| Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Vin 05 Apr 2013, 17:50 | |
| Pe tine, Taurule, te inzestrez cu puterea de a preface samanta in substanta. Munca ta este mareata si are nevoie de rabdare. Tu trebuie sa implinesti tot ce a fost inceput, altfel semintele vor fi risipite in vant. Nu te vei indoi niciodata de puterea ta, nu-ti vei schimba gandul la mijlocul drumului si nu vei depinde de altii pentru a-ti desavarsi opera. iti ofer taria, foloseste-o intelept!? Si Taurul reveni supus la locul sau.
Hm, oarecum. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Vin 05 Apr 2013, 21:49 | |
| Tie Fecioara, iti este dat sa cercetezi tot ceea ce omul a faurit in lumea pe care I-am daruit-o. Tu vei scruta patrunzatoare drumurile sale si-l vei preveni cand greseste. Astfel, creatia poate atinge desavarsirea prin tine. Pentru aceasta vei primi puritatea gandirii.? Fecioara pleca privind atent in jurul sau.
Cat de frumos ;~;. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Vin 25 Oct 2013, 10:21 | |
| Tie Berbecule, iti harazesc prima mea samanta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samanta care va rodi, inca un milion va rodi in mana ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescand nici una dintre acestea pentru ca tot ce insamantezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi in mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care isi indeplineste menirea ii daruiesc virtutea respectului de sine?. Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau. |
|
| |
Verona :) Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Aici cu voi >>> acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 129 Puncte : 135 Reputatie : 4 Stare de spirit : Indiferenta<<
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Vin 25 Oct 2013, 10:25 | |
| Pe tine, Racule, te investesc cu datoria de a-ti invata semenii ce este emotia. Tu vei starni rasul sau lacrimile; astfel, tot ceea ce ei vor vedea si vor gandi le va trezi multumire si bucurie sufleteasca. Pentru aceasta primeste in dar familia pe care tu o poti inmulti.? Si Racul se retrase timid. |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Mar 31 Dec 2013, 12:47 | |
| Pe tine, Racule, te investesc cu datoria de a-ti invata semenii ce este emotia. Tu vei starni rasul sau lacrimile; astfel, tot ceea ce ei vor vedea si vor gandi le va trezi multumire si bucurie sufleteasca. Pentru aceasta primeste in dar familia pe care tu o poti inmulti.? Si Racul se retrase timid. |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Mier 05 Feb 2014, 23:20 | |
| Tie, Geamanule, iti sunt sortite intrebarile fara raspuns, ca sa poti arata tuturor ceea ce vede si simte omul in jurul sau. Tu nu vei sti niciodata de ce acesta vorbeste sau asculta, dar in cautarea intelesurilor adanci ale lumii vei afla darul Meu: cunoasterea.? Iar Geamanul, ingandurat, pleca. Adorabil .
|
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Dum 09 Feb 2014, 13:04 | |
| Sagetatorule, tu ai misiunea de a-i face pe oameni sa rada, caci atunci cand inteleg gresit Ideea Mea devin posaci. Umorul tau le va reda speranta si astfel isi vor intoarce privirea spre Mine. Vei trece prin multe incercari si in fiecare existenta vei cunoaste neastamparul. iti harazesc darul infinitei abundente pe care o vei raspandi pretutindeni, iradiind lumina. Sagetatorul se retrase jovial la locul sau. |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Mier 02 Apr 2014, 22:39 | |
| Tu, Peste, ai cea mai grea misiune dintre toate. iti cer sa ridici pe umerii tai toata suferinta omului. Lacrimile tale sunt menite sa fie lacrimile Mele. Durerea aceasta este rodul intelegerii gresite a Odei Mele, dar tu existi, ca sa-i aduci omului compasiunea. De aceea iti harazesc darul cel mai de pret: vei fi singurul dintre cei 12 copii ai Mei care Ma va intelege. Iar puterea cuprinderii divine este pentru tine felul in care te vei apropia de oameni si vei raspandi credinta. Si Pestele se retrase emotionat la locul sau.
Se pare ca tot noi facem ce este mai greu. Nu ma deranjeaza sa tin totul pe umeri mei, vreau sa ii ajut pe toti, chiar cu pretul lacrimilor mele. Cand am citit despre zodia mea, la inceput m-am gandit la ceva gen " Logic, doar noi suntem cei care plang cel mai mult si sunt injunghiati de restul persoanelor. Cand am citit ce a spus Domnul Dumenzeul Nostru despre noi, cum ca lacrimile noastre vor fi ale Sale, m-a facut sa ma simt onorata, adica eu care sunt un simplu om, sa fiu onorat cu purtarea lacrimilor Domnului, este ceva foarte placu! Si in plus, Domnul Dumnezeu, pe langa faptul ca ne da aceasta onoare mai si spune ca noi vom primi darul de al intelege cel mai bine pe Dansul.
Sincer, citind asta, inima mea s-a umplut de bucurie, am simtit o fericire asa mare, parca pe care nu am mai simtit-o de atata timp, poate nici o data! Multumesc ca ai postat topincul si ma bucur ca am aflat asta, ma simt foarte placut. Ma bucur ca esti si tu in aceasi zodie cu mine, daca ai putea sa imi lasi data ta de nastere intr-un mesaj in privat, as fi fericita. Poate imi lasi id-ul tau sau facebook-ul si comunicam acolo! |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Mier 04 Iun 2014, 21:09 | |
| Tu, Scorpionule, ai o insarcinare foarte dificila. Vei avea iscusinta sa patrunzi mintile oamenilor, dar nu iti va fi permis sa vorbesti despre ceea ce inveti. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune datorita celor pe care le descoperi. Aceasta te va apropia insa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele. Tu vei vedea atat de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atat de mult cu instinctele lor, incat uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, te vei reintoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotararii. Scorpionul pasi ferm spre locul sau. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii Joi 14 Aug 2014, 20:17 | |
| Tu, Scorpionule, ai o insarcinare foarte dificila. Vei avea iscusinta sa patrunzi mintile oamenilor, dar nu iti va fi permis sa vorbesti despre ceea ce inveti. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune datorita celor pe care le descoperi. Aceasta te va apropia insa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele. Tu vei vedea atat de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atat de mult cu instinctele lor, incat uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai tarziu, te vei reintoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotararii. Scorpionul pasi ferm spre locul sau.
Interesant, păcat că nu stau prea bine cu credința. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii | |
| |
|
| |
| Cum a creat Dumnezeu cele 12 zodii | |
|