Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 22:38

Leu: Privirea ta care zice "Piss off!" nu lasa prea mult loc de interpretari, de aceea daca cineva te abordeaza atunci trebuie sa aiba un motiv foarte bun pentru a te deranja.
Normal. lough
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 22:57

Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe.
Paiii, sa spunem ca e destul de adevarat!:D
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Joi 09 Mai 2013, 21:57

Sagetator
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 11 Mai 2013, 00:18

"Scorpion: Ai putea fi descrisa mai ales in momentele cand te abordeaza cineva care chiar nu prezinta nici un interes pentru tine drept un sloi de gheata. Indiferenta din privirea ta si gesturile dezaprobatoare ar trebui sa transmita un mesaj mai mult decat evident."

Atat!! cool
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 11 Mai 2013, 13:43

Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe.

Da, da. lough
Sus In jos
lumi-chan
Genin
Genin
lumi-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Medias / Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 378
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo
Stare de spirit Stare de spirit : melancolica alias ganditoare

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 18 Mai 2013, 15:28

Balanta: Prietenoasa poti fi cu oricine, dar asta nu inseamna ca vrei mai mult decat o discutie amicala, de obicei cei din jur interpreteaza gresit reactiile tale si intri astfel in mici belele.

Foarte adevarat . good job
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:05

Leu: Privirea ta care zice "Piss off!" nu lasa prea mult loc de interpretari, de aceea daca cineva te abordeaza atunci trebuie sa aiba un motiv foarte bun pentru a te deranja.

~ :O Buna asta
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 17:26

Corect. :3
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Sept 2013, 22:12

Rac: Personalitatea ta deschisa destinde imediat atmosfera si se poate intra usor in discutie cu tine, iti place sa cunosti oamenii noi insa foarte putini trec peste testul initial si vei mai vorbi cu ei si a doua zi.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 12:50

Berbec: Nu lasi prea multe sa se vada la prima intalnire, ai un aer rece ca si cum i-ai transmite ca, daca spune ceva nepotrivit, va ramane fara o masea de minte.
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Noi 2013, 22:24

Berbec: Nu lasi prea multe sa se vada la prima intalnire, ai un aer rece ca si cum i-ai transmite ca, daca spune ceva nepotrivit, va ramane fara o masea de minte.
Cam asa ceva, pot fi impulsiva si violenta, dar doar cu persoanele care merita lough lough lough 
Sus In jos
ZoZoLe :D
Genin
Genin
ZoZoLe :D

Localizare Localizare : in my world... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 278
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Noi 2013, 21:31

Gemeni: Esti timida, ii dai senzatia ca esti un ingeras mic si nevinovat cu care el trebuie sa se poarte ca si cum ai fi de sticla, cu mare grija si atentie.

... Da, dar asta e decat o aparenta... toata lumea crede asta despre mine la prima vedere si ma enerveaza rau de tot down Aparentele sunt inselatoare :P 
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Dec 2013, 16:46

Deci...DND!(D) 
rolling on the floor 
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19Sam 07 Dec 2013, 16:10

Rac: Personalitatea ta deschisa destinde imediat atmosfera si se poate intra usor in discutie cu tine, iti place sa cunosti oamenii noi insa foarte putini trec peste testul initial si vei mai vorbi cu ei si a doua zi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-