| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Sam 01 Iun 2013, 21:09 | |
| Leu: Sta in firea ta sa nu asculti de cei din jur, nu suporti regulile ce sunt impuse de altii ci doar cele impuse prin vointa ta, deoarece ai stofa de lider.
~ Sa zicem ^^" |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Mar 17 Sept 2013, 17:35 | |
| Pesti: Stii sa te impui si sa te faci ascultata, nu iti este frica sa iti asumi rolul de lider, nu dai bir cu fugitii la prima problema aparuta.
|
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Joi 19 Sept 2013, 22:02 | |
| Rac: Nu iti plac deloc conflictele si nici nu este in natura ta sa fii dura sau posesiva, cu atat mai putin autoritara, preferi sa fii un membru de echipa de valoare decat un conducator dispretuit. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Vin 25 Oct 2013, 13:05 | |
| Berbec: Faci totul corect, esti genul de persoana careia ii place sa faca lucrurile ca la carte, iar daca asta inseamna sa conduci cu o mana de fier, o faci.
|
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Sam 23 Noi 2013, 22:19 | |
| Gemeni: Daca tu stii ca ai dreptate, atunci te lupti si pana in panzele albe sa dovedesti si sa convingi de acest lucru, nu te lasi intimidata de cei din jur. Uneori poate exagerez prea tare trebuie sa invat sa ma controlez mai bine .... |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara Sam 07 Dec 2013, 16:22 | |
| Rac: Nu iti plac deloc conflictele si nici nu este in natura ta sa fii dura sau posesiva, cu atat mai putin autoritara, preferi sa fii un membru de echipa de valoare decat un conducator dispretuit. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o persoana autoritara | |
|