| Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Dum 03 Feb 2013, 11:45 | |
| Berbec: Intotdeauna vei atrage un barbat atunci cand ii vei spune lucruri pe care el nu se asteapta ca tu sa le cunosti, iar aici ma refer la cunostinte generale, de aceea ar fi ideal sa citesti cat mai mult sau sa te uiti la documentare si sa te informezi cat mai bine. Vei atrage imediat admiratia barbatului, dar si interesul lui datorita faptului ca descopera ca, in spatele aspectului tau exterior, exista mult mai mult.
|
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Vin 08 Feb 2013, 15:52 | |
| Scorpion: Spre suprinderea ta, poate, barbatilor le plac toanele tale, stii exact ce vrei, cat vrei, cum vrei si nu iti este frica sa ceri ceva; desi poate pari fitoasa pentru altii, pentru cei care te iubesc stii cum sa pui atat cerintele tale cat si pe tine intr-o lumina adorabila. |
|
| |
None. Genin
Sex : Varsta : 32 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 158 Puncte : 167 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Vin 08 Feb 2013, 15:58 | |
| Scorpion: Spre suprinderea ta, poate, barbatilor le plac toanele tale, stii exact ce vrei, cat vrei, cum vrei si nu iti este frica sa ceri ceva; desi poate pari fitoasa pentru altii, pentru cei care te iubesc stii cum sa pui atat cerintele tale cat si pe tine intr-o lumina adorabila. |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Dum 10 Feb 2013, 20:58 | |
| Pesti: Nu iti este frica sa spui lucrurilor pe nume si asta admira el la tine, faptul ca esti directa si ca nu te ascunzi dupa deget, spui ce ai pe inima sau ce vrei exact in acel moment, nu astepti sa-ti ghiceasca nimeni gandurile. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Dum 10 Feb 2013, 21:27 | |
| Leu: Fii independenta, el intotdeauna va admira puterea ta de a te descurca singura, dar in acelasi timp lasa-l si pe el sa fie barbatul care poate avea grija de tine din cand in cand. Indiferent de situatie, cel mai indicat este sa fii pe propriile tale picioare si sa nu depinzi de nimeni. Ok, am inteles. |
|
| |
~Botik~ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Urechesti acebook : https://www.facebook.com/adutzaadutza18
Nr. mesaje : 20 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,sportul,cititul. Stare de spirit : Vesela,amuzanta,prietenoasa
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Lun 11 Feb 2013, 18:09 | |
| Capricorn: Il atragi prin faptul ca nu iti este frica sa il pui la punct, nu te lasi impresionata repede si nici nu crezi toate promisiunile ce vin de pe buzele barbatilor, asa ca preferi fapte in loc de vorbe, si spui asta raspicat, fara ascunzisuri. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Sam 01 Iun 2013, 22:05 | |
| Leu: Fii independenta, el intotdeauna va admira puterea ta de a te descurca singura, dar in acelasi timp lasa-l si pe el sa fie barbatul care poate avea grija de tine din cand in cand. Indiferent de situatie, cel mai indicat este sa fii pe propriile tale picioare si sa nu depinzi de nimeni. |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Sam 22 Iun 2013, 16:11 | |
| Balanta: Prin faptul ca ii arati ca ai inima, ca nu ii ignori pe cei din jurul tau si ca nu esti ca multe alte persoane gata ca sa calci peste cadavre pentru a obtine ce iti doresti.
Adevarat .
|
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Mar 25 Iun 2013, 14:05 | |
| Balanta: Prin faptul ca ii arati ca ai inima, ca nu ii ignori pe cei din jurul tau si ca nu esti ca multe alte persoane gata ca sa calci peste cadavre pentru a obtine ce iti doresti.
>.^
|
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Mier 03 Iul 2013, 04:06 | |
| Pesti: Nu iti este frica sa spui lucrurilor pe nume si asta admira el la tine, faptul ca esti directa si ca nu te ascunzi dupa deget, spui ce ai pe inima sau ce vrei exact in acel moment, nu astepti sa-ti ghiceasca nimeni gandurile.
Total adevarat. |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Dum 21 Iul 2013, 22:07 | |
| Capricorn: Il atragi prin faptul ca nu iti este frica sa il pui la punct, nu te lasi impresionata repede si nici nu crezi toate promisiunile ce vin de pe buzele barbatilor, asa ca preferi fapte in loc de vorbe, si spui asta raspicat, fara ascunzisuri. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Joi 19 Sept 2013, 23:04 | |
| Rac: Esti sociabila, prietenoasa si te adaptezi extrem de usor situatiilor care apar, exact aceste trei lucruri te fac extrem de atragatoare, dar si faptul ca esti tu insuti fara fite sau pretentii ce nu isi au rostul in anumite cazuri, iar cand faci haz de necaz in loc sa tipi panicata devii deja adorabila. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Vin 25 Oct 2013, 12:19 | |
| Berbec: Intotdeauna vei atrage un barbat atunci cand ii vei spune lucruri pe care el nu se asteapta ca tu sa le cunosti, iar aici ma refer la cunostinte generale, de aceea ar fi ideal sa citesti cat mai mult sau sa te uiti la documentare si sa te informezi cat mai bine. Vei atrage imediat admiratia barbatului, dar si interesul lui datorita faptului ca descopera ca, in spatele aspectului tau exterior, exista mult mai mult |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Mar 31 Dec 2013, 12:15 | |
| Rac: Esti sociabila, prietenoasa si te adaptezi extrem de usor situatiilor care apar, exact aceste trei lucruri te fac extrem de atragatoare, dar si faptul ca esti tu insuti fara fite sau pretentii ce nu isi au rostul in anumite cazuri, iar cand faci haz de necaz in loc sa tipi panicata devii deja adorabila |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Mar 30 Sept 2014, 21:45 | |
| Sagetator: Esti feminina si cocheta, iar daca nu esti trebuie sa iti schimbi un picut stilul in ce te priveste, barbatii sunt atenti la modul in care te porti sau iti porti hainele, sunt atrasi de modul in care tu iti respecti tinuta si chiar le place atentia pe care o dai acestui aspect, mai ales cand alegi hainele potrivite care iti vin ca o manusa pe trupul tau.
|
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat Joi 29 Ian 2015, 20:20 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti... ca sa iti spun cum poti atrage un barbat | |
|