Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Dum 24 Mar 2013, 19:55

Gemeni: Ai foarte mult bun simt, uneori prea mult chiar! Nu spui persoanelor direct in fata ce te deranjeaza si asta te incarca cu o energie negativa care te macina prin interior.
Adevarat, in mare parte.
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Joi 09 Mai 2013, 17:55

Sagetator: Esti o persoana plina de viata, sociabila, aventuroasa, iubesti sa traiesti, dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa inchizi in tine acele emotii si sa nu lasi pe cei din jurul tau sa iti vada durerea.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:41

Leu: Iti cunosti valoarea, iar uneori tocmai pentru ca stii cat de buna esti poti parea in privirea celor din jur ca fiind foarte orgolioasa si ingamfata, si nu poti intelege ca cei din jur te judeca doar pentru ca esti mai isteata decat ei.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Vin 04 Oct 2013, 09:56

Rac: Esti foarte ambitioasa si mereu cauti sa iti faci treaba aproape perfect, iar cand gresesti esti foarte dezamagita chiar de tine insati, nu suporti gandul ca lucrurile nu ar iesi exact cum ai planuit.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Oct 2013, 22:21

Berbec: Te ranesc usor criticile celor din jur si cauti aprobarea lor. Insa trebuie sa fii constienta ca cel mai important lucru nu este parerea celorlati despre tine, ci parerea ta despre tine.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Mar 31 Dec 2013, 13:02

Rac: Esti foarte ambitioasa si mereu cauti sa iti faci treaba aproape perfect, iar cand gresesti esti foarte dezamagita chiar de tine insati, nu suporti gandul ca lucrurile nu ar iesi exact cum ai planuit.
Sus In jos
Marisa Merico
Genin
Genin
Marisa Merico

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Poate, pe scaun. Dar, doar poate ;]
acebook acebook : Andrada R. Filimon
Nr. mesaje Nr. mesaje : 95
Puncte : 107
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Normala. o.O

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Mar 07 Ian 2014, 17:06

Esti o persoana plina de viata,sociabila,aventuroasa,iubesti sa traiesti,dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa tii in tine acele emotii si sa nu lasi pe nimeni din jurul tau sa iti vada durerea. Adevarat :">
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Sam 18 Ian 2014, 19:24

Scorpion: Iti este greu sa iti controlezi furia si de cele mai multe ori faci din tantar armasar doar pentru ca poti si pentru ca vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit indiferent de parerea celor din jurul tau.
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Dum 02 Feb 2014, 23:23

Gemeni: Ai foarte mult bun simt, uneori prea mult chiar! Nu spui persoanelor direct in fata ce te deranjeaza si asta te incarca cu o energie negativa care te macina prin interior.
Fals. Uneori chiar sunt prea directă.
Sus In jos
✞Heaven`s Calling✞
Chūnin
Chūnin
✞Heaven`s Calling✞

Sex : masculin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Hell
acebook acebook : Heaven's Calling
Nr. mesaje Nr. mesaje : 559
Puncte : 633
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Sam 16 Aug 2014, 00:01

Scorpion: Iti este greu sa iti controlezi furia si de cele mai multe ori faci din tantar armasar doar pentru ca poti si pentru ca vrei ca punctul tau de vedere sa fie auzit indiferent de parerea celor din jurul tau.

Cât de adevărat! ^^” lough
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Mar 30 Sept 2014, 20:09

Sagetator: Esti o persoana plina de viata, sociabila, aventuroasa, iubesti sa traiesti, dar cand ceva te doare cu adevarat preferi sa inchizi in tine acele emotii si sa nu lasi pe cei din jurul tau sa iti vada durerea.
Sus In jos
† Sasuke †
Genin
Genin
† Sasuke †

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 317
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Vin 30 Ian 2015, 14:47

Pesti : Iti place sa ai atentia asupra ta, iti place sa faci oamenii din jurul tau sa zambeasca si nu e nimic rau in asta doar ca sunt persoane rautacioase care considera comportamentul tau ca fiind artificial. Nu e nevoie sa dovedesti nimanui ca nu ai interese ascunse. Tine persoane in jurul tau care te apreciaza pentru ceea ce esti si ignora restul.
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Vin 30 Ian 2015, 19:57

Eu sunt genul care se enervează greu, dar când o fac.. nervi!
Sus In jos
Meow
Academy Student
Academy Student
Meow

Localizare Localizare : hmm , undeva
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Lun 20 Apr 2015, 21:59

Leu: Iti cunosti valoarea, iar uneori tocmai pentru ca stii cat de buna esti poti parea in privirea celor din jur ca fiind foarte orgolioasa si ingamfata, si nu poti intelege ca cei din jur te judeca doar pentru ca esti mai isteata decat ei.
poatee 
Sus In jos
hiatus
ANBU
ANBU
hiatus

Merite deosebite :

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 J5fdba

Sex : masculin Varsta : 24
Localizare Localizare : Norway
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5575
Puncte : 6700
Reputatie Reputatie : 375
Stare de spirit Stare de spirit : hypophrenia

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Mar 21 Apr 2015, 10:29

Fecioara: Nu suporti gandul de a fi singura, de aceea in majoritatea timpul te afli in relatii, chiar daca esti sau nu indragostita de persoana respectiva.
WTF! Îmi place să fiu singură.
Sus In jos
http://varnwak.tumblr.com/
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19Mar 21 Apr 2015, 17:42

Berbec: Te ranesc usor criticile celor din jur si cauti aprobarea lor. Insa trebuie sa fii constienta ca cel mai important lucru nu este parerea celorlati despre tine, ci parerea ta despre tine.
Mhm, nu m-am gandit niciodata asa, ma afecteaza critica, dar nu ma face decat sa ma schimb in bine...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este lupta ta interioara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-