Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Antonia- Jameia Dum 22 Iul 2012, 15:13 | |
| |
|
Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Antonia- Jameia Lun 23 Iul 2012, 18:36 | |
| Ce pot să spun , sincer .. Antoniei îi stă mai bine când cântă în română , părerea mea .. Însă piesa nu e aşa de rea .. Mai adu lyricsuri ! |
|
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Antonia- Jameia Mar 24 Iul 2012, 01:50 | |
| >>Sper ca nu te superi Aly, dar am adus eu versurile <<Antonia Jameia[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Jameia, Jameia… If you can bring me down Then you can bring me up Don’t make me feel alone Let’s party on and on If you can bring me down Then you can bring me up Don’t make me feel alone I want oh, oh, oh What do I feel when you making me ill You’re a drug, you making me strong There’s no time to stay We can start it today You’re my love, you are my love Blah, blah, blah, Jameia, Jameia (x4)If you can bring me down Then you can bring me up Don’t make me feel alone Let’s party on and on If you can bring me down Then you can bring me up Don’t make me feel alone I want oh, oh, oh Blah, blah, blah, Jameia, Jameia (x4) |
|
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Antonia- Jameia Mar 24 Iul 2012, 13:00 | |
| Multumesc Mustache, eu nu le-am putut gasi |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Antonia- Jameia | |
| |
|