|
Autor | Mesaj |
---|
loveanime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : braila Nr. mesaje : 62 Puncte : 107 Reputatie : 41 Hobby-uri : imi place sa desenez
| Subiect: Desenele mele Vin 27 Iul 2012, 12:33 | |
| |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Desenele mele Mier 08 Aug 2012, 14:54 | |
| Nu , euu una nu cred . Cum poate cineva sa deseneze asa bine . Daca mai ai eu mai vreau . |
|
| |
loveanime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : braila Nr. mesaje : 62 Puncte : 107 Reputatie : 41 Hobby-uri : imi place sa desenez
| Subiect: Re: Desenele mele Joi 16 Aug 2012, 12:22 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]``````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]``````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] `````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]`````````````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]``````````````````````````````````````````````````````````````````` [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Desenele mele Joi 16 Aug 2012, 12:52 | |
| Buna , Deci cum poti sa desenezi asa bine ? Arata foarte bine si pare real . Sunt extraordinare si te asigur cva pana la post-ul urmator ai sa ai comentariile meritate . |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Desenele mele Dum 19 Aug 2012, 12:12 | |
| sunt desenele tale , ai talent si n-am ce comenta , sper sa mai pui... cris te pupa |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Desenele mele Dum 19 Aug 2012, 12:26 | |
| Nu am ce zice. Par atat de reale. Sper sa mai aduci. Iar talent ai, nu gluma. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Desenele mele Dum 19 Aug 2012, 19:46 | |
| Ii dau dreptate Irinei
Cum poate desena cineva asa bine?
Sunt asa reale....
Nu imi vine sa cred...
Ai mult talent si stii cum sa il folosesti...
Te rog
Daca mai ai desene...
Arata-ne...
Sunt prea su[erbe...
|
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Desenele mele Mar 21 Aug 2012, 16:02 | |
| wow, deci sunt superbe!cata gratia ai cand desenezi aripile aceea de fluture, si in plus de unde atata imaginatie pentru fetita pisicuta din primul desen?e minunat!sa mai pui, ai mare talent....poate te apuci sa desenezi manga:> |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desenele mele Lun 27 Aug 2012, 19:36 | |
| Nu ti-am admirat desenele! Si eu care credeam ca da. (D) Si m-am uitat la ele acum ceva timp, dar de comentat, nema. (D) Oricum, ai mult talent, felicitari pentru desenele impecabile. Sa ne mai aduci, cat de curand, deoarece abia astept sa vad ce-ai mai desenat. |
|
| |
loveanime Genin
| Subiect: Re: Desenele mele Joi 13 Sept 2012, 14:29 | |
| Va multumesc pentru atentie si pentru apreciere cand o sa mai desenez o sa mai aduc desene . Fa ceea ce te te face fericit si vei stii cum sa transformi visurile in realitate ! Arigato gozaimasu ! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Desenele mele Lun 31 Dec 2012, 14:24 | |
| Prea frumos!!Nimic de comentat!!Bravoo!!!!!Sa mai desenezi!!Da???!! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Desenele mele Mier 02 Ian 2013, 21:28 | |
| Hey! Am sa incep cu un mare "WOW". Esti foarte talentata :X:X:X. Imi place extrem de mult cum desenezi. :x Spor la desenat! Cand mai postezi, sa ma anunti si pe mine. Dey was here. |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desenele mele | |
| |
|
| |
|