Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: O mini sugestie Sam 21 Iul 2012, 11:53 | |
| Sunt foarte curioasa ,cine se ocupa de facebook-ul forumului? Nu vreau sa-l jignesc dar e putin cam plictisitor . Si acum vine sugestia:Eu zic sa adaug-am cateva AMV-uri create de membri nostri ,poate si un fic doua dintre cele mai citite si apreciate. Poate asa vom avea pe cei 3000 de membri pe care ii doream de la inceputul verii. PS: Sper ca nu v-ati suparat pentru mica mea afirmatie.
|
|
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: O mini sugestie Sam 21 Iul 2012, 12:52 | |
| Este o idee grozava. Te sustin 100%. Asa ne facem si noi reclama si vom mai strage membrii noi. Eu sunt de acord. |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O mini sugestie Sam 21 Iul 2012, 13:02 | |
| da, intradevar avem nevoie de cineva dornic sa se ocupe de pagina noastra de facebook. Astept niste mesaje pe privat cu auto-propuneri apoi o sa le dau la fete numele voastre si care cred si va cunosc ele mai bine or sa fie alese. si va v-om pasa pagina |
|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: O mini sugestie Sam 21 Iul 2012, 13:54 | |
|
Eu zic ca ar trebui sa fie cineva demn de incredere care sa se si priceapa.
|
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O mini sugestie Sam 25 Aug 2012, 02:14 | |
| Ideea ta este foarte buna pentru ca pana la urma si pagina forumul conteaza la fel de mult..
Si da.. pare negjlijata. Mi-a placut enorm ideea ta legata de Amv-uri, chiar foarte mult.
Eu ma gandeam si la concursuri interactive pe pagina de facebook unde sa participe cei ce ne urmaresc postand cate o poza ( cu cuplul Sasuke&Sakura ) si cu un vers, niste cuvinte potrivite..
Parerea ta este mai mult decat buna. |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: O mini sugestie Sam 25 Aug 2012, 19:41 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mini sugestie | |
| |
|