Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: O alta poezie Mar 01 Feb 2011, 18:41 | |
| |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: O alta poezie Vin 11 Feb 2011, 22:45 | |
| am scris alta poezie...Sper sa va placa:
O fata cu parul de catifea, A aparut in viata ta. Si ce frumoasa mai era, Te-a fermecat privirea sa. Zambetul ei suav, Pe loc de fermecat Nu stii cum de s-a intamplat, Dar viata ti s-a schimbat, Cand sufletul ti l-a furat. Usor , usor te-a hipnotizat Si in jocul ei ,tu ai intrat.
Gandul numai la ea iti statea Nimic altceva nu mai conta. Inima iti batea, Numai , numai pentru ea. Era prima dragoste a ta, Si-ai fi vrut sa ramana asa.
Intr-o zi ai indraznit Si i-ai soptit, Ca de ea te-ai indragostit. Ti-era frica de ce va spunea, Dar ti-a marturisit dragostea sa. Si mintile ti le-a sucit Cand un sarut ti-a daruit.
Zi de zi v-ati intalnit, Si tot mai mult te-ai indragostit. Chipul ei il vedeai, Peste tot unde te uitai. Ochii cand ii inchideai Numai pe ea o visai.
Era ca o raza de soare, Si totul din jur prindea culoare. Tristetea toata disparea, Cand pe ea o zarea Sa stea cu ea toata viata Asta era dorinta sa Dorinta i s-a indeplinit Si niciodata nu s-au despartit. |
|
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: O alta poezie Vin 11 Feb 2011, 22:49 | |
| Cat ma bucur ca ai postato , Vai ce frumoasa e Sti cat iubesc poeziile tale , niciodata nu ma satur de ele Ai foarte mult talent scumpa mea Abia astept sa vad ce mai compui Te iubesc |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: O alta poezie Sam 26 Feb 2011, 14:37 | |
| ma bucur ca iti place voi mai posta inca una dar dupa ce o termin |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: O alta poezie Sam 26 Feb 2011, 14:47 | |
| Ansikuta scumpo,sti ca imi plac poeziile tale. Sunt foarte frumoase:x.O alta poezie care imi place. Felicitari scumpa mea.Sa mai compui. Pupici! |
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: O alta poezie Sam 26 Feb 2011, 20:10 | |
| Aolo cate ai pus! Si eu nu am lasat comm? Scuze draga mea surioara. Deci toate sunt superbe. Imi plac muult! Sa mai pui |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O alta poezie | |
| |
|