Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 11:45

Berbec: Intotdeauna vei atrage un barbat atunci cand ii vei spune lucruri pe care el nu se asteapta ca tu sa le cunosti, iar aici ma refer la cunostinte generale, de aceea ar fi ideal sa citesti cat mai mult sau sa te uiti la documentare si sa te informezi cat mai bine. Vei atrage imediat admiratia barbatului, dar si interesul lui datorita faptului ca descopera ca, in spatele aspectului tau exterior, exista mult mai mult.
Sus In jos
Be Unicorn.
Genin
Genin
Be Unicorn.

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Japonia
acebook acebook : Nekko
Nr. mesaje Nr. mesaje : 366
Puncte : 467
Reputatie Reputatie : 17

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Feb 2013, 15:52

Scorpion: Spre suprinderea ta, poate, barbatilor le plac toanele tale, stii exact ce vrei, cat vrei, cum vrei si nu iti este frica sa ceri ceva; desi poate pari fitoasa pentru altii, pentru cei care te iubesc stii cum sa pui atat cerintele tale cat si pe tine intr-o lumina adorabila.
Sus In jos
None.
Genin
Genin
None.

Sex : feminin Varsta : 32
Localizare Localizare : Nowhere
Nr. mesaje Nr. mesaje : 158
Puncte : 167
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Vin 08 Feb 2013, 15:58

Scorpion: Spre suprinderea ta, poate, barbatilor le plac toanele tale, stii exact ce vrei, cat vrei, cum vrei si nu iti este frica sa ceri ceva; desi poate pari fitoasa pentru altii, pentru cei care te iubesc stii cum sa pui atat cerintele tale cat si pe tine intr-o lumina adorabila.
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 20:58

Pesti: Nu iti este frica sa spui lucrurilor pe nume si asta admira el la tine, faptul ca esti directa si ca nu te ascunzi dupa deget, spui ce ai pe inima sau ce vrei exact in acel moment, nu astepti sa-ti ghiceasca nimeni gandurile.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 21:27

Leu: Fii independenta, el intotdeauna va admira puterea ta de a te descurca singura, dar in acelasi timp lasa-l si pe el sa fie barbatul care poate avea grija de tine din cand in cand. Indiferent de situatie, cel mai indicat este sa fii pe propriile tale picioare si sa nu depinzi de nimeni. Ok, am inteles. dance2
Sus In jos
~Botik~
Academy Student
Academy Student
~Botik~

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Urechesti
acebook acebook : https://www.facebook.com/adutzaadutza18

Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 26
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,sportul,cititul.
Stare de spirit Stare de spirit : Vesela,amuzanta,prietenoasa

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Lun 11 Feb 2013, 18:09

Capricorn: Il atragi prin faptul ca nu iti este frica sa il pui la punct, nu te lasi impresionata repede si nici nu crezi toate promisiunile ce vin de pe buzele barbatilor, asa ca preferi fapte in loc de vorbe, si spui asta raspicat, fara ascunzisuri.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 22:05

Leu: Fii independenta, el intotdeauna va admira puterea ta de a te descurca singura, dar in acelasi timp lasa-l si pe el sa fie barbatul care poate avea grija de tine din cand in cand. Indiferent de situatie, cel mai indicat este sa fii pe propriile tale picioare si sa nu depinzi de nimeni.
Sus In jos
lumi-chan
Genin
Genin
lumi-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Medias / Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 378
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo
Stare de spirit Stare de spirit : melancolica alias ganditoare

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 16:11

Balanta: Prin faptul ca ii arati ca ai inima, ca nu ii ignori pe cei din jurul tau si ca nu esti ca multe alte persoane gata ca sa calci peste cadavre pentru a obtine ce iti doresti.

Adevarat .
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 14:05

Balanta: Prin faptul ca ii arati ca ai inima, ca nu ii ignori pe cei din jurul tau si ca nu esti ca multe alte persoane gata ca sa calci peste cadavre pentru a obtine ce iti doresti.

>.^
Sus In jos
Lottie
Genin
Genin
Lottie

Localizare Localizare : Pe scaun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 185
Puncte : 219
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie...
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 04:06

Pesti: Nu iti este frica sa spui lucrurilor pe nume si asta admira el la tine, faptul ca esti directa si ca nu te ascunzi dupa deget, spui ce ai pe inima sau ce vrei exact in acel moment, nu astepti sa-ti ghiceasca nimeni gandurile.

Total adevarat.
Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 22:07

Capricorn: Il atragi prin faptul ca nu iti este frica sa il pui la punct, nu te lasi impresionata repede si nici nu crezi toate promisiunile ce vin de pe buzele barbatilor, asa ca preferi fapte in loc de vorbe, si spui asta raspicat, fara ascunzisuri.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Sept 2013, 23:04

Rac: Esti sociabila, prietenoasa si te adaptezi extrem de usor situatiilor care apar, exact aceste trei lucruri te fac extrem de atragatoare, dar si faptul ca esti tu insuti fara fite sau pretentii ce nu isi au rostul in anumite cazuri, iar cand faci haz de necaz in loc sa tipi panicata devii deja adorabila.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 12:19

Berbec: Intotdeauna vei atrage un barbat atunci cand ii vei spune lucruri pe care el nu se asteapta ca tu sa le cunosti, iar aici ma refer la cunostinte generale, de aceea ar fi ideal sa citesti cat mai mult sau sa te uiti la documentare si sa te informezi cat mai bine. Vei atrage imediat admiratia barbatului, dar si interesul lui datorita faptului ca descopera ca, in spatele aspectului tau exterior, exista mult mai mult
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Mar 31 Dec 2013, 12:15

Rac: Esti sociabila, prietenoasa si te adaptezi extrem de usor situatiilor care apar, exact aceste trei lucruri te fac extrem de atragatoare, dar si faptul ca esti tu insuti fara fite sau pretentii ce nu isi au rostul in anumite cazuri, iar cand faci haz de necaz in loc sa tipi panicata devii deja adorabila
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Mar 30 Sept 2014, 21:45

Sagetator: Esti feminina si cocheta, iar daca nu esti trebuie sa iti schimbi un picut stilul in ce te priveste, barbatii sunt atenti la modul in care te porti sau iti porti hainele, sunt atrasi de modul in care tu iti respecti tinuta si chiar le place atentia pe care o dai acestui aspect, mai ales cand alegi hainele potrivite care iti vin ca o manusa pe trupul tau.
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19Joi 29 Ian 2015, 20:20

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat   Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-