Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Matiz.
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Langa o ramura de portocal
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13
Puncte : 18
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Desenatul schitelor.
Stare de spirit Stare de spirit : Fantastico

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Sam 18 Mai 2013, 15:28

Gemeni: Vino intr-o zi cu o bluza ce
cade usor pe umeri sau intr-un maiou mulat, ai grija ca unghiile tale sa
nu fie prea lungi, nici prea scurte, ingrijite, vopsite si
stralucitoare, usor plimba-le pe bratul tau de la cot pana la umar in
timp ce stii ca el te priveste, dar tu te prefaci concentrata la
altceva.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:06

Leu: In mijlocul discutiei poti sa te prefaci ca iei o scurta pauza in care te gandesti la ceva, numai ca, la un moment dat, lent iti umezesti buzele si treci usor cu dintii peste buza de jos muscand-o; ochii lui nu se vor mai putea dezlipi de la gurita ta.

~ My God :>
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 17:27

Pesti: Fii tu insuti, nu esti o zodie care crede in joculete, pentru ca o data ce dispar acestea ce mai ramane? Fii tu persoana din fiecare zi, iar daca vrei sa atragi atentia este suficient sa il lasi sa te descopere incetul cu incetul.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Sept 2013, 22:11

Rac: Daca glumiti destul de des impreuna si sunteti prieteni sau, dupa o replica dura, poti sa ii faci din ochi poznas, e un mod de seductie gingas si fura zambetul oricui.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 12:51

Berbec: Ai un mod special in care iti pui in evidenta trupul, limbajul corpului tau poate spune mult mai multe despre ce vrei, fie ca e vorba de simplul “stat picior peste picior” sau de modul in care atingi usor cu degetele bluza, incercand sa indepartezi o scama sau sa aranjezi o cuta imaginara.
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Sam 02 Noi 2013, 14:45

Pesti: Fii tu insuti, nu esti o zodie care crede in joculete, pentru ca o data ce dispar acestea ce mai ramane? Fii tu persoana din fiecare zi, iar daca vrei sa atragi atentia este suficient sa il lasi sa te descopere incetul cu incetul.
Sus In jos
oOne angel's a will
Academy Student
Academy Student
oOne angel's a will

Sex : feminin Localizare Localizare : Momentan in Ialia :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Sam 09 Noi 2013, 13:58

Berbec: Ai un mod special in care iti pui in evidenta trupul, limbajul corpului tau poate spune mult mai multe despre ce vrei, fie ca e vorba de simplul “stat picior peste picior” sau de modul in care atingi usor cu degetele bluza, incercand sa indepartezi o scama sau sa aranjezi o cuta imaginara.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 11:11

Rac: Daca glumiti destul de des impreuna si sunteti prieteni sau, dupa o replica dura, poti sa ii faci din ochi poznas, e un mod de seductie gingas si fura zambetul oricui. waiting 
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Mier 01 Oct 2014, 15:52

Sagetator: Fii increzatoare in tine, optimista, dar nu si visatoare, leaga conversatii usoare, pline cu umor, spunandu-i la un moment dat ca este diferit fata de restul baietilor pe care ii cunosti si ca incepi sa ai incredere in el.

Sus In jos
† Sasuke †
Genin
Genin
† Sasuke †

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 317
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Mier 28 Ian 2015, 11:43

Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19Joi 29 Ian 2015, 20:09

Scorpion: Poti alege sa flirtezi prin intermediul sms-urilor sau prin messenger, cateva glumite dulci si atragatoare sau cateva provocari ce pot determina o intalnire intre voi doi sunt binevenite.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-