Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Versuri "Gusttavo Lima - Balada boa" ( portugheza si romana ) Sam 21 Iul 2012, 02:23 | |
| ~ Portugheza ~ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Eu já lavei o meu carro, regulei o som Já tá tudo preparado, vem que o brega é bom Menina fica a vontade, entre e faça a festa Me liga mais tarde, vou adorar, vamos nessa
Gata, me liga, mais tarde tem balada Quero curtir com você na madrugada Dançar, pular até o sol raiar.
Gata, me liga, mais tarde tem balada Quero curtir com você na madrugada Dançar, pular que hoje vai rolar.
Tchê tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tchereretchê Tchê, tchê, tchê, Gustavo Lima e você
Se você me olhar vou querer te pegar E depois namorar, curtição Que hoje vai rolar...
Gata, me liga, mais tarde tem balada Quero curtir com você na madrugada Dançar, pular até o sol raiar.
Gata, me liga, mais tarde tem balada Quero curtir com você na madrugada Dançar, pular que hoje vai rolar.
Tchê tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tchereretchê Tchê, tchê, tchê, Gustavo Lïma e você...
~ Romana ~[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mi-am spălat maşina, i-am aranjat sunetul Deja totul este gata, hai cu mine căci muzica e marfă. Fato, nu fii timidă, hai să ne distrăm! Sună-mă mai târziu, şi hai să mergem! Pisi, sună-mă căci petrecerea începe, Vreau să ne distrăm până dimineaţa, Să dansăm, să sărim până răsare soarele. Pisi, sună-mă căci petrecerea începe, Vreau să ne distrăm până dimineaţa, Să dansăm, să sărim căci ziua se termină. Tchê tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tchereretchê Tchê, tchê, tchê, Gusttavo Lima şi tu… Dacă mă bagi în seamă, o să vreau să te ating Apoi să ieşim, să ne distrăm Căci ziua se termină… Pisi, sună-mă căci petrecerea începe, Vreau să ne distrăm până dimineaţa, Să dansăm, să sărim până răsare soarele. Pisi, sună-mă căci petrecerea începe, Vreau să ne distrăm până dimineaţa, Să dansăm, să sărim căci ziua se termină. Tchê tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tcherere tchê tchê, Tchereretchê Tchê, tchê, tchê, Gusttavo Lima şï tu…
Ultima editare efectuata de catre Mustache in Lun 23 Iul 2012, 01:13, editata de 2 ori |
|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Versuri "Gusttavo Lima - Balada boa" ( portugheza si romana ) Dum 22 Iul 2012, 10:51 | |
| superba melodie , nici n-am cuvinte , chiar imi place , doamne am dansat pe melodia asta la o petrecere si erau si parintii gazdelor acasa , aia si-au facut cruce , mai pune , sisu' tau te iubeste |
|