Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Doar poezii Vin 27 Iul 2012, 18:43 | |
| Va urez o shedere placuta si sper sa nu va amenint capul cu prostii ... Sunt poezii facute de mine, chiar daca le cautati pe internet nu o sa le gasiti, si chiar daca veti gasi cate un vers nu e vina mea, nu le'am luat de pe net! Prima poezie:
Cu un simplu gand poti sa treci si marea Cu o simpla dorinta poti sa ii faci pe majoritatea. Cu o simpla lacrima poti sa'ti faci moartea Cu un simplu zambet poti sa iti alegi dragostea.
A doua poezie:
imi este dor de vremurile de demult Cand nu eram doar o vrunza'n drum Vreau sa zbor, sa imi iau avant Sa nu mai exist pe acest pamant.
A treia poezie:
Sunt un peisaj aramiu O culoare cand scriu Afara e un peisaj alb Ca inima mea cand se va face praf.
A patra poezie:
Sunt o umbra a acestui pamant Umbra a acestui trecut Nu pot sopti nici un cuvant Sunt cineva uitat de mult.
A cincea poezie:
Ma uit la cerul acoperit cu o patura neagra Si stau in pat, ingandurata. Ma gandesc la ziua ce va urma, Si sper ca va fi alt ceva.
A sasea poezie:
trezindu'ma dintr'un somn etern dintr'un vis efern vazandu'te spun "te iubesc" un cuvant pe care multi nu il inteleg.
A saptea poezie:
Privesc spre cer la lumanarile aprinse Si ma gandesc la vocile oamenilor stinse Ma gandesc la vremea cand eram amandoi Dar vremurile acelea nu le pot recupera,in doi Cand o sa mai am inspiratie o sa va mai pun si daca va plac o sa incerc sa postez in fiecare saptamana cate 2-3 si voi incerca sa le fac mai lungi... Sunt poezii facute pe moment |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Doar poezii Sam 28 Iul 2012, 23:41 | |
| ana ?
anita , anita pe mine cand aveai sa ma anunti de poezii ? ti-am spus vreodata ca am dat-o pe poezii ? oricum te pricepi destul de mult in domeniul asta , sper sa mai faci zuzu te pupaceste mult |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| Subiect: Re: Doar poezii Dum 29 Iul 2012, 00:32 | |
| Sa imi fac intrarea cu alte poezii cu toate ca nu sunt citite, sper ca pe viitor oamenii sa descopere acest topic si sa le placa ceea ce creez si sa le umplu sufletul de bucurii. Multumesc crisu . Apreciez ca ai avut curaj sa intri pe aici cu toate ca titlul nu atrage deloc .... Fara alte retineri va aduc alte poezii gasite prin calculator si altele facute pe moment Pe aripile iubirii
Eu si cu tine Doua suflete unite, Iubirea noastra va dura, Zi si noapte eu te voi visa.
Eu si cu tine Doua suflete unite. Tu esti totul pt mine, Iar tu sti ca te iubesc doar pe tine.
Ziua e oarba, Seara e romantica. Luna imi va lumina Sufletu spre viatza ta.
Tu esti jumatatea mea, Tu esti speranta mea. Cand ma uit la luna alba, Simt in aer o mireasma.
Esti tot ce am mai drag, Esti o inima in prag, In pragul iubirii mele Care nu o sa renunt la ele.
Poezia a noua:
Un simplu gand,o simpla dorinta, Dar asta nu va fi zisa,nu va fi gandita, Va fi ocolita de multi. Un cuvant cu multe intelesuri, Ceva ce tu nu poti sa spui Ca ti frica de cei din jur, Ti-e frica de ce vor spune, Ti-e frica de barfe,ti-e frica de vorbe, Ti-e fricade cuvinte spuse aiurea, De vorbe aruncate'n vant; Ti-e frica de acest pamant.
Poezia a zecea:
Soarele de dimineata Te trezeste cu un zambet pe fata, Dar pacat de aceasta faza Ca e zambet fals de aceasta data.
Poezia a unsprezecea:
Si uneori te simti singur si uitat, Nu poti schimba ceea ce tu ai creat. Vrei sa dispari cu un simplu gand Si in veci sa nu mai apari pe acest pamant.
Poezia a doisprezeca:
Te iubesc asa de tare, Incat as da lumea la picioare. Tu esti viatza si visul meu, Si ma voi gandi la tine mereu
Poezia a treisprezecea (aceasta poezie e creeata de o prietena de a mea!):
Sunt clipe cand toate le am Viata se duce`n sir de cuvinte Doar o raza de lumina eu vroiam Fara sa`mi rascoleasca aminitiri prin minte. Am pus picaturi de viata In cafeaua de dimineata Am visat la o lume a noastra Dar am alungat visele pe fereastra.
Poezia a paisprezecea:
Voi ma faceti sa creez De aceea eu decupez. Fac versuri, scriu strofe Pentru a va aduce garoafe Mari, mijlocii si mici Sa va vad si eu pe a'ci.
Asta a fost tot. Ultima poezie e facuta de mine chiar in urma cu cateva secunde. Sper ca v'am distrat! Pe data viitoare! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Doar poezii Dum 29 Iul 2012, 00:41 | |
|
Cum am primit mesajul am ajuns imediat
Sunt frumoase, super frumoase(mai bune de un milion de ori ca si ale mele, am multe de invatat de la tine)
Si ti-as recomanda (daca nu te superi)
Ai putea sa continu-i poeziile?
Adica macar inca cate o strofa...
Asa ar fi mult mai frumoase...
Astept altele si mai super frumoase
Si sper sa ma anunti in continuare
Ok?
Edit pentru ca ai postat inaintea mea...
La fel de frumoase..
Si la fel de reusite..
Cum am zis cele care au 4 versuri, merita sa fie continuate
Pentru ca sunt minunate
Astept din nou....
Sper sa nu mai postezi inca o data chiar acum pentru ca imi ies din sarite!
|
| | | ~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Doar poezii Dum 29 Iul 2012, 00:49 | |
| Scumpa mea... Scrii atat de frumos, de placut, de...de... Iti multumesc ca m-ai anuntat si pe mine de acest topic...care pot spune ca mi-a placut enorm de mult... Si te rog sa ii transmiti prietenei tale ca are un talent minunat
Poezia a treisprezecea (aceasta poezie e creeata de o prietena de a mea!):
Sunt clipe cand toate le am Viata se duce`n sir de cuvinte Doar o raza de lumina eu vroiam Fara sa`mi rascoleasca aminitiri prin minte. Am pus picaturi de viata In cafeaua de dimineata Am visat la o lume a noastra Dar am alungat visele pe fereastra. Asta mi-a placut in mod special... Iti mai multumesc ca mi-ai adus aminte ca mai am si eu vreo cateva versuri aruncate prin geanta...si ca voiam de mult sa le pun insa mereu uitam.... |
| | | Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Doar poezii Dum 29 Iul 2012, 01:38 | |
| |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Doar poezii Dum 29 Iul 2012, 01:53 | |
| sunt superb sis , si normal ca am avut curaj , doar sunt creatiile tale , sunt superbe , anunta-ma de noile tale postari , bineinteles cand sunt gata , zuzu te pupaceste |
| | | MeLyNa12 Guardian Ninja
| Subiect: Re: Doar poezii Mier 12 Sept 2012, 18:03 | |
| |
| | | Mumf Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 110 Localizare : Paradox, CO Nr. mesaje : 13635 Puncte : 14127 Reputatie : 481 Hobby-uri : AMV , Fan fiction . Stare de spirit : Yuk <.<
| Subiect: Re: Doar poezii Vin 14 Sept 2012, 16:28 | |
| Oo . Ce drăguţ, sunt şi eu acolo. Cu mine ai happy end ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doar poezii | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|