| Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Matiz. Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Langa o ramura de portocal acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 13 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desenatul schitelor. Stare de spirit : Fantastico
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Sam 18 Mai 2013, 15:28 | |
| Gemeni: Vino intr-o zi cu o bluza ce cade usor pe umeri sau intr-un maiou mulat, ai grija ca unghiile tale sa nu fie prea lungi, nici prea scurte, ingrijite, vopsite si stralucitoare, usor plimba-le pe bratul tau de la cot pana la umar in timp ce stii ca el te priveste, dar tu te prefaci concentrata la altceva.
|
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Sam 01 Iun 2013, 21:06 | |
| Leu: In mijlocul discutiei poti sa te prefaci ca iei o scurta pauza in care te gandesti la ceva, numai ca, la un moment dat, lent iti umezesti buzele si treci usor cu dintii peste buza de jos muscand-o; ochii lui nu se vor mai putea dezlipi de la gurita ta.
~ My God :> |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Mar 17 Sept 2013, 17:27 | |
| Pesti: Fii tu insuti, nu esti o zodie care crede in joculete, pentru ca o data ce dispar acestea ce mai ramane? Fii tu persoana din fiecare zi, iar daca vrei sa atragi atentia este suficient sa il lasi sa te descopere incetul cu incetul. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Joi 19 Sept 2013, 22:11 | |
| Rac: Daca glumiti destul de des impreuna si sunteti prieteni sau, dupa o replica dura, poti sa ii faci din ochi poznas, e un mod de seductie gingas si fura zambetul oricui. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Vin 25 Oct 2013, 12:51 | |
| Berbec: Ai un mod special in care iti pui in evidenta trupul, limbajul corpului tau poate spune mult mai multe despre ce vrei, fie ca e vorba de simplul “stat picior peste picior” sau de modul in care atingi usor cu degetele bluza, incercand sa indepartezi o scama sau sa aranjezi o cuta imaginara.
|
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Sam 02 Noi 2013, 14:45 | |
|
Pesti: Fii tu insuti, nu esti o zodie care crede in joculete, pentru ca o data ce dispar acestea ce mai ramane? Fii tu persoana din fiecare zi, iar daca vrei sa atragi atentia este suficient sa il lasi sa te descopere incetul cu incetul. |
|
| |
oOne angel's a will Academy Student
Sex : Localizare : Momentan in Ialia :) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 21 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Sam 09 Noi 2013, 13:58 | |
| Berbec: Ai un mod special in care iti pui in evidenta trupul, limbajul corpului tau poate spune mult mai multe despre ce vrei, fie ca e vorba de simplul “stat picior peste picior” sau de modul in care atingi usor cu degetele bluza, incercand sa indepartezi o scama sau sa aranjezi o cuta imaginara.
|
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Lun 23 Dec 2013, 11:11 | |
| Rac: Daca glumiti destul de des impreuna si sunteti prieteni sau, dupa o replica dura, poti sa ii faci din ochi poznas, e un mod de seductie gingas si fura zambetul oricui. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Mier 01 Oct 2014, 15:52 | |
| Sagetator: Fii increzatoare in tine, optimista, dar nu si visatoare, leaga conversatii usoare, pline cu umor, spunandu-i la un moment dat ca este diferit fata de restul baietilor pe care ii cunosti si ca incepi sa ai incredere in el.
|
|
| |
† Sasuke † Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 304 Puncte : 317 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Mier 28 Ian 2015, 11:43 | |
| Pesti: Fii tu insuti, nu esti o zodie care crede in joculete, pentru ca o data ce dispar acestea ce mai ramane? Fii tu persoana din fiecare zi, iar daca vrei sa atragi atentia este suficient sa il lasi sa te descopere incetul cu incetul. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt Joi 29 Ian 2015, 20:09 | |
| Scorpion: Poti alege sa flirtezi prin intermediul sms-urilor sau prin messenger, cateva glumite dulci si atragatoare sau cateva provocari ce pot determina o intalnire intre voi doi sunt binevenite. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum sa atragi atentia prin flirt | |
|