sakurauchiha Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : ``*CaMpInA*`` Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : ......pOi iMi pLaCe sA SCRiu fIC-uRi sA Ma uIt lA NaRuTo ShI NaRUtO SHiPPuUdEn.....SA ImI BaT JoK de o cOLeGa dE-a mEa kArE SeAmAa mOOOlT K KaRiN MaI TrEBuIe sA ii pUn oChElArI ShI HaInElE Ei LoL :D....ShI KaM AtAth :D Stare de spirit : HaPpY
| Subiect: CoLt dE SuFlEt Mier 29 Dec 2010, 14:19 | |
| Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Azi nici piesa noastra Nu o mai ascult.
Cafeneaua-n care ne-ntalneam Acum o ocolesc Mi-aminteste de intaiul "Te iubesc!"...
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce aveam Si-mi amintea de tine
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce-mi amintea de tine...
Insa ce nu pot uita Este amintirea ta O pastreza inima Intr`un colt de suflet
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima intr`un colt de suflet
Si ar mai fi ceva.. Ce nu voi putea uita Sufletul nu ma lasa Azi e ziua noastra...(BIS)
Am facut tot ce-am stiut sa fac Numai sa te uit Dar nu stiam ca`mi va fi dor Atat de mult
Spun mereu k nu mai simt nimic Cand ma-ntreaba cineva Dar daca nu mai simt nimic De ce imi mai sta gandul la ea?
Am sters si pozele cu noi Nu vreau sa dau timpu`napoi Am renuntat la tot ce`mi amintea de tine...
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima Intr`un colt de suflet...
cand e liniste Aud vocea ta Cand sunt singura Simt atingerea ta Cand inchid ochii mei Vad ochii tai Nu mai pot rezista...
Si oricat as incerca Nu te voi putea uita Te pastreaza inima Intr`un colt de suflet... (BIS)
Si ar mai fi ceva.. Ce nu voi putea uita Sufletul nu ma lasa Azi e zïua noastra...(BIS) |
|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt Mier 29 Dec 2010, 14:25 | |
| |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt Mier 29 Dec 2010, 14:27 | |
| stiu melodia si imi place |
|
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt Mier 29 Dec 2010, 14:45 | |
| ete foarte fragutza melodia si versurile wow ..imi place [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
alexutza Genin
Nr. mesaje : 139 Puncte : 195 Reputatie : 63
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt Joi 30 Dec 2010, 19:57 | |
| stiu melodia si imi place mult:love: |
|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt Sam 05 Feb 2011, 20:19 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CoLt dE SuFlEt | |
| |
|