sasusaku4ever Academy Student
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 14 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : scoala/club, plimbari etc. Stare de spirit : as always..happy
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent Mier 10 Oct 2012, 17:25 | |
| |
|
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent Mier 07 Noi 2012, 20:05 | |
| Hey Scuze ca am ajuns asa de tarziu .Hmm..sincera sa fiu de mult nu am mai fost captîvata de un fîc inca de la primul capitol.Asa ca felicitari,chiar imi place. Aş ca pune nextul,si daca te rog:Anunta-ma! Te póóp! |
|
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent Mier 07 Noi 2012, 20:34 | |
| Hai mai chiar asa?Cand am inceput si eu sa citesc acest fic minunat tu nu ai mai adus nextul. Sunt atat de curioasa sa aflu ce se intampla mai departe incat nici nu mai am rabdare sa astept.Te rog eu adu cat mai repede nextul ala |
|
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent Vin 09 Noi 2012, 13:04 | |
| Heiii!! Super tare ficul:X Il ador:X Sasuke, aparatorul Sakurei:X Great! Nu stiu, am senzatia ca i-a oferit acea stare de protectie dp care tanjea:x Uu, cee frumoss!!:x Sper sa poti aduce nextul cat mai repede posibil:x Daca poti, te rog sa ma anunti:) Kissy, Kissy^_^HanazawaRin:)
|
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent Vin 28 Dec 2012, 15:05 | |
| Fan Fic Sasuke&Sakura blocat din cauza inactivităţii.
Joi Iul 19, 2012 1:52 am - primul şi ultimul post al autoarei în care există capitolul ficului. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La braț cu-n delicvent | |
| |
|