| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Joi 31 Ian 2013, 22:38 | |
| Leu: Privirea ta care zice "Piss off!" nu lasa prea mult loc de interpretari, de aceea daca cineva te abordeaza atunci trebuie sa aiba un motiv foarte bun pentru a te deranja.Normal. |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Joi 31 Ian 2013, 22:57 | |
| Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe. Paiii, sa spunem ca e destul de adevarat!:D |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Joi 09 Mai 2013, 21:57 | |
| |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 11 Mai 2013, 00:18 | |
| "Scorpion: Ai putea fi descrisa mai ales in momentele cand te abordeaza cineva care chiar nu prezinta nici un interes pentru tine drept un sloi de gheata. Indiferenta din privirea ta si gesturile dezaprobatoare ar trebui sa transmita un mesaj mai mult decat evident."
Atat!! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 11 Mai 2013, 13:43 | |
| Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe.
Da, da. |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 18 Mai 2013, 15:28 | |
| Balanta: Prietenoasa poti fi cu oricine, dar asta nu inseamna ca vrei mai mult decat o discutie amicala, de obicei cei din jur interpreteaza gresit reactiile tale si intri astfel in mici belele. Foarte adevarat . |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 01 Iun 2013, 21:05 | |
| Leu: Privirea ta care zice "Piss off!" nu lasa prea mult loc de interpretari, de aceea daca cineva te abordeaza atunci trebuie sa aiba un motiv foarte bun pentru a te deranja.
~ :O Buna asta |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Mar 17 Sept 2013, 17:26 | |
| Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe.
Corect. :3 |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Joi 19 Sept 2013, 22:12 | |
| Rac: Personalitatea ta deschisa destinde imediat atmosfera si se poate intra usor in discutie cu tine, iti place sa cunosti oamenii noi insa foarte putini trec peste testul initial si vei mai vorbi cu ei si a doua zi.
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Vin 25 Oct 2013, 12:50 | |
| Berbec: Nu lasi prea multe sa se vada la prima intalnire, ai un aer rece ca si cum i-ai transmite ca, daca spune ceva nepotrivit, va ramane fara o masea de minte.
|
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Dum 10 Noi 2013, 22:24 | |
| |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 23 Noi 2013, 21:31 | |
| Gemeni: Esti timida, ii dai senzatia ca esti un ingeras mic si nevinovat cu care el trebuie sa se poarte ca si cum ai fi de sticla, cu mare grija si atentie. ... Da, dar asta e decat o aparenta... toata lumea crede asta despre mine la prima vedere si ma enerveaza rau de tot Aparentele sunt inselatoare :P |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| |
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila Sam 07 Dec 2013, 16:10 | |
| Rac: Personalitatea ta deschisa destinde imediat atmosfera si se poate intra usor in discutie cu tine, iti place sa cunosti oamenii noi insa foarte putini trec peste testul initial si vei mai vorbi cu ei si a doua zi. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabila | |
|