Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Midnight Sun(+16) - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Midnight Sun(+16) - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Midnight Sun(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

Midnight Sun(+16) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 22:17

Cei care stiu, in afara de Max, si Angel, sa imi zia prin mesaj privat. happy

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Joi 26 Iul 2012, 22:30, editata de 1 ori
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 22:29

Acum ca toate stim, sa vedem daca se mai trezeste cineva din hibernare sa intrebe. lough
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

Sex : feminin Localizare Localizare : In fata monitorului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 150
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor
Stare de spirit Stare de spirit : 50%

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 22:30

Da eu ca ursul hibernez, doar ca vara,
pai ce poot sa fac mersi Abgel White and BLack happy kiss
Sus In jos
http://dincolo-de-imaginatie.blogspot.com/
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Joi 26 Iul 2012, 22:32

Off...
Va bag citat ca sa va dati seama.
Max a scris:
Citat :
Hoo ce am adus vizionari, deci hadeti pe Natalie!:))))))
Problema lamurita?
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Midnight Sun(+16) - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 04:05

Gata am aparut si eu. Ohh nu vin cu com ci cu o avertizare pentru toti ce fac spam sau conversatie aici.
Scuzati dar aici nu e categoria de " Jocuri formuriste " sau " Disscutii libere ". Exista mess si puteti discuta acolo sau prin pm/chatul forumului, nu sa faceti aici fic cu 100 de pagini si doar 10 capitole.
Unu la mana e bataie de joc pentru restul care vor sa citeasca.
Doi mi se pare o tampenie sa spui ca nu postezi nextul daca nu-ti da X sau Y com. Oamenii nu sunt la vointa sau degetelul tau mic. Tu crezi ca acesti faimosi autori de carti universale au zis ca daca nu primesc Nobelul ca nu mai scriu alte carti ? Te inseli amarnic, deci sa nu mai aud asa ceva ca innebunesc din prima. Daca nu comenteaza si nu postezi nextul de ce nu ceri inchiderea ficului ?
Trei la numar nu incepeti aici conversatii ! Asta e sectiunea de " FanFiciton " nu " Chat "
Patru la numar Aly Shine daca doresti sa le raspunzi cititorilor la intrebari nu faci 500 de posturi ci raspunzi la fiecare in postul ce include si capitolul urmator. Daca doresti un exemplu du-te la ficul meu ( nu fac reclama pentru promovarea ficului) " Dragoste la miez de noapte " la pagina doi la al doilea capitil si ai sa vezi un model exenplar.

Aceasta este o avertizare ca in nume de critic ce detin impreuna cu moderatorii aceasta sectiune de care trebuie sa ne ingrijim precum celealte. Este prima avertizare, data viitoare ( indiferent de ce s-a facut acest spam sau mai mutle posturi ce nu contin comentarii legate pe baza ficului respectiv capitolele insusi ) vor fi banati de catre moderatori. Acum nu pot da numele celor ce au intretinut conversatii aici dar am sa o fac maine cu prima ocazie cu care am sa intru la calculator.
Daca doresti sa continui cu spamurile poti sa rogi un moderator sa-ti mute ficul la " Discutii Libere "

Acest mesaj nu contine tene rautacioase ci doar afirmatii si concluzii trase. Prima avertizare fetelor !

Ultima editare efectuata de catre Ema Guillotine in Vin 27 Iul 2012, 12:50, editata de 1 ori
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 09:09

Heya! Mai is si eo pe-ici.

Am citit m-am invartit, confuz
Rostul nu l-am mai gasit what? (de ce face lumea caz ca nu este un fic apreciat)
Ficul este cel mai tare, we party !! dance2 rock
Da' eu tot vin cu coasa mare. ;;) ( o iau de la Max)
Sa-ti ramana-n creierasi: very sad
ILLY NU-I UN INGERAS!! good down
Next-uletxul repejor please
Ca sa nu te-omor. I-usor! evil devil mua ha ha

thank you FOR WATCHING !!!!

Acum...revenind la subiect:

ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY! ALY!

In afara conversatiilor,Tot ai 4 pagini de fani ai ficului tau care asteapta nextul ! Nu stiu daca tu ti-ai dat seama dar esti populara. HOWEVER...

Uau...ce capitol...daca nas sti ca ie somn si ca am cascat de-o mie de ori, ai spune ca mi-au dat lacrimile...HEY...am deviat de la subiect...SUPER CHAP!!!!!!! (Acum fac si eo ca si Guy sensei)
Nextuletzul Repejor(Ca sa nu te-omor happy2 )

Illy va pupaceste dulce de tot !!!!!!!!!! kiss kiss kiss
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 12:13

Imi pare rau Naty, insa cum a spus si Max odata: ,,Ficul meu nu se opreste daca nu dai tu comm,,

Chapter 3

Pov by Margaret
Amaraciunea se revarsa in sufletul meu, pe cand dorinta de a ucide creste cu fiecare secunda. Sakura, sora mea mai mare era cu Stefan, undeva deaprte de noi, fiind supusa abuzurilor sale neincetate. Inima mea era plina de ranchiuna, pentru acel monstru, care o facea sa sufere pe rozalie. Nu trebuia sa fiu geniu, ca sa imi dau seama ca el profita de trupul Sakurei, ori de cate ori are chef, puterea ei, fiind minuscula pe langa a lui Stefan.
Pov by Sakura
O noua zi plina de durere avea sa inceapa pentru mine. Sunt intinsa pe suprafata moale a patului, pe cand trupul imi este invaluit de cearceaful de culoare alba. Oare m-ai ar avea vreun rost sa traiesc? Singurul baiat pe care l-am iubit a murit, pe cand acum sunt abuzata de cateva ori pe zi de un obsedat. As fi dorit ca el sa nu ma fi parasit nicodata. Sa fie alaturi de mine, si sa ma scoata din acest chin dureros. Suvitele imi atarnau angelic pe chip, pe cand imi strangeam cearceful in jurul trupului meu. Mici cristale stralucitoare imi curgeau pe chip, pe cand durerea punea rapid stapanire pe mine. Gresisem cand il inselasem pe Sasuke cu Stefan, poate ca daca nu o faceam eram acum fericita, si in bratele brunetului, iar el ar fi fost viu. Regrete peste regrete, atat mai puteam face acum, sa regeret ca l-am cunoscut pe Stefan. Deoata simt cum obrazul meu este tintuit de o palma usturatoare. Imi ridic privirea, si il vad pe nimeni altul decat Stefan. Ochii lui demonici ma priveau cu ura, pe cand pe buze i se putea citi dorinta abuziva de a ma avea. Frica punea stapanire pe mine, pe cand blondul isi dadu rapid camasa jos, aruncand-o pe podea. Nu aveam sa mai trec prin aceelasi chin din nou, nu puteam permite. Ma ridic rapid de pe pat, de unde ma reped in baie inchizand usa in urma mea. Stefan incerca sa o deschida folosind forta insa mana il ardea, clanta era plina de verbina. Ma las cu spatele de usa, teama cuprinzandu-ma incetul cu incetul. Ma rugam ca el sa nu treaca, nu mai vroiam sa fiu o jucarie pe care o manevreaza dupa bunul sau plac.
Pov by Alisia
Sentimentele se dezlantuie, gelozia si posesivitatea apar, pe cand iubirea ramane mascata in intuneric. Lumea noastra perfecta se destrama usor, asemenea unui fir de ata despicat in doua. Bogdan, baiatul vampir de care ma indragostisem in urma a catorva secole, ma ura din tot sufletul. Purtam in mine o fiinta, un copil, al sau. Insa cand a auzit ca m-am sarutat cu Damon, gelozia ia intunecat gandirea, si ia oribit sentimentele. Stau intinsa pe patul moale, al camerei mele, pe cand mintea mea era pradata de mii de ganduri. Aceea fiinta care crestea in interiorul meu, era rodul iubirii dintre mine si Bogdan. Ochii mei sunt atintiti pe tavanul alb, analizand atent un anumit punct din orizont. Viata noastra devenise un dezastru de la moartea fratelui meu. Brusc, interceptez o voce, o prezenta impunatoare in apropierea mea.
,,Alisia, asculta-ma trebuie sa il distrugem, acum ori niciodata.,,
Tonalitatea lui expresiva, si vocea lui ca de gheata, Sasuke? Ma intorc cu fata la fereastra, de unde vad o silueta imbracata in negru. Parul sau de pana corbului era perfect aranjat, pe cand ochii sai ma priveau cu blandete. Ii zambesc ironic pe cand il intreb cum a fost printre morti. Se uita cu o privire superioara la mine, ridicandu-si mai mult spranceana dreapta.
-Sunt la casa dupa plaja, cel putin asa stiu eu, el abuzeaza incontinu de ea. Imi dau seama dupa aura ei. Sasuke, daca o iubesti asa de mult salveaza-o!
Brunetul se uita la mine, privirea sa fiind una patrunzatoare. Da aprobator din cap, urmand ca apoi sa se faca nevazut, din camera mea. Sper doar sa ajunga la timp, pentru a o salva pe ea, pe sora mea.
Pov by Sakura
Respiratia mi se accelereaza cu fiecare secunda trecuta. Sunt lipita cu spatele de usa baii, pe cand teama domneste peste sufletul meu. Trupul meu avea urme de vanatai, de la precedentele acte violente la care fusesem supusa de Stefan. De la baiatul dragut pe care il cunoscusem in urma cu mult timp, amabil si atent, devenise un demon, care abuza de trupul si sufletul meu, in mod repetat. Gelozia este rodul obsesesiei, care se simte pentru o perosoana. Asa era ,,iubirea,, sa, fata de mine, o iubire obsesiva. Imi dorea trupul mai mult decat sufletul. Avea sa ma distruga, atat fizic, cu reptatele sale acte violente, cat si psihic, cu reprosurile sale pe care mi le adresa in fiecare secunda, in fiecare moment. Deodata simt cum usa se deschide, trupul meu fiind incaptusat de doua brate. Acele brate ma smucesc afara din incapere, cu forta lor bruta. In urmatoarele secunde trupul meu, este trantit pe suprafata moale a patului. Blondul se pune peste mine, pe cand imi leaga mainile si picoarele de capetele patului. Ma uitam la el, sufletul meu fiind plin de teama. Mainile sale, imi rup camasa de pe mine, eu ramanand doar in lenjerie intima. Se lasa incet spre mine, respiratia sa rece putand fii perceputa la urechea mea.
-Pregatese-te pentru urmatoarele ore de cosmar. Voi face in asa fel incat sa gemi de durere la fiecare miscare.
Mainile sale, imi rup inchizatoarea sutienului, aruncand-o langa pat, in timp ce imi masa sanii aspru. Din nou aveam sa trec prin aceelasi chin violent si posesiv.Mainile sale faceau incet sa disapra, ultimul ,,obstacol,, care il impiedica sa ma violeze. Pe buzele sale, se citea usor dorinta sa abuziva de a ma avea. Era obsedat de trupul meu, vrand ca in fiecare zi sa fiu a lui. Trupul sau se lipeste usor de al meu, insa cand sa ma aiba, ceva il zbura de pe mine. Puteam auzii cum silueta sa cade pe ciment, durerea provocata de impact, fiind insuportabila. Pe corpul meu gol, cade incet o mare alba, acoperindu-ma intru totul. Franghile care ma tin captiva, dispar, eu fiind libera. Ma uit spre persoana care ma salvat. O urma de mirare mi se asterne pe chip, in inima mea fericirea incepand sa se ramifice. Ochii sai asemenea noptii intunecate, ma priveau cu mila, intr-un fel cerandu-si scuze, pentru zilele in care ma lasat singura. Un zambet mic mi se prelinge pe chip, pe cand in mintea mea, un gand zburda nestingherit.
,,Mi-ai lipsit, Sasuke. ,,

Klaus:Midnight Sun(+16) - Pagina 4 VD312c0681b--3231132901859634483
Alisia:Midnight Sun(+16) - Pagina 4 BrittRobertson
Margaret:Midnight Sun(+16) - Pagina 4 Hannah-Dakota-Fanning
Bogdan:Midnight Sun(+16) - Pagina 4 S01E06+Chris+Zylka+as+Jake+Armstrong+Secret+Circle+

Ultima editare efectuata de catre Aly Shine in Vin 27 Iul 2012, 13:01, editata de 3 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 12:13

edit: nr1 nr1 nr1 nr1 nr1
Prima lumeeeeeeeeeeeeeeeeee, Max stai la coada rolling on the floor rolling on the floor .
Deci in sfirsit prima la ficul meu favorit,
Draga mea Aly ai niste idei extrem de bune, As crede ce esti un comp,
pe bune de unde ei ideile astea think think . Esti uimitoare cu fiecare capitol
ma faci sa vreau sa citesc tot mai mult. Iupiii
a aparut si Sasuke prin cadru , jos palaria pentru el jos palaria in fata jos palaria in fata .
Sper sa o salveze pe Sakura si sa-l trimita in iad pe Stefan, mincara-l lupii de
bou ce e evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha biciuitor .Si Bogdan doar din cauza unui sarut a devenit atit de distant adica frate
Sakura cite a facut si Sasuke a ertat-o. Deci sa bem pentru ficul luui Aly friends friends .
Deci mersi ca ma anunti de fiecare data al noualea cer al noualea cer al noualea cer .
Max tot inaintea ta take this! take this! take this! .
Astept next si spor la idei si la tastat ca de nu aduci next evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha evil devil mua ha ha

Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Vin 27 Iul 2012, 12:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 12:21

edit hmm...?!
Nenorocit de Stefan, am zis deja ce fac cu el si mi-e lene sa repet.
Revenind la capitol, Bogdan ala e tampit in draci, nu?
Nici macar nu stie ca ala e copilul sau si zice sa il avorteze?
Stai putin, Aliseea si Damon s-au sarutat?
Iar Bogdy si-a continuat fantezia, crezand ca s-au culcat? PErversu-l hmm...?!
Welcome back Sasuke rock a hug
Next next next kiss Acum haide Natalie biciuitor
Ps: te omor Sakura 1, acum esti pe lista neagra :|
Sus In jos
Mustache
Special Jōnin
Special Jōnin
Mustache

Localizare Localizare : Somewhere in the world ❥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1804
Puncte : 2311
Reputatie Reputatie : 387
Hobby-uri Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿
Stare de spirit Stare de spirit : ٩(•●_•)۶

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 13:37

Pfoai lele rolling on the floor
Mda... nu putea lipsi Max din peisaj cu tot cu amenintarile ei rolling on the floor
Deci... Sasuke is back think
Welcome back!!!!! kiss
Pacat ca nu i'a raspuns Alisiei la intrebare lough
Chiar vroiam si eu sa stiu cum e printre morti rolling on the floor
Ei bine... Vii cu vii si mortii cu mortii lough
Revenind la oile noastre...
Apropo de oi... Vad ca Sasuke i'a tras'o zdravan lu' Stefan dap ! respectiv Oaia Neagra take this!
Bine i'a facut!
Hai cu NNNNeeeexxxttuuuu neamuleeee!!!!!

Midnight Sun(+16) - Pagina 4 9899nm
Sus In jos
capsunica
Genin
Genin
capsunica

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pierduta in lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 140
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa desenez,sa ascult muzica si tot ce tine de distractie

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 14:22

Wow in sfarsit apare si Sasuke in peisaj si e eroul printesei chinuita de un demon malefic.
Saraca Alisia cred ca tine mult si la Bogdan si la bebelus.Dar sper ca va reusi sa ii tina pe amandoi alaturi de ea...intr-un fel
Ce ma mira cel mai mult este faptul ca Margaret stia de situatia Sakurei ,insa nu a facut nimic sa o ajute...si nici Alisia....
Mersi ca m-ai anuntat de noul capitol si astept cu nerabdare urmatotul capitol sa vad cum Sasuke ii da o mama de bataie lui Stefan happy2
Spor la scris in continuare good job

Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 14:39

Scz ca am aterizat abia acuma la ficul asta. Deci pur si simplu m-ai dat pe spate. Doamne Dumnezeule in sfarsit a aparut si Sasuke. Eu inteleg ca o fost mort, da de abia acuma apare. Of, of, of nu-l mai inteleg pe copilul asta.
Sa ma anunti cand pui nextu, te kiss !
Sus In jos
Angel white and black
Genin
Genin
Angel white and black

Sex : feminin Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 404
Puncte : 422
Reputatie Reputatie : 8
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu buna

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 14:45

Aly in sfarsit ai adus nextul! dap !
Eram obisnuita sa pui cate un next in fiecare zii sau chiar doua. Ce zile frumoase!
Sa vedem deci Sasuke s-a intors. dance2 Bun venit si sper sa repare haosul asta.
Aly deci nu stii cat de mult te iubesc! love In sfarsit rugamintile mele dar si ale celorlalte, vor fii ascultate si in curand o sa-i zicem lui Stefan: Sper sa-ti placa in iad! evil devil mua ha ha
Sper ca cineva sa-i bage mintile in cap lui Bogdan ca baiatul asta s-a c-am prostit. Gelozia strica omul ce sa-i faci? :| Probabil cel mai indicat ar fii Damon pentru al trezii la realitate pe Bogdan. think Si apropo, asta unde a disparut? hmm...?! Te rog mult sa primeasca o palma de la Sasuke pentru ca nu a protejato pe rozalie, daca tot zice ca o iubeste. biciuitor
Nu cred ca mai trebuie sa-ti zic ca esti geniala, nu? Uite ca o zic.......ESTI GENIALA! happy2
Pai cred ca am zis tot ce aveam de zis asa ca astept nextul cu nerabdare. dap !
Sper ca nu o sa mai stai atata dupa un cititor....daca nu vine rapid atunci sa nu vina! hmm...?! Acum scuzele mele daca am deranjat pe cineva cu aceste cuvine, nu vreau sa supar pe nimeni dar pana la urma trebuie sa tii cont ca ai si alti cititori care asteapta cu sufletul la gura nextul.......cred ca am devenit obsedata de fic, in orice caz il iubesc! in love hi!

Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 15:07

Buna Midnight Sun(+16) - Pagina 4 78717
Multumesc ca m-ai anuntat Midnight Sun(+16) - Pagina 4 208323
Atat de tarziu ajung si eu Midnight Sun(+16) - Pagina 4 3328071791
Imi pare rau Midnight Sun(+16) - Pagina 4 23826Nu am avut voie la net Midnight Sun(+16) - Pagina 4 896861
Foarte interesant Midnight Sun(+16) - Pagina 4 385627
Saracuta Sakura Midnight Sun(+16) - Pagina 4 23826 Boul de Stefan Midnight Sun(+16) - Pagina 4 2137098537Il urasc. Midnight Sun(+16) - Pagina 4 359687
Bogdan Midnight Sun(+16) - Pagina 4 896861Ce idiot Midnight Sun(+16) - Pagina 4 307712Si pe el incep sa il Midnight Sun(+16) - Pagina 4 621493
Deci Sas'ke revine Midnight Sun(+16) - Pagina 4 2873859802 Interesant Midnight Sun(+16) - Pagina 4 361396Foarte Midnight Sun(+16) - Pagina 4 962758Place Midnight Sun(+16) - Pagina 4 273918
Ma bucur ca a scapat-o din mainile lui Midnight Sun(+16) - Pagina 4 3846215280
Ma intreb, daca Alisia si Margaret stiau prin ce trece Sakura, de ce nu au ajutat-o? Midnight Sun(+16) - Pagina 4 468521Vor invitatie speciala? Midnight Sun(+16) - Pagina 4 138742Adica i-au fi putut chema pe toti si sunt sigura ca l-ari fi putut tine pe Stefan la distanta Midnight Sun(+16) - Pagina 4 621493 Vad ce tin la ea Midnight Sun(+16) - Pagina 4 166492
VREAU NEXT-UL!!! Spor la scris si multa imaginatie! Midnight Sun(+16) - Pagina 4 127686
Stefz te omoara daca nu aduci next-ul mai repede Midnight Sun(+16) - Pagina 4 334366999
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 16:16

yeeeeeeei ai venit cu next happy2 mama ce ma bucur ca stefan si-o ia de la sasuke :))
si a venit sa o salveze ce romantic astept NEXT
te pup.
Sus In jos
Superbia.
Chūbu
Chūbu
Superbia.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Wonderland awaits.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 479
Puncte : 541
Reputatie Reputatie : 38
Stare de spirit Stare de spirit : damned

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 16:34

WOA...ma uimesti pe zi ce trece.
Nu am cuvinte...Bravo!
Hai Sasuke! Hai Sasuke!Batel mar...fal una cu pamantul!!! evil devil mua ha ha ;;)
Oh BOGDAN!!! angry ! A fost doar UN sarut...Si a venit din partea LUI DAMON, Alisia s-a OPUS!!!! angry waiting
Margaret...nu-ti mai bate capul...o salveaza Sasuke! happy2

Spor la tastat!
Illy te pupaceste dulce de tot! kiss

P.S. ULTIMA !!! nr1 nr1 happy2 happy2
Sus In jos
http://devils-know.tumblr.com
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 16:59

Mamăă deci cat de genial poate sa fieeeee in love in love
Iti ador fic-ul !! a hug

Multumesc muuuult ca m.ai anuntat :x

Sunt obsedataa de fic-ul asta huh?
Am citit capitolul de 5 ori la rand. lough in love

Esti absolut geniala Aly !
Te rog mult de tot anunta-ma din nou cand pui nextul ! in love

Ultima editare efectuata de catre The Anonymous in Vin 27 Iul 2012, 18:21, editata de 1 ori
Sus In jos
Angy
Genin
Genin
Angy

Localizare Localizare : In fata pc-ului .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 167
Puncte : 189
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Ce fac e purã fictsiune !
Stare de spirit Stare de spirit : Chiar de mi-ar fi greu tot as zambi, daca as fi plina de probleme tot as glumi! Pt. ca stii .. viata e grea si lumea e rea .. Cum as putea sa rezist daca nu m-as purta asa?! :)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 17:15

Ahhh... Si mie mi-ai lipsit Sasuke love !

Sakura e salvata , Sakura e salvata ! \:d/ \:d/ ...

Stefan , arzi in iad ! biciuitor :>happy evil devil mua ha ha

Ai , ai yupi yupi ei \:d/ !!!

Ador fic-ul , capitolul si sentimentele pe care le am cand citesc cuvintele :x

Oare ce se va intampla in continuare :> .. ?

Te kiss Anngy` !!

P.S. : Mersi ca mai anuntat ! love
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 20:03

Un capitol foarte frumos...
Ne-ai adus o urma de speranta insfarsit:)))
Ramanem datori..
Si eu una astept cu nerabdare nextul..
Spor la scris in continuare:*
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Midnight Sun(+16) - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 22:11

Buna!
Multumesc ca m-ai anuntat de next :X:X!
Ce capitol frumos!! Minunat!! Extraordinar!! Nu am cuvinte!!
Nu imi vine sa cred ca in sfarsit Sasuke si-a facut aparitia in fic:X:X:X si a salvat-o pe Sakura:X:X.
Daca Sakura mai are scapari de usuratica si acum, o sa o omor !!!
Sa aduci repede next scumpa mea kiss !
Spor la scris kiss ! :X:X
Kisses and hugs kiss >:D< !
Sus In jos
† Sakku †
Genin
Genin
† Sakku †

Localizare Localizare : Infern.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 186
Puncte : 203
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : NARUTO.
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica >:)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 22:38

Hey happy2
A fost super acest capitol , mi-a placut enorm de mult .
Stefan pregateste-te ca vin si te fac bucati , nemernicule ! Chiar ca din baiatul amabil si dragut s-a transgormat in cel mai mare demon si cosmarul Sakurei , in fine acum e bine ca s-a intors mult preaiubitul nostru SASUKE ca sa salveze printesa la ananghie si sa-i dea o lectie bine meritata lui Stefan ala .
Bine ai venit printre cei vi Sasuke ! Aaa da... si mi-ai lipsit =)): !
In fine happy2 Merci de capitol si sa aduci nextu' cat mai repede posibil ca mor din cauza suspansului . happy2 Faci o treaba buna cu ficu' apropo happy2 .
Ja Ne !
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 23:39

Chapter 4

Pov by Sakura.
Lacrimile imi curgeau siroaie pe chip, nevrand sa se opreasca. Sentimentul de fericire, isi facea aparita dupa atat de mult timp. Dupa zilele intregi, in care am plans, fara sa ma opresc, dupa zilele in care mi-au lipsit cuvintele lui amoroase, magaierile sale tandre, si saruturile sale pasionale, era din nou aici, alaturi de mine. Mainile sale, imi inconjorara cearceaful de culoarea alba, in jurul trupului meu gol. Ii puteam citi tristetea din privire, atat de evidenta. Mainile sale se incolacesc in jurul bazinului meu, trangandu-ma aprope de trupul sau. Simt cum sub mine nu mai este nimic, iar greutatea mea este sustinuta de bratele sale. Iesim din incapere, eu ascunzandu-mi capul in camasa sa, de un alb imaculat. Afara, un vant naprasnic, batea cu putere rascolindu-mi suvitele de cires. Mana sa, deschide usa copilotului, de unde ma lasa incet pe suprafata moale. Stefan, s-a ocupat sa ma distruga psihic, cat si fizic. Corpul meu era murdar, o murdarie pe care aveam sa o port toat viata pe umeri mei, asemenea unei povare.Brunetul se urca la scaunul soferului, pe cand ochii sai ma analizau cu tristete. Eram o papusa fara suflet, buna doar sa te joci cu ea. Masina porneste, intr-un final ,eu indepartandu-ma alaturi de persoana care tine la mine, de acel demon al intunericului. Ochii mei, priveau in gol peisajul fugitiv, pe care il observam din masina, pe care o conducea brunetul, cu o viteza neegalata. Ma indepartam tot mai mult, de acel demon al intunericului care imi devorase sufletul si corpul de-a lungul atatora zile. Ma las incet pe spatarul moale care imi relaxa trupul. Cateva ore, si ajungeam acasa, acolo unde era bine.
Pov by Damon
Stefan este un frate mort de-a binelea. Numai sa ii vad parul blond in fata ochiilor si s-a zis cu el. ,,Scumpul,, de el, si-a pus ,,cunostintele,, sa ma atace, ca sa poata sta el sa o violeze pe rozalie. Din fericire, niste vampiri cu un mare suflet generos, (pe care eu i-am procreeat), Jack si Jil, au fost destul de amabili sa ma ajute sa imi revin dupa ,,surpriza,, pe care mi-a pregatit-o. In acest moment sunt in masina mea, de culoare neagra. Apasam puternic pe pedala de acceleratie, astfel mariind viteza de 300 km/h la 320 km/h . Ochii mei de onix priveau drumul care o sa ma duca spre ,,scumpul meu fratior,, , caruia i-am pregatit o coasa cu numele sau pe ea.
Pov by Itachi
Razele jucause ale soarelui se prelingeau pe chipul tinerei, care adormise pe pieptul meu. Suvitele ei blonde se revarsau pe pieptul meu, in timp ce respira incet. Mainile mele erau inconjurate in jurul taliei ei subtiri, mangaind-o incet. Degetele mele se muta, pe nasturi camasi ei, deschizandu-I incet unul cate unul. Ii dau camasa subtil jos, lasand-o in sutien, de unde i se observau formele, care ma faceau sa innebunesc. Ii las incet trupul pe salteaua moale, pe cand imi dadeam jos tricoul de culoare neagra, aruncandu-l pe podea. O doream mai mult ca sangele, doream sa ii vad trupul virband sub al meu, doream sa ii aud gemetele de placere. O mangaiam tandru pe spate, facand-o sa scoata pe gura acele suntete care imi incantau auzul. Buzele mele le acopereau pe ale ei intr-un sarut pasional, limbile noastre fiind precum apa si focul, fiecare vrand sa castige. Fara sa mai stau pe ganduri, ii dau jos si ultimile accesori vestimenatare urmand apoi sa o pentetrez incet, ea scotand un mic tipat de placere, pe cand isi infigea unghile in spatele meu. Pentru Margaret aceeasta dimineata, aceeasta zi va fi de neuitat, ziua in care a devenit femeie, femeia mea.
Pov by Alisia
Cerul este pictat in culoarea deschisa si plina de viata a albastrului. Pe el zeci de stoluri calatoare il strabateau ducandu-se in tarile calde. Frunzele aramii ce impodobeau copacii in nuante toamnatice se desprindeau usor de pe ramuri, lasandu-se in voia vantului. Stau sprinjinita de trunchiul unui copac admirand din departare lunca vestejita. Pentru multi, toamna este un anotimp trist, care exprima schimbarea sentimentelor. De la fericirea pe care o expirmau razele de soare, la posomararea ploilor care cadeau din cerul mohorat. Imi mangai incet bazinul, in care crestea acum o fiinta. Purtam un copil, cel mai frumos dar, pe care l-am primit de la Dumnezeu. Stiam al cui este, al lui Bogdan, insa gelozia sa fata de Damon nu il lasau sa vada acest lucru.

~Dupa cateva ore~
Pov by Sakura

Ajungem intr-un final, acasa. Un loc cu multe amintiri, frumoase si triste, insa un loc unde eram alaturi de ceilalti. Brunetul parcheaza masina in fata vilei, pe cand ceillati ieseau rapid din casa. Se ridica din masina, urmand ca apoi, sa imi deschida si mie portiera, pe cand ma salta in bratele sale. Zambetul sau, era radiant si contagios luminand chipurile tuturor. Intram toti in casa, eu trecand pragul asemenea unei mirese. Pasii nostri, se indreptau alene spre living, care era decorat cu zeci de trandafiri, in fiecare coltisor. Un zambet radiant mi se asterne pe chip, in timp ce ies din bratele brunetului. Insa, deodata o stare de ameteala ma cuprinde, corpul meu incepand sa se dezichilibreze. Doua brate ma prind, acesta a fost ultimul lucru pe care l-am stiu, in rest negru.

Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 23:39

I'm so...frisst nr1 nr1
Totu bine si frumos, pana e Stefan in cadru.
Ce dragut e in tvd:X dar aici e tatal lu dracu biciuitor
adik al meu? huh?
=)) Damon:))) faina faza, ti-o las acum coasa dar sa nu uiti sa mi-o inapoiezi, mie lene sa ma duc dupa motocoasa si sa scot rezerva dar folosesc furca:>
Max te furcaceste deci next kiss

Ultima editare efectuata de catre Max in Vin 27 Iul 2012, 23:48, editata de 1 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 23:48

Was so cool. Deci Doamne Dumnezeule in sfarsit a venit alesul inimii ei sa o salveze de acel demon fara scrupule.
Iti multumesc mult ca m-ai anuntat de next, sper sa o faci si in continuare.
Te kiss si a hug !

P.A. Max data viitoare nu o sa fii tu prima! O sa fiu cu ochii in 4!

Ultima editare efectuata de catre alexutza33 in Vin 27 Iul 2012, 23:56, editata de 2 ori
Sus In jos
Ilynca(Ily)
Genin
Genin
Ilynca(Ily)

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 23:48

EDIT:
EY , maa urasc,
cum am putut fi a treia sper sa ma erti, can\'t see !!!
dar sa revenim iti ador ficul, Ma bucur dance2 dance2
pentru Margaret si Itach, si imi pare rau ca Bogdan e nesimtit crying crying
of Saraka Sakura in sfirsit a scapat din chinurile lui Stefen, happy happy happy
eu una cred ca ea e insarcinata cu Stefan dar voi vedea. think
Astept next, spor la scris si la tastat rock

Max ai avut norok ca a fost plecata la ziua de nastere a veriosoarei mele
ca de nu eram eu prima, deci alexutza33, pazea esti si tu in capul listei negre biciuitor evil devil mua ha ha (glumeam rolling on the floor rolling on the floor sper ca nu te-am bagat in sperieti)

Ultima editare efectuata de catre Sakura(I) in Sam 28 Iul 2012, 00:02, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Midnight Sun(+16)   Midnight Sun(+16) - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Midnight Sun(+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-