| Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Lun 16 Iul 2012, 22:28 | |
| |
|
| |
Scream. Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 1682 Puncte : 1837 Reputatie : 103
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Lun 16 Iul 2012, 22:35 | |
| |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Lun 16 Iul 2012, 22:48 | |
| waaaaaaaaaa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] mersi ca mi-ai zis!e frumos si tare dragalas de imi vine sa-l pap! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] e mare ochisorul ca de papusa!sa ne mai aduci si alte tutoriale de ochi!te pup!sa ma anunti daca mai pui! Lory!~ |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Mar 17 Iul 2012, 00:00 | |
| scumpa imi place mult , cred ca ti-a luat cam mult sa faci desenu' si mai ales pozele , foarte greu e sa dai un click :)))), mersy ca m-ai anuntat , sti tu vorbele noastre de pe mess , crisulina te pupaceste |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Mar 17 Iul 2012, 11:46 | |
| Vai, vai, vai. Ce frumos ti-a iesit ochiul. Eu cand incercam sa desenez un ochi, imi iesea un cerc cu un punct in mijloc :)) In sfarsit am si eu de unde invata >:) E foarte fain tutorialul, iar data viitoare poate ne inveti sa facem nasul si gura :)) Desenezi super fain, iar cand pui next-urile, da-mi de veste
Kiss From ~ Soricel ~ |
|
| |
Bianca :) Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Departe .. Nr. mesaje : 18 Puncte : 20 Reputatie : 0 Hobby-uri : Hmm. .. imi place acest forum :X! Stare de spirit : Indispusa inca =)).
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Mier 18 Iul 2012, 22:32 | |
| Tutorialul tau chiar m-a ajutat. Te pricepi la desen si facut tutoriale; sper sa continui !
Biib' :)
Ultima editare efectuata de catre Bianca :) in Vin 20 Iul 2012, 11:27, editata de 1 ori |
|
| |
K Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Konoha acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 108 Puncte : 129 Reputatie : 3 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic Joi 19 Iul 2012, 12:01 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic | |
| |
|
| |
| Tutorial : Cum sa realizezi un ochi realistic | |
|