liber: Cu prietenele sau in casa Mi-ar placea sa ajung: medic veterinar In copilarie, imi doream sa devin:Doctorita Cartea preferata:- Melodia preferata: nu am una Filmul preferat: nu am unul. Mancarea preferata: nu am una Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Sa nu ne parasiti. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 22 Sept 2014, 21:32 | |
| 10 cuvinte despre mine: Severa, amuzanta, incapatanata, hipercativa, suparacioasa, creativa, rabdatoare, mofturoasa, descurcareata si iertatoare. Cea mai draga amintire: Copilaria mea e cea mai draga amintire. Cea mai importanta lectie primita pana acum: Ïnvata sa nu crezi in aparente. Mereu sunt insematoare" Cel mai mult imi displace: Sus cu maneaua! Imi petrec timpul liber: ascultand muzica si lenevind Mi-ar placea sa ajung: medic In copilarie, imi doream sa devin: medic Cartea preferata: Petrecerea de Halloween. Melodia preferata: Am multe... Hit and run, cred Filmul preferat: Toata seria Destinatie finala Mancarea preferata: cartofi prajiti! Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Fiti voi insiva! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← Lun 22 Sept 2014, 22:15 | |
| - Yin Satansdóttir a scris:
Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Ohh vă iubesc enorm şi mă bucur că ţinem în viaţă acest forum superb. - Choco. a scris:
Un mesaj catre utilizatorii acestui forum: Sa ramaneti la fel de amabili, draguti si activi ca pana acum. Sa ramanem o familie. =)))))))))))))))))))))))) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: → Amprenta Digitala ← | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|