Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 19:02

Taur: Romantica, vei avea flori peste tot si partea ta feminina va iesi la iveala in aceasta zi, delicatetea se va citi in fiecare gest al tau si spre surprinderea ta iti vei mentine calmul.

Owww, ce drăguţ, eu mă imaginam că voi face atac de panică.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 19:30

Leu: Autoritara, daca lucrurile nu se vor face dupa propriile tale dorinte si cerinte nimic nu iti va fi pe plac, consideri ca in ziua aceasta toata lumea trebuie sa iti asculte ordinele deoarece esti regina petrecerii.

Nici nu mă mir! lough
Sus In jos
iMinnie
Genin
Genin
iMinnie

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In gandul tău <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 445
Puncte : 504
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele .
Stare de spirit Stare de spirit : Nebunăă .

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Sam 02 Feb 2013, 14:11

Sagetator: Te vei comporta fix ca o printesa, iar toti cei din jurul tau trebuie sa iti indeplineasca dorintele, pentru ca este ziua ta speciala ... si de ziua ta totul trebuie sa mearga asa cum doresti.
:)) Toate dorintele 8-> . Pacat ca mai e foarte mult pana atunci lough
Sus In jos
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 10:02

Berbec: Vei fi o mireasa "glamorous", vei face tot posibilul ca luxul si eleganta sa te reprezinte in aceasta zi deosebita .
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 22:06

Leu: Autoritara, daca lucrurile nu se vor face dupa propriile tale dorinte si cerinte nimic nu iti va fi pe plac, consideri ca in ziua aceasta toata lumea trebuie sa iti asculte ordinele deoarece esti regina petrecerii.

~ Daaa XD
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Lun 03 Iun 2013, 19:39

Varsator: O actrita desavarsita, vei reusi sa manipulezi pe toata lumea pentru a obtine lucrurile pe care le vrei, iar uneori si o singura lacrima poate sa faca minuni.

In primul rand, eu nu voi fi mireasa niciodata hmm..realy?
In al doilea rand, imi place cum suna ceea ce e scris aici heh
Sus In jos
lumi-chan
Genin
Genin
lumi-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Medias / Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 378
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo
Stare de spirit Stare de spirit : melancolica alias ganditoare

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mar 18 Iun 2013, 21:29

Balanta: In nici un caz nu vei fi o mireasa obisnuita, nu doresti o nunta uriasa ci preferi doar sa fii inconjurata de persoanele cele mai importante din viata ta, ar fi superb sa poti avea nunta pe o plaja imbracata intr-o rochie care sa ofere impresia ca esti o zana.
Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 22:31

Capricorn: Vei fi o mireasa sexi, nici pe departe nu iti vei ascunde formele pe care le ai si vei cauta o rochie cu adevarat deosebita care te va pune in valoare.
Sus In jos
Tianna
Genin
Genin
Tianna

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Nica Tatiana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 247
Puncte : 313
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Arta.
Stare de spirit Stare de spirit : Teen Spirit

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mier 21 Aug 2013, 17:38

Scorpion: Nu esti o persoana fitoasa, dar in ziua nuntii tale vei descoperi cu adevarat ce inseamna sa fii pentru ca vei comenta la fiecare lucru care nu iti este pe plac si vei tipa la oricine indrazneste sa ridice tonul.

Asa e , deoarece vreau ca totul sa fie perfect!! :D
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mier 21 Aug 2013, 19:41

Pesti: Vei fi o mireasa care tot ce vrea este sa fie impreuna cu viitorul sot pana la adanci batraneti, esti prea indragostita sa te gandesti la tot ce tine de organizare, pentru tine numai faptul ca el este acolo va fi mai mult decat suficient.

Cam asa puppy eyes !!...
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mier 21 Aug 2013, 21:40

Pesti: Vei fi o mireasa care tot ce vrea este sa fie impreuna cu viitorul sot pana la adanci batraneti, esti prea indragostita sa te gandesti la tot ce tine de organizare, pentru tine numai faptul ca el este acolo va fi mai mult decat suficient.

Adevarat love
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Lun 02 Sept 2013, 21:18

Rac: O mireasa moderna, vei fi chic si cu siguranta vei cauta sa iti surprinzi invitatii cu lucruri noi si ingenioase care sa ii faca sa vorbeasca despre nunta ta tot anul.
Frumos:): 
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Sept 2013, 21:44

Fecioara: Un calm va pune stapanire pe tine, ai sa fii aproape boema, nu te vei stresa indiferent de ce probleme ar aparea in ziua respectiva, chiar le vei trata cu umor si vei trece peste cu o usurinta de invidiat.

Ca sa fiu sincera nu ma vad in rochie de mireasa sau maritata vreodata,dar mai sa pasesc spre altar cu 1000 de priviri indreptate spre mine stiind ca exista riscul sa ma fac de ras in ultimul hal....bleah,prefer sa nu ma marit iar daca o voi face va fi o nunta mica,doar eu si sotul meu.Desi nu prea imi vine a crede.
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 10:03

Daaa. :x
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 13:17

Berbec: Vei fi o mireasa "glamorous", vei face tot posibilul ca luxul si eleganta sa te reprezinte in aceasta zi deosebita.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 11:21

Rac: O mireasa moderna, vei fi chic si cu siguranta vei cauta sa iti surprinzi invitatii cu lucruri noi si ingenioase care sa ii faca sa vorbeasca despre nunta ta tot anul.
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mier 01 Oct 2014, 15:49

Sagetator: Te vei comporta fix ca o printesa, iar toti cei din jurul tau trebuie sa iti indeplineasca dorintele, pentru ca este ziua ta speciala ... si de ziua ta totul trebuie sa mearga asa cum doresti
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Lun 06 Oct 2014, 17:17

I'll be a BRIDEZILLA, babe! biciuitor
Sus In jos
hiatus
ANBU
ANBU
hiatus

Merite deosebite :

Sex : masculin Varsta : 24
Localizare Localizare : Norway
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5575
Puncte : 6700
Reputatie Reputatie : 375
Stare de spirit Stare de spirit : hypophrenia

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19Mar 07 Oct 2014, 09:22

Fecioara: Un calm va pune stapanire pe tine, ai sa fii aproape boema, nu te vei stresa indiferent de ce probleme ar aparea in ziua respectiva, chiar le vei trata cu umor si vei trece peste cu o usurinta de invidiat.

Pffoa, ce mireasa mijto o sa fiu! cool
Sus In jos
http://varnwak.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce tip de mireasa vei fi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-