Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:09

Leu: Sta in firea ta sa nu asculti de cei din jur, nu suporti regulile ce sunt impuse de altii ci doar cele impuse prin vointa ta, deoarece ai stofa de lider.

~ Sa zicem ^^"
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 17:35

Pesti: Stii sa te impui si sa te faci ascultata, nu iti este frica sa iti asumi rolul de lider, nu dai bir cu fugitii la prima problema aparuta.

hmm..realy? 
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Joi 19 Sept 2013, 22:02

Rac: Nu iti plac deloc conflictele si nici nu este in natura ta sa fii dura sau posesiva, cu atat mai putin autoritara, preferi sa fii un membru de echipa de valoare decat un conducator dispretuit.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 13:05

Berbec: Faci totul corect, esti genul de persoana careia ii place sa faca lucrurile ca la carte, iar daca asta inseamna sa conduci cu o mana de fier, o faci.
Sus In jos
ZoZoLe :D
Genin
Genin
ZoZoLe :D

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : in my world... :D
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 278
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Sam 23 Noi 2013, 22:19

Gemeni: Daca tu stii ca ai dreptate, atunci te lupti si pana in panzele albe sa dovedesti si sa convingi de acest lucru, nu te lasi intimidata de cei din jur.

Uneori poate exagerez prea tare ingrijorat trebuie sa invat sa ma controlez mai bine .... 
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19Sam 07 Dec 2013, 16:22

Rac: Nu iti plac deloc conflictele si nici nu este in natura ta sa fii dura sau posesiva, cu atat mai putin autoritara, preferi sa fii un membru de echipa de valoare decat un conducator dispretuit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-