Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Dum 17 Feb 2013, 15:07

Peşti

Toată
lumea ştie că zodia de la capăt e reprezentată prin doi peşti, care
înoată fie unul la stânga şi altul la dreapta, fie unul în sus şi altul
în jos. Când nativul cu pricina dă cu ochii tot de el în oglindă, îşi
spune “Bună, ce faci? De când nu ne-am mai văzut! Pe unde ai umblat?”.
Oglinda oferă nativului Peşti prilejul de a-şi vedea întotdeauna ceea ce
el trecuse cu vederea la propria persoană. Oglinda este locul de
reconciliere a dualităţii. Numai acolo Peştii îşi adună cele două părţi
şi devin întregi.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 11:31

Balanţă

Nativilor Balanţă nu le ajunge o oglindă. Ei au nevoie de cel puţin două, pentru a pendula între ele ca pe balansoar. “- Îmi place, parcă nu mai am ochii aşa de umflaţi! – Pe cine încerci să păcăleşti? Nu vezi cearcănele alea? – Hai, că dinţii s-au mai albit! Pasta de dinţi îşi face treaba! – Se vede! Tot mai albi şi tot mai rari!”. Doar asta înseamnă să fii în echilibru! Să recunoşti că, pentru a avea dreptate, cineva trebuie să nu aibă dreptate. Nu degeaba se spune că oglinda are două feţe.

rolling on the floor (D)
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 20:45

Gemeni

Exerciţiile de socializare încep pentru nativul Gemeni în faţa oglinzii. Cum credeaţi că ajunge el să stăpânească arta flirtului? Prin antrenament: ridicări de sprâncene, făcut cu ochiul, zâmbit cu colţul gurii etc. “Mai vesel, mai vesel! Aşa! Câteva vocalize, scuturăm puţin mâinile şi picioarele, aşa… Să nu uit de bancul ăla cu călugăriţa, să scot bani de pe card, să o sun pe scorpia aia de tanti Eliza…” După 5 minute: “Doamne, m-am luat cu vorba şi am uitat să mă uit în oglindă. ”

In mare, are dreptate =))
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Joi 09 Mai 2013, 17:25

Săgetător

Fire independentă, Săgetătorul se desprinde lejer de ceilalţi, dar şi de toate ale sale. Chipul reflectat în oglindă nu face excepţie. “Tu erai? Nu te recunosc! Arătai mai bine cândva! Dar nu-i nimic, eu ştiu prea bine cine sunt! Te reneg, iar dacă mă superi, te dezmoştenesc! Tu stai cuminte acolo iar eu mă duc repede să iau nişte poze din album de acum 2, 5 şi 10 ani, să ţi le pun la ramă, ca să te inspiri!”. Săgetătorul are şi un basm preferat: “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de… oglindă”.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:55

Leu

“Oglindă oglinjoară, cine e cel mai frumos, bun şi deştept din ţară?”. Şi atât i-ar trebui oglinzii să nu coopereze dacă vrea să nu se facă ţăndări. Cu privitorul Leu nu e de joacă. “De fapt, nici nu contează ce credeţi voi despre mine! Nu am nevoie de admiratori! Mă iubesc aşa cum sunt, iar dacă voi nu ştiţi să mă apreciaţi, e problema voastră. Nici nu ştiţi ce pierdeţi!”. În oglindă, Leul se crede la concursul de karaoke. Piesa preferată: “Şi m-am îndrăgostit de… mine”.

~ lough Daa
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Sept 2013, 22:02

Rac

Puţine zodii au o relaţie atât de intimă cu oglinda. Până şi ea simte dispoziţiile Racului. Când un Rac e nervos ori supărat şi se uită la ea, oglinda şi-ar dori să nu se fi născut, la ce-i aud urechile. Dacă Racul jubilează în faţa ei, oglinda se deoache. “Ia să mă uit! Ce-o fi vrut să zică Popeasca? Cum adică îmi lucesc ochii în cap? Ce, am eu faţă de amfibie? Apoi s-o dreagă, cică era glumă! Proastă! Şi ea şi gluma!”. Oglinda e confidentul ideal pentru Rac. Pentru că tace şi ascultă.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 Asss10Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Oct 2013, 23:05

Berbec

Destul de interesant think think rusinos
Sus In jos
Verona :)
Genin
Genin
Verona :)

Localizare Localizare : Aici cu voi >>>
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 129
Puncte : 135
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta<<

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 10:24

Rac

Puţine zodii au o relaţie atât de intimă cu oglinda. Până şi ea simte dispoziţiile Racului. Când un Rac e nervos ori supărat şi se uită la ea, oglinda şi-ar dori să nu se fi născut, la ce-i aud urechile. Dacă Racul jubilează în faţa ei, oglinda se deoache. “Ia să mă uit! Ce-o fi vrut să zică Popeasca? Cum adică îmi lucesc ochii în cap? Ce, am eu faţă de amfibie? Apoi s-o dreagă, cică era glumă! Proastă! Şi ea şi gluma!”. Oglinda e confidentul ideal pentru Rac. Pentru că tace şi ascultă.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Mar 31 Dec 2013, 12:48

Rac

Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Mier 05 Feb 2014, 23:17

Gemeni

Exerciţiile de socializare încep pentru nativul Gemeni în faţa oglinzii. Cum credeaţi că ajunge el să stăpânească arta flirtului? Prin antrenament: ridicări de sprâncene, făcut cu ochiul, zâmbit cu colţul gurii etc. “Mai vesel, mai vesel! Aşa! Câteva vocalize, scuturăm puţin mâinile şi picioarele, aşa… Să nu uit de bancul ăla cu călugăriţa, să scot bani de pe card, să o sun pe scorpia aia de tanti Eliza…” După 5 minute: “Doamne, m-am luat cu vorba şi am uitat să mă uit în oglindă. ”  lough 
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Dum 09 Feb 2014, 13:08

Săgetător

Fire independentă, Săgetătorul se desprinde lejer de ceilalţi, dar şi de toate ale sale. Chipul reflectat în oglindă nu face excepţie. “Tu erai? Nu te recunosc! Arătai mai bine cândva! Dar nu-i nimic, eu ştiu prea bine cine sunt! Te reneg, iar dacă mă superi, te dezmoştenesc! Tu stai cuminte acolo iar eu mă duc repede să iau nişte poze din album de acum 2, 5 şi 10 ani, să ţi le pun la ramă, ca să te inspiri!”. Săgetătorul are şi un basm preferat: “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de… oglindă”.

La mine nu se potriveste:)).
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Mier 04 Iun 2014, 12:59

Peşti

Toată lumea ştie că zodia de la capăt e reprezentată prin doi peşti, care înoată fie unul la stânga şi altul la dreapta, fie unul în sus şi altul în jos. Când nativul cu pricina dă cu ochii tot de el în oglindă, îşi spune “Bună, ce faci? De când nu ne-am mai văzut! Pe unde ai umblat?”. Oglinda oferă nativului Peşti prilejul de a-şi vedea întotdeauna ceea ce el trecuse cu vederea la propria persoană. Oglinda este locul de reconciliere a dualităţii. Numai acolo Peştii îşi adună cele două părţi şi devin întregi.

Asa e  good !!
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Mier 04 Iun 2014, 20:54

Scorpion

Scorpionul, care nu are nicio problemă în a pretinde ascultare de la ceilalţi, se trezeşte dezorientat în faţa oglinzii. Personajul din faţa lui este primul din istorie pe care nu poate să-l pună la punct. Aşa că oricât ar porunci ridurilor să dispară sau ochilor să-şi schimbe culoarea, de dincolo de imagine se reflectă neputinţa. Scorpionul fredonează un cântec atunci când se uită în oglindă: “Nu mi-e frică, nu mi-e frică de baubau.”. După care tresare: “Da’ tu cine eşti? M-ai speriat!”.

Sus In jos
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19Vin 15 Aug 2014, 01:46

Scorpion

Scorpionul, care nu are nicio problemă în a pretinde ascultare de la ceilalţi, se trezeşte dezorientat în faţa oglinzii. Personajul din faţa lui este primul din istorie pe care nu poate să-l pună la punct. Aşa că oricât ar porunci ridurilor să dispară sau ochilor să-şi schimbe culoarea, de dincolo de imagine se reflectă neputinţa. Scorpionul fredonează un cântec atunci când se uită în oglindă: “Nu mi-e frică, nu mi-e frică de baubau.”. După care tresare: “Da’ tu cine eşti? M-ai speriat!”.

Băăăă, nu mă sperii de mine! lough
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?   Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă? - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-