~Kirara~Shiva~LoveYou!~ Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Emo World! acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 29 Puncte : 33 Reputatie : 0
| Subiect: Vis de moarte +16 Mier 18 Iul 2012, 20:36 | |
| Bun, am venit cu un fic... primul meu fic! Sper sa va placa! Ce este in paranteza scris cu Italic in capitole sunt amintiri! Prefata
"Stau trista in cavoul noptii Sunt abandonata, ma las in mana mortii Corbii soptesc vorbe de moarte Sunt pierduta, ratacesc prin noapte Totul e moarte...
Noaptea imi suspina moartea Visul abandonarii imi cuprinde mintea Strig spre cerul infinitului Sa-mi alunge durerea suspinului Din inima sufletului... "
~Capitolul 1~ ~Vise pierdute in trecut~
"Am inaintat printre miile de cadavre, privind inainte. Odata intors capul, muream. Nu... nu pot muri! Nu pot muri pana nu-mi duc la capat razbunarea! Nu pot muri pana nu aflu adevarul de la mama si tata, lucru ce ma infioara. Au fost ei cu adevarat ucisi de sat? Daca da, voi deveni ce-mi este predestinat. Daca nu, ma voi intoarce in sat. Imi pare rau Naruto, dar nu iti pot spune. Daca afli, ma impiedici. Am invatat tot ce am putut de la Tsunade-sama si in sfarsit, inteleg prin ce trecea Sasuke. Cat a suferit din cauza satului, Naruto patind la fel. Parintii sai au murit cand el s-a nascut si nimeni nu s-a gandit ca ar trebui sa-i fie recunoscator pentru faptul ca-l tine pe Kurama in el. Am tinut secretul pana azi, dar de acum incolo nu il voi mai tine. De ce? Pentru ce sa mai mint? Totul este distrus fara mama si tata, doar ei ma indrumau. Acum, sunt pregatita total sa preiau "afacerile' familiei. Am ajuns in fata lor... i-am intrebat, mi-au raspuns. Oficial, razbunarea mea incepe de acum!"
-Cine este el?
Am intrebat, desi minteam cu desavarsire. Sasuke... cum ai ajuns pe patul de moartea, in acest moment la ai mei genunchi? Privirea lui uimita imi da satisfactie, putere sa continui. Dragostea s-a domolit dar inca mai este o scanteie acolo adanc gata sa arda precum un foc de semnalizare.
-Sasuke Uchiha, esti adus aici dupa lupta cu fratele tau care, datorita Majestatii Sale, este viu si nevatamat. Acum conteaza, vei avea si tu aceeasi soarta ne...
Am intins mana orpindu-l din vorba. M-am incruntat, ochii mei capatand o nuanta rosiatica. Vampirii... dintre toti vampirii eu am devenit Moartea. Eu decid cine traieste, cine moare, cine merge in Rai sau Iad. Iadul este la picioarele mele, asteptand ordine. Statutul de Regina a Iadului imi prieste, este chiar foarte placut. Numai dorindu-mi cineva poate muri. Teama se citeste in ochii lui, teama de moarte. Cel ce mi-a frant inima este acum in fata mea, gata, facut praf. Am vazut totul Sasuke si acum stiu ca regreti, dar iti pot fi partenera.
- Sasuke, uite cum facem! Desi sunt cea mai puternica dintr Creaturile Mistice, vreau sa ma ajuti sa distrug Konoha si... totodata sa-mi devii sot. Dar ai grija, nu exista divort. Odata unite vietile, nu avem voie sa ne despartim, altfel mori. Iti pot da nemurirea, multa putere si forta daca doresti. Vei putea sa-ti vezi clanul, familia ce acum sunt vampiri, ca si Naruto desigur! Depinde de tine ce-ti doresti, iti dau timp de gandire o saptamana! Pana atunci esti liber sa pleci!
Niste flacari ii acapareaza corpul, sufletul sau intorcandu-se in trup. Casatoria este doar un moft de-al meu si nu conteaza daca trebuie sa-l suport o Eternitate. Inca il mai iubesc si este singura mea sansa sa-l am alaturi. Visul meu de moarte este sa-l am langa mine, sa-l distrug precum o jucarie, sa plateasca pentru ce a facut. Sasuke Uchiha, cu siguranta vei plati cu varf si indesat pentru ce ai facut. Vei regreta ca o sa accepti pactul, vei regreta mult! Trandafirul negru fusese zdrobit sub ghearele mele, precum o prada in in dintii pradatorului. Am zambit, ridicandu-ma de pe tron, inaintand printre felinarele-dovleac ce anunta Halloween-ul ce se apropie. In ce sa ma deghizez? Vampir, evident! Singura noapte in care pot vana in voie, in care ma pot dezlantui. Poate voi sarbatori intrarea in posesia unei noi jucarii... cine stie?
Ultima editare efectuata de catre ~Kirara~Shiva~LoveYou!~ in Mier 18 Iul 2012, 21:25, editata de 1 ori |
|
aLoNNe Academy Student
Sex : Localizare : Tulcea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 13 Puncte : 22 Reputatie : 3 Hobby-uri : Parkour,Lupte p strada Stare de spirit : Eh,linistit pt moment
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Mier 18 Iul 2012, 20:40 | |
| Super tare..Povestea cu Vampirii e foarte placuta dar trebuie sa ii dai cum sa zic..mai multa dragoste.Astept Next;) |
|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Joi 19 Iul 2012, 00:51 | |
| waw ,
kira esti o incepatoare , dar scrii al naibii de bine , mi-a placut foarte mult , nu mai am cuvinte , te pricepi asa de bine cu descrierea asta , imi place , anunta-ma de next , crisulina te pupaceste :x |
|
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Dum 22 Iul 2012, 01:04 | |
| Waw waw waw ! E superrrrb :O Imi place mult ideea >:) E foarte tare. Te rooog anunta'ma cand pui nextul . >:d< |
|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Sam 04 Aug 2012, 15:51 | |
| Super tare ficul! NEXT!!!! NEXT!!!! NEXT!!!! Edit Anna~Anitta: Atunci cand comentati un fic/ one-shot, veti folosi minim 10 cuvinte. Te rog sa-ti editezi comentariul pentru a nu fi considerat spam. Multumesc! |
|
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Sam 04 Aug 2012, 17:23 | |
| Heyyy...unde este next-ul? Imi place mult! Descrierea imi place mult! Deci astept next-ul! |
|
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Vin 10 Aug 2012, 01:48 | |
| Numele fic-ului m-a atras. Are o doza de mister... Lasand numele, descriere ai, actiunea nu este grabita, greseli de tastare/ortografie nu am vazut. Ideea nu am mai intalnit-o, mi se pare foarte interesanta. Astept next-ul. Spor la scris! |
|
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Vin 10 Aug 2012, 20:01 | |
| |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 Sam 22 Sept 2012, 14:26 | |
| Fan Fic blocat pentru inactivitate. Singurul şi ultimul post al autoarei datează din 18 Iulie. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vis de moarte +16 | |
| |
|