|
|
Va place fic-ul? | ~Da, chiar foarte mult! | | 96% | [ 24 ] | ~Putin... | | 4% | [ 1 ] | ~Este varza! Mai bine te lasi! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 25 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Mar 28 Aug 2012, 22:45 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Lexa in Mar 20 Mai 2014, 21:44, editata de 3 ori |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Mar 28 Aug 2012, 22:47 | |
| Prima dau edit!!!! TE UCID!!!!!!CUM INDRZNESTI SA SCRII CA NU-I BUN CAPITOLUL!!!E PREA TARE!Am inceput sa plang la el.Deci ai avut o incheiere care m-a lasat praf! A fost asa de frumos acest fic.A fost o idee originala si s-a sfarsit asa! E perfect! Desi imi pare rau ca e the end, imi pare bine ca Saku e fericita si stie ce inseamna iubirea. Te pupicesc surioara. LOVE YA! |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Mier 29 Aug 2012, 03:06 | |
| Noooo....e prea frumos ca sa se termine. Ei bine mi-a placut la nebunie ficul Sincer nici nu pot sa exprim in cuvinte cat de mult superb e.... Nu mai am ce comenta.. Mi-chan te Ja na! |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| |
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Mier 29 Aug 2012, 23:11 | |
| vai, vai ce rau imi pare k am aterizat pe aici abia acum, dar cum zicea si Alle chan: mai bine mai tarziu decat niciodata deci nu am cuvinte de lauda pentru acest fic sh pentru aceste idei pwp si sper sa iti vina idei geniale si in continuare |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| |
| |
sakura27anna Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : n-ai de unde sa stii :)) acebook : nu stiu de asa ceva:) Nr. mesaje : 476 Puncte : 503 Reputatie : 27 Hobby-uri : desenez :) Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Joi 06 Sept 2012, 01:27 | |
| da normal ca vrem un al doilea sezon!!! e prea tare ficul asa ca fara alte comentarii SEZON 2!! |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Pasi catre iubire Dum 08 Dec 2013, 18:42 | |
| A fost frumos, desi la sfarsit ai cam grabit actiunea. Poate faci si un sezon 2. Ja ne! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pasi catre iubire | |
| |
|
| |
|