| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Joi 31 Ian 2013, 19:02 | |
| Taur: Romantica, vei avea flori peste tot si partea ta feminina va iesi la iveala in aceasta zi, delicatetea se va citi in fiecare gest al tau si spre surprinderea ta iti vei mentine calmul.
Owww, ce drăguţ, eu mă imaginam că voi face atac de panică. |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Joi 31 Ian 2013, 19:30 | |
| Leu: Autoritara, daca lucrurile nu se vor face dupa propriile tale dorinte si cerinte nimic nu iti va fi pe plac, consideri ca in ziua aceasta toata lumea trebuie sa iti asculte ordinele deoarece esti regina petrecerii. Nici nu mă mir! |
|
| |
iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Sam 02 Feb 2013, 14:11 | |
| Sagetator: Te vei comporta fix ca o printesa, iar toti cei din jurul tau trebuie sa iti indeplineasca dorintele, pentru ca este ziua ta speciala ... si de ziua ta totul trebuie sa mearga asa cum doresti. :)) Toate dorintele 8-> . Pacat ca mai e foarte mult pana atunci |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Dum 03 Feb 2013, 10:02 | |
| Berbec: Vei fi o mireasa "glamorous", vei face tot posibilul ca luxul si eleganta sa te reprezinte in aceasta zi deosebita . |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Sam 01 Iun 2013, 22:06 | |
| Leu: Autoritara, daca lucrurile nu se vor face dupa propriile tale dorinte si cerinte nimic nu iti va fi pe plac, consideri ca in ziua aceasta toata lumea trebuie sa iti asculte ordinele deoarece esti regina petrecerii.
~ Daaa XD |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| |
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mar 18 Iun 2013, 21:29 | |
| Balanta: In nici un caz nu vei fi o mireasa obisnuita, nu doresti o nunta uriasa ci preferi doar sa fii inconjurata de persoanele cele mai importante din viata ta, ar fi superb sa poti avea nunta pe o plaja imbracata intr-o rochie care sa ofere impresia ca esti o zana. |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Dum 21 Iul 2013, 22:31 | |
| Capricorn: Vei fi o mireasa sexi, nici pe departe nu iti vei ascunde formele pe care le ai si vei cauta o rochie cu adevarat deosebita care te va pune in valoare.
|
|
| |
Tianna Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : Nica Tatiana Nr. mesaje : 247 Puncte : 313 Reputatie : 12 Hobby-uri : Arta. Stare de spirit : Teen Spirit
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mier 21 Aug 2013, 17:38 | |
| Scorpion: Nu esti o persoana fitoasa, dar in ziua nuntii tale vei descoperi cu adevarat ce inseamna sa fii pentru ca vei comenta la fiecare lucru care nu iti este pe plac si vei tipa la oricine indrazneste sa ridice tonul.
Asa e , deoarece vreau ca totul sa fie perfect!! :D |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mier 21 Aug 2013, 19:41 | |
| Pesti: Vei fi o mireasa care tot ce vrea este sa fie impreuna cu viitorul sot pana la adanci batraneti, esti prea indragostita sa te gandesti la tot ce tine de organizare, pentru tine numai faptul ca el este acolo va fi mai mult decat suficient. Cam asa !!... |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mier 21 Aug 2013, 21:40 | |
| Pesti: Vei fi o mireasa care tot ce vrea este sa fie impreuna cu viitorul sot pana la adanci batraneti, esti prea indragostita sa te gandesti la tot ce tine de organizare, pentru tine numai faptul ca el este acolo va fi mai mult decat suficient. Adevarat |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Lun 02 Sept 2013, 21:18 | |
| Rac: O mireasa moderna, vei fi chic si cu siguranta vei cauta sa iti surprinzi invitatii cu lucruri noi si ingenioase care sa ii faca sa vorbeasca despre nunta ta tot anul. Frumos:): |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mar 03 Sept 2013, 21:44 | |
| Fecioara: Un calm va pune stapanire pe tine, ai sa fii aproape boema, nu te vei stresa indiferent de ce probleme ar aparea in ziua respectiva, chiar le vei trata cu umor si vei trece peste cu o usurinta de invidiat.
Ca sa fiu sincera nu ma vad in rochie de mireasa sau maritata vreodata,dar mai sa pasesc spre altar cu 1000 de priviri indreptate spre mine stiind ca exista riscul sa ma fac de ras in ultimul hal....bleah,prefer sa nu ma marit iar daca o voi face va fi o nunta mica,doar eu si sotul meu.Desi nu prea imi vine a crede. |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mar 17 Sept 2013, 10:03 | |
| Pesti: Vei fi o mireasa care tot ce vrea este sa fie impreuna cu viitorul sot pana la adanci batraneti, esti prea indragostita sa te gandesti la tot ce tine de organizare, pentru tine numai faptul ca el este acolo va fi mai mult decat suficient.
Daaa. :x |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Vin 25 Oct 2013, 13:17 | |
| Berbec: Vei fi o mireasa "glamorous", vei face tot posibilul ca luxul si eleganta sa te reprezinte in aceasta zi deosebita.
|
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Lun 23 Dec 2013, 11:21 | |
| Rac: O mireasa moderna, vei fi chic si cu siguranta vei cauta sa iti surprinzi invitatii cu lucruri noi si ingenioase care sa ii faca sa vorbeasca despre nunta ta tot anul. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mier 01 Oct 2014, 15:49 | |
| Sagetator: Te vei comporta fix ca o printesa, iar toti cei din jurul tau trebuie sa iti indeplineasca dorintele, pentru ca este ziua ta speciala ... si de ziua ta totul trebuie sa mearga asa cum doresti |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Lun 06 Oct 2014, 17:17 | |
| Leu: Autoritara, daca lucrurile nu se vor face dupa propriile tale dorinte si cerinte nimic nu iti va fi pe plac, consideri ca in ziua aceasta toata lumea trebuie sa iti asculte ordinele deoarece esti regina petrecerii. I'll be a BRIDEZILLA, babe! |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi Mar 07 Oct 2014, 09:22 | |
| Fecioara: Un calm va pune stapanire pe tine, ai sa fii aproape boema, nu te vei stresa indiferent de ce probleme ar aparea in ziua respectiva, chiar le vei trata cu umor si vei trece peste cu o usurinta de invidiat. Pffoa, ce mireasa mijto o sa fiu! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi | |
|