| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Dum 24 Mar 2013, 19:55 | |
| Gemeni: Ai foarte mult bun simt, uneori prea mult chiar! Nu spui persoanelor direct in fata ce te deranjeaza si asta te incarca cu o energie negativa care te macina prin interior. Adevarat, in mare parte. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Joi 09 Mai 2013, 17:55 | |
| Sagetator: Esti o persoana plina de viata, sociabila, aventuroasa, iubesti sa traiesti, dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa inchizi in tine acele emotii si sa nu lasi pe cei din jurul tau sa iti vada durerea.
|
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Sam 01 Iun 2013, 21:41 | |
| Leu: Iti cunosti valoarea, iar uneori tocmai pentru ca stii cat de buna esti poti parea in privirea celor din jur ca fiind foarte orgolioasa si ingamfata, si nu poti intelege ca cei din jur te judeca doar pentru ca esti mai isteata decat ei.
|
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Vin 04 Oct 2013, 09:56 | |
| Rac: Esti foarte ambitioasa si mereu cauti sa iti faci treaba aproape perfect, iar cand gresesti esti foarte dezamagita chiar de tine insati, nu suporti gandul ca lucrurile nu ar iesi exact cum ai planuit.
|
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Joi 24 Oct 2013, 22:21 | |
| Berbec: Te ranesc usor criticile celor din jur si cauti aprobarea lor. Insa trebuie sa fii constienta ca cel mai important lucru nu este parerea celorlati despre tine, ci parerea ta despre tine. |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Mar 31 Dec 2013, 13:02 | |
| Rac: Esti foarte ambitioasa si mereu cauti sa iti faci treaba aproape perfect, iar cand gresesti esti foarte dezamagita chiar de tine insati, nu suporti gandul ca lucrurile nu ar iesi exact cum ai planuit. |
|
| |
Marisa Merico Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;] acebook : Andrada R. Filimon Nr. mesaje : 95 Puncte : 107 Reputatie : 4 Stare de spirit : Normala. o.O
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Mar 07 Ian 2014, 17:06 | |
| Esti o persoana plina de viata,sociabila,aventuroasa,iubesti sa traiesti,dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa tii in tine acele emotii si sa nu lasi pe nimeni din jurul tau sa iti vada durerea. Adevarat :"> |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Sam 18 Ian 2014, 19:24 | |
| Scorpion: Iti este greu sa iti controlezi furia si de cele mai multe ori faci din tantar armasar doar pentru ca poti si pentru ca vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit indiferent de parerea celor din jurul tau. |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Dum 02 Feb 2014, 23:23 | |
| Gemeni: Ai foarte mult bun simt, uneori prea mult chiar! Nu spui persoanelor direct in fata ce te deranjeaza si asta te incarca cu o energie negativa care te macina prin interior. Fals. Uneori chiar sunt prea directă.
|
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Sam 16 Aug 2014, 00:01 | |
| Scorpion: Iti este greu sa iti controlezi furia si de cele mai multe ori faci din tantar armasar doar pentru ca poti si pentru ca vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit indiferent de parerea celor din jurul tau.
Cât de adevărat! ^^” |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Mar 30 Sept 2014, 20:09 | |
| Sagetator: Esti o persoana plina de viata, sociabila, aventuroasa, iubesti sa traiesti, dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa inchizi in tine acele emotii si sa nu lasi pe cei din jurul tau sa iti vada durerea. |
|
| |
† Sasuke † Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 304 Puncte : 317 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Vin 30 Ian 2015, 14:47 | |
| Pesti : Iti place sa ai atentia asupra ta, iti place sa faci oamenii din jurul tau sa zambeasca si nu e nimic rau in asta doar ca sunt persoane rautacioase care considera comportamentul tau ca fiind artificial. Nu e nevoie sa dovedesti nimanui ca nu ai interese ascunse. Tine persoane in jurul tau care te apreciaza pentru ceea ce esti si ignora restul. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Vin 30 Ian 2015, 19:57 | |
| Scorpion: Iti este greu sa iti controlezi furia si de cele mai multe ori faci din tantar armasar doar pentru ca poti si pentru ca vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit indiferent de parerea celor din jurul tau. Eu sunt genul care se enervează greu, dar când o fac.. |
|
| |
Meow Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : hmm , undeva Nr. mesaje : 12 Puncte : 21 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Lun 20 Apr 2015, 21:59 | |
| Leu: Iti cunosti valoarea, iar uneori tocmai pentru ca stii cat de buna esti poti parea in privirea celor din jur ca fiind foarte orgolioasa si ingamfata, si nu poti intelege ca cei din jur te judeca doar pentru ca esti mai isteata decat ei. poatee |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Mar 21 Apr 2015, 10:29 | |
| Fecioara: Nu suporti gandul de a fi singura, de aceea in majoritatea timpul te afli in relatii, chiar daca esti sau nu indragostita de persoana respectiva. WTF! Îmi place să fiu singură. |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara Mar 21 Apr 2015, 17:42 | |
| Berbec: Te ranesc usor criticile celor din jur si cauti aprobarea lor. Insa trebuie sa fii constienta ca cel mai important lucru nu este parerea celorlati despre tine, ci parerea ta despre tine. Mhm, nu m-am gandit niciodata asa, ma afecteaza critica, dar nu ma face decat sa ma schimb in bine... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara | |
|