| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Sam 02 Feb 2013, 14:24 | |
| Sagetator: Iti stii atu-urile si stii exact cum sa le valorizezi, pentru ca ai incredere in tine si pentru ca te cunosti atat de bine nu esti foarte usor de manipulat, ba mai mult, reusesti tu sa manipulezi pe cei din jur iar asta poate fi destul de intimidant. o.O Manipulez :> |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Dum 03 Feb 2013, 10:00 | |
| Berbec: Esti puternica si nu iti este frica sa spui exact ce gandesti, lucru care, ce-i drept, pune pe fuga unii barbati ce se tem sa le fie trantit adevarul direct peste fata. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Joi 09 Mai 2013, 21:13 | |
| |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Sam 01 Iun 2013, 21:17 | |
| Leu: Nu esti genul care sa stea la cratita si nici sa faca compromisuri; nu iti este frica sa o spui direct si fara ocolisuri, lucru care poate intimida orice barbat care are impresia ca te va putea schimba.
~ Asta imi place XD |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Vin 25 Oct 2013, 10:31 | |
| Rac: Cand iti oferi inima o faci cu totul, fie vorba de o relatie amorosa sau de prietenie, insa acest atasament pe care il legi foarte repede (daca intr-adevar iti place persoana respectiva) poate speria anumite persoane ce nu se simt pregatite. |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Mar 31 Dec 2013, 12:38 | |
| Rac: Cand iti oferi inima o faci cu totul, fie vorba de o relatie amorosa sau de prietenie, insa acest atasament pe care il legi foarte repede (daca intr-adevar iti place persoana respectiva) poate speria anumite persoane ce nu se simt pregatite. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Lun 22 Sept 2014, 21:12 | |
| Berbec: Esti puternica si nu iti este frica sa spui exact ce gandesti, lucru care, ce-i drept, pune pe fuga unii barbati ce se tem sa le fie trantit adevarul direct peste fata. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza Lun 29 Sept 2014, 22:00 | |
| Sagetator: Iti stii atu-urile si stii exact cum sa le valorizezi, pentru ca ai incredere in tine si pentru ca te cunosti atat de bine nu esti foarte usor de manipulat, ba mai mult, reusesti tu sa manipulezi pe cei din jur iar asta poate fi destul de intimidant. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... daca esti o femeie ce intimideaza | |
|