Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
midnight - Midnight Sun(+16) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
midnight - Midnight Sun(+16) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Midnight Sun(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

midnight - Midnight Sun(+16) Empty
MesajSubiect: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 13:32

Midnight Sun(+16)

Prolog.
Un picur de fericire, intr-o viata plina de tristete. O umbra a trecutului care nu te lasa sa traiesti, care iti pandeste fiecare pas, fiecae miscare. Doi ingeri care iti doresc inima si fiinta mai presus de orice. Un inger angelic, care este grijuliu si atent la tine, si unul demonic, care nu te lasa sa traiesti. Doua firi opuse la comportament, care lupta pentru inima ta, in care acum domneste un inger mort.

Chapter 1
Pov by Sakura.
Pielea mea alba precum spuma laptelui, este plina de zgarieturi, din care ies incet picuri sangeri, curgand usor in jos. Trupul meu este intins pe suprafata racoroasa a gresiei, in timp ce el continua sa faca miscari dureroase inauntrul meu. Ma simteam murdara, insa numai pe exterior, sufletul meu era pur, iar inima mea apartinea doar unei persoane. Sasuke, baiatul vampir, cu parul de pana corbului care imi furase inima, ducand-o cu el in mormant. Mici cristale imi cad din ochii mei asemenea smaraldelor, prelingandu-se incet pe obrazul meu catifelat. Simt cum o palma din partea lui, imi sterge acele lacrimi, dandu-mi o nunata sangerie in obraji. Imi ridic privirea spre el. Ochii sai asemenea furtunii de frunze, ma priveau demonic, in timp ce marii viteza. Nu mai puteam rezista, ma simteam asemenea unei papusi, folosite numai pentru placerile sale trupesti. Buzele sale, erau pe gatul meu, lingandu-l posesiv, pe cand trupl meu, era strivit de abdomenul sau. Cateodata amintirile imi rascolesc mintea, gandindu-ma la aceele clipe in care am fost fericita cu Sasuke. Prima data cand ma daruiesem lui, fusese un moment unic, pe care nu aveam s ail uit toata viata. Parul sau asemenea penei corbului, pe care il modelam in zeci de feluri, ochii sai asemenea nopti, in care ma pierdeam, in mod ireprosabil. Imi lipseau buzele sale, care ma delectau cu saruturi tandre, care ma faceau sa urlu de placere. Simpla sa atingere ma innebunea. Deodata trupul meu, este eliberat de acel chin, care incepuse in urma cu, cateva ore. Il priveam pe el cum isi ia hainele de jos, imbracandu-se cu ele. Ma ridic si eu de pe suprafata rece a gresiei, sustinandu-ma de marginea cazii. Mana sa imi apuca barbia in mod violent, rasucindu-ma inspre el.
-Esti asa buna, si doar a mea, nu mai este nici un Sasuke, care sa mi te ia, iar corpul si sufletul tau imi apartin. Desigur mai este Damon, insa daca indraznesti sa ii zici ceva, te voi ucide fara sa ma gandesc de doua ori.
Zicand acestea, trupul sau parasi baia, lasandu-ma singura. Ma duc spre ghiuveta, de unde dau drumul la apa calda. Stropii fierbinti, imi cadeau pe palme, in timp ce gandurile imi navaleau prin minte. Ajunsesem sa fiu o jucarie. O jucaria buna doar in pat. Nu mai este cum a fost odata. Saruturile lui erau reci si agresive fata de cele de acum mult timp, delicate si pline de pasiune. De la moartea lui Sasuke, devenisem un suflet ratacit, care nu isi gaseste linistea. Nimeni nu ii putea lua locul din inima mea, oricat s-ar stradui. Acum invat din nou sa iubesc, pe Damon. Trasaturile lui si firea sa de a fi, imi aduceau aminte de Sasuke, poate si acesta era motivul atractiei mele, catre el. Imi iau hainele pe mine, pe cand ies afara din baie. Ma indrept spre camera mea, pe care am redecorat-o saptamana trecut. Un asa zis cadou de la Damon. Culoarea peretilor era verde, iar pachetul era alb. Sifonierul era stil coltar de culoare cafenie, in timp ce patul era dublu, cadou de la Stefan. Tresar gandindu-ma la acel demon care imi devora trupul, ori de cate ori vroia. Imi las trupul sa cada incet pe pat, pielea mea fiind rasfatata de cearceaful din matase. Oare viata mea, cat avea sa mai fie asa? Plina de abuzuri si de rautate. Simt cum ochii mei se inchid usor, lasandu-ma purtata in lumea viselor.
Pov by Margaret.
Amintirile renasc la tot pasul. Vila, era cuprinsa inca de imaginea amintiri lui Sasuke.Firea lui salbatica, si gratia cu, care ne obisnuise, ramasesera tiparite in inimile noastre. Sunt pe balconul camerei mele, smulgand incet cate o petala dintr-un trandafir sangeriu. Razele de aur, coborau spre aceea mica planta a naturii. Ochii mei se muta spre cerul insorit, traversat de randuri de porumbei. Un mic zambet mi se asterne in coltul gurii, la vederea acelor puritati ale naturi. Porumbeii inseamna libertate. Libertatea de a gandii, de a traii. Simt cum doua buze catifelate imi saruta tandru gatul, Ma introc, si il vad pe Itachi, care imi zambea cald. Bratele sale, ma lipesc de trupul sau bine facut, pe cand buzele sale se apropie de ale mele. In urmatorul moment, buzele noastre se unesc, creeand un sarut dulce. Imi trec mana prin parul sau asemenea penei corbului, jucandu-ma cu suvitele sale rebele. Puteam simtii caldura, pe care o emana, si care ma facea sa ma simt bine, atat de vie.

Pov by narator
In cripa straveche, cufundata intr-un abis de intuneric, pe pamant se afla un trup. Nu existau batai de inima, nu respira si creierul nu gandea. Dar, undeva in el era o pulsatie inceata, care se aceelera usor pe masura ce picaturile marunte cadeau pe el. Pulsatia nu era alacatuia de altceva, decat de o aminire. O fata cu ochi verzi, precum smaralde, par rozaliu, asemenea ciresilor, si un trup de inger. Si gustul lacrimilor care ii atarnau pe buze. Acele picuri, ii alacatuiau ceva, nu o imaginie, dar, pentru cineva ce nu poate intelege alcatuiau doua cuvinte: Ma asteapta. Si asta aprinse o hotarare apriga. Dupa ceea ce paruse secole intregi, dar, de fapt nu erau decat cateva ore, ceva se misca in cenusa. Un pumn strans. Si ceva se palpai in creier, o intelegere. Un nume.
Sasuke.

Primele trei sezoane le gasiti aici, si numai aici:https://sasu.forumgratuit.ro/t5119p480-moonlighteventual-16

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Mier 25 Iul 2012, 17:54, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 13:32

Buna scumpo midnight - Midnight Sun(+16) 78717
Ti-am zis cat de mult te iubesc? midnight - Midnight Sun(+16) 962758Ti-am zis? midnight - Midnight Sun(+16) 2843714615
Iti iubesc si ficul midnight - Midnight Sun(+16) 665748Este extraordinar midnight - Midnight Sun(+16) 894269Ma bucur ca te-ai hotarat sa il postezi acum midnight - Midnight Sun(+16) 273918
Saracuta Sakura midnight - Midnight Sun(+16) 896861Imi este mila de ea midnight - Midnight Sun(+16) 23826Cat de @#$%&* sa fie Stefan. midnight - Midnight Sun(+16) 359687Chiar atat de insensibil? midnight - Midnight Sun(+16) 621493Este in capul listei mele negre. >:) Primul pe care il omor midnight - Midnight Sun(+16) 468521
Si Damon nu isi da seama ca este chinuita? midnight - Midnight Sun(+16) 286582 Parca o iubeste midnight - Midnight Sun(+16) 955647780
Gata, a murit Sas'ke si astia doi se aleg cu ea? midnight - Midnight Sun(+16) 138742 Ce mai frati. Nu ii pot numi nici vampiri. midnight - Midnight Sun(+16) 1733309228
Margaret si Itachi midnight - Midnight Sun(+16) 962758Se potrivesc midnight - Midnight Sun(+16) 2573201749
Sas'ke? midnight - Midnight Sun(+16) 385627Da, da, da midnight - Midnight Sun(+16) 273918
Sunt foarte, foarte curioasa midnight - Midnight Sun(+16) 307712Tu vrei sa mor aici? midnight - Midnight Sun(+16) 2873859802Este minunat ficul midnight - Midnight Sun(+16) 544217Imi place la nebunie midnight - Midnight Sun(+16) 2843714615
Vreau next-ul urgent midnight - Midnight Sun(+16) 896861 Incep si plang. midnight - Midnight Sun(+16) 23826Iti inund topicul midnight - Midnight Sun(+16) 3328071791
Max, daca si tu plangi ca ti-am luat-o inainte la com, hai sa facem o baltoaca midnight - Midnight Sun(+16) 268890
Prima midnight - Midnight Sun(+16) 734925 Si asa incerc sa ma mentin midnight - Midnight Sun(+16) 623735Ai avut ieri noroc ca m-am simtit prost, dar azi sunt in forma midnight - Midnight Sun(+16) 894269
Daca incerci sa o omori pe Aly, trebuie sa treci de mine midnight - Midnight Sun(+16) 539645

Dumnezeu >>Stefz<<

Moartea>>Max<<

Deci preda-te! midnight - Midnight Sun(+16) 2484067052Nu ai nici o sansa midnight - Midnight Sun(+16) 468521

Aly, next midnight - Midnight Sun(+16) 208323Este superb midnight - Midnight Sun(+16) 962758

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mier 25 Iul 2012, 13:53, editata de 1 ori
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 13:52

Moama da' rapida esti huh?
Auzi.. da' nu crezi ca o faci prea c***a pe Sakura? rolling on the floor
Ea n'are nici o treaba... de la Sasuke a trecut la Stefan, apoi din nou la Sasuke si acum la Damon huh?
Da' are succes la baieti nu gluma rolling on the floor
Whatever... deci nu ai idee cat de mult ma bucur ca ai adus sezonul 4 atat de repede in love
Hai sa nu o mai lungesc, ca trb sa ma imbrac sa plec afara...
Astept Neext!!!! kiss

midnight - Midnight Sun(+16) 1045llh
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 14:01

Aly, scumpa mea, stii ce fericire mi-ai facut ca ai adus sezonul 4 asa repede? a hug
Acum sa vedem........tu vrei sa ne cauzezi nervi? Vrei sa te bantuim la noapte?
Cum adica nesuferitul(ca sa nu zic si alte cuvinte mai urate si sa incalc regulamentul) asta de Stefan ii face asa ceva Sakurei? waiting angry
Te rog mult, fane o favoare si omoaral in cele mai rele chinuri, evil devil mua ha ha sau mai bine o trimiti pe Max in fic, se ocupa ea de el. rolling on the floor
Si serios? Nu zicea Damon ca o iubeste? Pai cum o iubeste daca e atat de p***t sa nu isi dea seama prin ce chinuri trece rozalia? hmm...?!
Si cu Sasuke cum ramane? what?lol! Cred ca stiu.......Va invia din morti si va venii sa il faca praf pe Stefan, provocandui cele mai mari chinuri si daca afla si Damon sigur il ajuta. think
Ei bine, dupa cum te stiu, maine aduci nextul sau poate chiar azi deci oameni buni, grabitiva cu commuri ca Aly asta asteapta! dap !

Ultima editare efectuata de catre Angel white and black in Mier 25 Iul 2012, 14:18, editata de 1 ori
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 14:07

yeeeei ai adus capitolul nici nu stii cat l-am asteptat!happy
mama ce il bat pe stefan il fac praf si pulbere cum sa-i faca asa ceva sakurei?
in fine astept nextul apropo iti iubesc ficul
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 14:29

Bine zis Angel White and black happy2
As aduce azi urmatorul capitol daca ati da toti commuri, si aici ma refer in sepcial la Max si Natalie evil devil mua ha ha
Insa si alti sunt poftiti.
PS: Coasa e a lui Max...n'o furati!!!
Furca e a mea....am pentru toti beer2
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 15:23

Nu , o nu ! Stefan crying el, el , el nu putea face asa ceva :-< ? *^%#$@%^ ce d%^&* se intampla cu tine ? Of , of , saraca mea Sakura cat sufera ea ...
Aly :-w` nu ca tu chiar vrei sa te bat :-w . Cum poti sa o faci pe Sak`ra sa sufere asa de tare :-< , debea astept sa intre Sasuke in peisaj >:) ...
Dar ma intreb : Sakura va renunta la Damon pt Sasuke ?
Stefan va muri in chinuri groaznice ? [ Doamne ajuta :"> ]
Cum va reactiona Sasuke cat va afla ca Damon este cu scumpa lui floare de cires ?

Ne citim data viitoare !

Te kiss Angy` ! love
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 15:42

edit:
In primul si primul rind , mersi draguto ca mai anuntat kiss kiss kiss kiss .
Cit ma bucur ca ai adus primul capitol din sezonul 4 happy happy huh? rock rock . in love
Stefane biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor biciuitor , cum mama na**** poti face asa ceva Sakurei,
Iti jur ca te frac chiftele si te dau mincare la ciini , si cireasa de pe tort, te voi tortura si in iad. nervi! nervi!
Aly draga, te bintui, si sa stii ca mi-am cumparat o coasa
midnight - Midnight Sun(+16) T13012641572648c si de nu faci cuplu
sasusaku, ca acum e inviat dance2 dance2 dance2 dance2 o incerc prima oara pe tine. evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha
Stefz angry angry ai avut norok ca esti prima, dar asta nu prea e important, sunt inaintea lui Max dance2 rainbow :\ dance1 dance 2 take this! take this! take this! , cu toate ca am ajuns intirziata rau, sper ca ma ierti ca nu am venit mai devreme dar chiar nu am avut curent down down down .
Deci ce pot sa spun Max grabestete cu com ca o incerc si pe tine evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha
Aly adu mai repede next, cred ca nu vrei sa te trezesti cu mine dimineata nu???
Spor la tasta si la idei kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Mier 25 Iul 2012, 16:25, editata de 1 ori
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 16:03

waaaaaaa!mersi ca m-ai anuntat si scuze ca ajung asa tarziu din nou!sunt tare inceata!de unde sa incep...pai: Nu-mi vine sa cred cat de nesuferit, orgolios si fara suflet este Stefan s-o foloseasca pe Sakura numai pentru a-si satisface placerile, si pentru ca a vrut-o doar pentru el ii neglijeaza sentimentele....ei bine revine si sasuke?????!!!!!imposibil!ma dai pe spate aly!esti mortala!sunt pe sub covor cu scaunul de la birou si ma rostogolesc ca un catelus de emotii!vreau nextul!stiu ca-ti lipsesc sa fiu prima, dar de....aici e o adevarata lupta...te astept cu nextul si te rog sa ma anunti cand il pui!

Nu uita de intelegerea aia a noastra mika si blondina....Hehe^^

Naty~~
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 18:01

Este un capitol foarte frumos!
Ai talent mai ales la descrieri...
Eu astept urmatorul capitol da da da in love
Repede please roll
Sus In jos
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 18:08

Super capitol!!!dar de ce ai schimbat topicul???
un cuvant : MAGNIFIC!!!!!
next

Illy te pupaceste dulce de tot kiss kiss

P.S. scuze pentru commenturile de azi dar m-am trezit prea devreme si sunt plecata de acasa...asa ca sunt intr-o pasa proasta!Nu Prea pot sa vorbesc de partile bune...pentru ca sunt prea multe!!!!Spor la tastat!
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 22:42

Nu mai miscati Max postul si-a luat, sper ca.. a nu , a dat ceea ce e bine.
So imi pare rau ca am ajuns asa de tarziu m-au carat ai mei cu forta cu ei :(((
Si fratemiu biciuitor
Dar am trait sa ajung aici nr1
Cum vine, a da, Stefan ce bine ca e numele asta si nu intreba de ce, imi vars nervi pe tine fiindca am .
Idiotu si arogantu lui peste, cum iti permiti sa o tortureziii in halul ala pe Sakura?!!!!!!!!!!!!!!
Bai nu ziceai ca tu o iubesti si ca o vrei secunda de secunda langa tine? Bai lele hai ca nu merge asa, cum sa ii faci o astfel de treaba rozaliei?
Ii vrei doar corpull, asai?
Capisi Stefan?
Ca te omor daca te mai atingi de ea? Nu imi pasa cati vampiri omor o data cu tine, scap lumea de niste acrituri fara lucru........
Merita omorat>.<
ce fac? sau ce zic?
Armata haideti pe Stefan!!!!!!!!!!!!
And Stef e mort, aleluia.
Margaret si Itachi, au:X:X
Vreau vreau vreau
Sasuke ? ⭕
A dq sa ma grabesc, next kiss
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:07

Chapter 2
Pov by Alisia
Trecutul schimba prezentul. O fraza simpla, insa cu multe intelesuri. Oare vom mai putea rade toti in hohote, oare pe chipurile noastre vor mai aparea zambete cristaline care ne exteriorizeaza fericirea? Intrebari fara saspunsuri imi invadau mintea, invartindu-se asemenea unei tornade. Stau intinsa pe pat, in timp ce privirea imi este atintita pe tavan. Ma mangai incet pe burta, abia asteptand sa vina Bogdan. Chipul meu este inundat de lacrimi de fericire. Aud cum usa se deschide incet, pe ea facandu-si aparitia Bogdan. Ochii sai caprui, ma analizau atent, privirea sa fiind atitia spre burta mea. O urma de dispret I se putea citii pe chipul enigmatic, care ii ascundea sentimentele.
-Vreau sa avortezi!
Cuvintele sale erau pline de venin si durere pentru inima mea. Privirea sa dezaprobatoarea ma facea sa vars lacrimi. Niciodata nu se comportase asa cu mine, niciodata asa de rece. O lacrima asemenea unui cristal imi cadea incet pe chip, exteriorizanud-mi durerea pe care mi-o provocasera cuvintele sale. El, pufini dispretuitor, dupa care parasi rapid camera, lasandu-ma singura, in durerea mea.
Pov by Sakura
Stau intinsa pe patul meu din tesuturi de catifea. Trupul meu este invaluit de camasa cu nasturi, lunga pana la genunchi. Cateodata ma gandesc la momentele de fericire petrecute alaturi de Sasuke. La clipele in care ne sarutam si ne mangaiam nestingheriti, la cuvintele fierbinti pe care mi le soptea la ureche, si la momentele noastre de intimitate. Un mic zambet sters mi se afisa pe chip. Niciodata nu aveam sa mai am parte de ele, niciodata nu aveam sa ii mai vad chipul parca scluptat de mestesugari priceputi. Pielea sa alba precum fugii de omat, si vocea sa sublima. Amintiri peste aminitiri, toate sunt tiparite in mintea si sufletulul meu. Deodata simt cum mainile mele, sunt prinse de o stransoare dureroasa. Il vad pe Stefan, cum se pune peste mine, legandu-mi mainile de capul patului cu o franghie. Avea din nou sa abuzeze de mine, iar eu neputincioasa aveam sa asist, fara a ma putea impotrivi. Mainile sale desfac rapid, nasturi camasi mele, aruncand-o langa pat. Ramasesem in lenjerie intima, pe cand el imi analiza trupul, cu un zambet rautacios pe chip. Lenjeria imi rasfata trupul, inainte de urmatoarele ore de cosmar prin care aveam sa trec. El nu accepta faptul, ca nu face parte din inima mea, si ca doar aminitrea fratelui sau mort ma facea sa traiesc mai departe. Imi desfacu rapid sutienul, pe cand imi masa sanii aspru. Se comporta posesiv cum mine, tratandu-ma asemenea unui jucarii. Buzele sale, imi sarutau pieptul, pe cand coborau tot mai jos. Oare de ce eu? De ce trebuia sa trec printr-un astfel de cosmar de cateva ori pe zi. Trecuse si de ultimul ,,obstacol,, dupa care ma penetra rapid si dureros facandu-ma sa imi dau capul pe spate. El, se hranea cu suferinta mea, cu durerea mea profunda care nu putea fi secata. Era asemenea unui cascade. Facea miscari alerte inauntrul meu, in timp ce lacrimile imi curgeau pe chip. Buzele sale le cuprinsesera pe ale mele intr-un sarut violent si posesiv. Acest chin era zilnic, el luandu-si ,,revansa,, pentru toate acele momente in care am fost doar a fratelui sau.
Pov by Hinata
Dintre toti, se pare ca eu si cu Naruto suntem cel mai fericit cuplu. Planuim nunta perfecta si de vis, in care toata lumea sa se simta bine. Dar, ma indoiesc ca familia din care aveam sa fac parte se va distra. Sakura, scumpa mea prietena este supusa neincetat abuzurilor lui Stefan, el razbunandu-se astefel, pentru toate secunde in care ea, a fost doar a lui Sasuke. Durere, suferinta, posesivitate si ura. Aceste cuvinte descriu perfect anturajul familiei Uchiha. Amintirile sunt singurele care ne fac sa zambim. Un zambet sters dar totusi un zambet. Sunt pe balconul camerei mele, razele stralucitoare ale soarelui prelingandu-se pe chipul meu fin. O viata plina de culoare si fericire. Acest lucru imi doream pentru toti .Mainile mele, sunt rezemate de blatul margini balconului. Privelistea incantatoare pe care natura ne-o arata de fiecare data ma facea sa ma simt intr-un taram de vis. Simt cum doua brate se incolacesc in jurul taliei mele, tragandu-ma aproape de un trup, care emana caldura. Simt cum doua buze catifelate se plimba pe gatul meu, dandu-mi saruturi tandre, si pline de caldura. Ma introc cu fata spre el, ochii sai maritimi, analizandu-ma atent. Buzele sale, tanjeau dupa ale mele, pentru el erau precum sangele, care ii alimenta viata. Si le uneste incet de ale mele, pe cand limba sa trece cu usurinta printre buzele mele, dandu-mi un sarut tandru, si dulce. Il iubeam, el fiind in centrul, sistemului meu solar.
Pov by Sakura
Noaptea aparea incet, pe cand intunericul se lasa incet pe pamant. Simt cum greutatea ce imi apasa corpul de-a lungul a multor ore, dispare. Trupul blondului, cade extenuat in cealalta parte a patului, pe cand mainile mele raman legate de capul patului. Ii puteam auzi respiratia aceelerata, care acum parea sa revina la normal. Din ochii mei asemenea smaraldului, cad incet mici cristale stralucitoare, care se prelingeau usor pe chipul meu alb. Blondul se ridica in sezut, pe cand rupe franghile care imi tinusera captive mainile de-a lungul atatora ore. Mainile mele, fac contact cu suprafata moale a saltelei, pe cand trupul meu era invaluit de o mare alba. Blondul, se apropie de trupul meu, de unde imi dadu deoparte cearceaful ce imi acoperea zonele sensibile. Buzele sale, imi sarutau tandru pipetul pe cand lacrimile imi curgeau siroaie pe chip. Deodata simt cum o palma usturatoare, face contact cu obrazul meu, reusind sa ii dea o nuanta sangerie. Mana lui Stefan, imi zmuceste parul ridicandu-ma la nivelul sau.
-Asculta la mine, mai bine ai invata sa iti placa sa o faci cu mine. Nu vreau sa te vad plangand ca o martira, pentru fratele meu decedat. Nu vreau sa iti vad lacrimi pe chip, atunci cand te fac a mea, fie cu forta sau din placere.
Zicand acestea, buzele sale se mutara spre gatul meu, de unde il sarutau apasat, mici muscaturi simtindu-se din cand in cand. Mainile sale, imi impingeau trupul firav in el. Vroia sa ma simta a lui, si numai a lui. Oare cat va mai trebui sa suport acest chin, pana cand cineva ma va salva?

Pov by Narator.

Oblonul mare si stralucitor, care lumina universul, luna, era pe cerul intunecat al noptii. Astrele stelare erau ascunse in negura noptii, pe cand vietatile isi duceau somnul de odinioara. In cripta straveche, cufundata in intuneric si praf, pe o gaura, lumina lunii patrundea cu usurinta. Pasi grei se aud pe suprafata din piatra, apoi o sileuta eleganta isi face aparitia in razele stralucitoare. Parul sau, asemenea penei corbului, avea reflexi argintii, pe cand chipul sau era palid, strapuns de razele de lumina. Acesta zambii, lumina reflectandu-se in canini sai ascutiti. Vocea lui impenetrabila era singura care se facea auzita in linistea mortuala a criptei.
-Acum este timpul sa revin in joc.
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:07

Prima si mereu prima, nu ?:))
Mai stefane, eu intru in fic si, stai sa caut ceva mai original ca nu imi sta in fire.
Ai auzit de o bomba sexy? Daca te culci cu ea eesti mort.
A doua zi:"POftim? Ce a facut Stefan?"
Hinata: PAi a murit ca....stii tu cu una,...."
Max: BUhahaha, asta ii trebuia, a ieist din joc.
Sasuke: Bang! >:)
Max: Salut ;e;e, nu e timpu ca tu sa te intorci?
Hinata: Max ai but pre amulta cafea si nu ai vazut ultimu paragraf?
Max: Ba da, salviazo sas'ke. ca de nu, te iau cu mine in strafundu iadului evil devil mua ha ha
Sasuke: E cald acolo?
Hianta & Max: Neah hmm...?! esti vampir si tie racoare:))
Sasuke:mda hmm...?!
Max: Sasuke hai ca am tulit-o, daca nu apari in capitolul trei patesti mai rau ca Damon decapitat, roaga-te ca aligatorii din mlastina din Cuba sa fii mancat la micu dejun si pranz so, next autoarea mea kiss kiss ;;) ;;) in love in love rock rock a hug a hug a hug a hug a hug
Hinata: NU uitati sa urmariti in continuare Midnight Sun:> Tai tai:-h
Max: Nu e vorba lui Naruto "tai tai"? think confuz
Hinata: EH soarta:D:

Ultima editare efectuata de catre Max in Mier 25 Iul 2012, 23:33, editata de 3 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:08

edit:
Max ce norok mai ai pe tine, sa dai tu mereu com inaintea mea take this! take this! take this! evil devil mua ha ha , tu cred ca te-ai angajat paznic la fic 24 din 24
nu?? think think think think
Ai adus next Aly, ai adus next, ai adus next, ce fericita sunt al noualea cer al noualea cer , dar totodata nervoasa evil devil mua ha ha :>happy angry
Stefane , daca faci cunostinta cu mine poate vei scapa doar cu un os nerupt, dar dac faci cunostinta cu mine si cu Max la un loc biciuitor biciuitor biciuitor , ai incurcat-o, pai tu nesimtitule, care o doreai doar a ta , acum nu-ti mai pasa de sentimentele ei, vrei doar sa-ti satisfaci placerile,ce fiinta josnica poti fi.
Hey toata lumea dau petrecere we party !! we party !! we party !! we party !! friends friends in cinstea venirii lui Sasuke, toata lumea e invitata, cu exceptia lui
Max, ma tem ca isi va lua coasa si imi va speria prietenii dance 2 dance1 dance 2 evil devil mua ha ha rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor .
Ei dar sa revenim la ficul lui Aly, deci draguto te felicit din nou pentru un capitol minunat.
Gat in lista mea neagra il includem si pe Bogdan evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha , pai cum adica sa faca abord, Aly te bintui la noapte si iti fac viata un cosmar.Of doamna cite surprize mai ai pentru noi. Ma bucur pentru HinNaru ca viata lor e roz nu dance 2 dance1 dance2 .
Merci ca ma anunti de fiecare data kiss kiss a hug a hug a hug in love .
Stefz tot inaintea ta rock rock rock rock rock rock

Deci spor la tastat si idei ca vreau cit mai repede nextul ca de nu biciuitor biciuitor

Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Mier 25 Iul 2012, 23:27, editata de 3 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:24

Ce papuci lu Eminescu am vorbit noi? midnight - Midnight Sun(+16) 2873859802Parca ai zis ca nu postezi pana nu sunt si eu on midnight - Midnight Sun(+16) 138742No, in fine ...
Max, nu ne mai batem pentru primu loc. midnight - Midnight Sun(+16) 127686 Ti-l dau cu fontita. midnight - Midnight Sun(+16) 208323La fel si Sakura (I). Bateti-va voi
midnight - Midnight Sun(+16) 623735
Hamm, Stefan este un idiot .Cel mai mare @#$%&* de pe planeta, univers. midnight - Midnight Sun(+16) 955647780Cum sa ii faca asa ceva? midnight - Midnight Sun(+16) 307712Saracuta Sakura midnight - Midnight Sun(+16) 23826
Mda, vise Hinata midnight - Midnight Sun(+16) 947835La ce am auzit ca iti pregateste Aly nu m-asi aventura atat de departe midnight - Midnight Sun(+16) 2843714615
Imi pare rau pentru Alisia. midnight - Midnight Sun(+16) 307712Bagdan este un nesuferit midnight - Midnight Sun(+16) 3328071791
Deci Sas'ke intra in joc midnight - Midnight Sun(+16) 962758Ododood midnight - Midnight Sun(+16) 2332602154Chiar vreau sa vad ce ne mai pregatesti.
Sas'ke-Sakura-Stefan-Damon =)) Suna penal :))
Un capitol superb. Spor la scris si multa imaginatie! midnight - Midnight Sun(+16) 301723

Ultima editare efectuata de catre Stefz ❥ in Mier 25 Iul 2012, 23:38, editata de 2 ori
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:31

ai adus next cat ma bucur happy
ce idiot poate fi stefan imi vine sa ma duc si sa-l fac una cu pamantul angry
saraca sakura oare cat va trebui sa mai indure?
capitolul a fost super nu am cuvinte
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
midnight - Midnight Sun(+16) J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:43

DA DA DA DA DA!!!!
TE IUBESC MAXIM!!!!!!!
Te-ai miscat asa de repede cu sezonul 4 :X:X:X mai ales ca ai postat deja 2 capitole!!!:X:X:
Sunt minunate!! Le ador!!! Le iubesc!!
Stefan ala merita spanzurat!!!
As intra in fic sa ii dau o stanga in bot=)) !!!
Sasuke ehaaaaaaaaaaaaaa a inviat!!!!!!!
Hai iubireee salveaz-o pe rozalie de porcu ala !!!love:XX:X:X:
Astept next!!!!
Spor la scris!
Kisses and hugs kiss !
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:44

Sakura (1) cum Stefz a renuntat sa mai duca o lupta pana in panzele albe, vad ca singura adversara iti ramane Max.
Hai Max!!! rock
Stefz, imi pare rau ca nu mai duci o lupta cot la cot cu blonda care are coasa.
Insa da ai auzit bine, la ce ii pregatesc eu Hinatei :>happy
Deea, merci ca ai comentat si tu rock
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:47

Mersi ca mai anuntat ! puppy eyes
Uff..Sasuke intra in peisaj , a? Bravo ! Sunt extrem de curioasa cum vor reactiona toti ...
Totusi era de acceptat deoarece totusi a murit cam repede ...
Cam asta e ... ne citim data viitoare !!

Te kiss love Angy` !!
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:50

Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rock rock rock rock rock dance2 dance2
dance 2 dance1 , Stef ce bucurie am acum pe chip, sunt in al noualea cer al noualea cer ,
acum ca tu te-ai predat caterinca caterinca mai ramine Max heh take this! .
Pai chiar dac nu voi fi prima am sa ma stradui sa fiu printre primii.
Aly tu nu comenta ci punete pe tastat.
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Mier 25 Iul 2012, 23:52

Aly comenteaza ca e tarziu si n-am chef acu de next.
Las ca Max nu se lasa asa usor.
Eu tin cu blonda mea care are motocoasa rock
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
midnight - Midnight Sun(+16) J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Joi 26 Iul 2012, 00:27

Aly Shine a scris:

Deea, merci ca ai comentat si tu rock

Tocmai eu sa lipsesc cu un comentariu la ficul tau frumos?? NICIODATA!!
Doar stii ca mereu sunt prezenta aici:D:D!
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Joi 26 Iul 2012, 00:45

[i]Deci imi place maximm cum scri aceste capitole
Si iti multumesc ca ma anunti de fiecare data cand pui nextu:X:X
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19Joi 26 Iul 2012, 01:54

oh my god !!! Cum am putut sa intarzii atat? Vai de capul meu, tocmai asa am ajuns......ULTIMA! very sad
Acum sa revenim la fic.......capitol minunat ca deobicei dar zi-mi si mie, si cred ca e o intrebare pe care toti o stiu si vor sa o puna.......Cand moare Stefan? hmm...?!
M-am saturat pana in gat de el, e un nesuferit! biciuitor Imi vin multe injuraturi in minte dar mai bine tac daca nu vreau sa incalc regulamentul.
Cum poate rozalia sa suporte atatea de la el? nervi!
Lasa ca vine Sasuke si in face cenusa! Forta Sasuke! Si unde e plecat Damon, pe luna, de nu vede ca ii se intampla fetei pe care o iubeste? nervi!
Si nu imi vine sa cred cat de rau a ajuns Bogdan! huh?
Era dulce si acum este.....nu am cuvinte. Sa o puna sa avorteze? huh?
Nu cred ca mai trebuie sa-ti zic ca vreau NEXTUL! hi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   midnight - Midnight Sun(+16) I_icon19

Sus In jos

Midnight Sun(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-