| Sa va prezint si eu un mix facut de mine | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 09 Mai 2011, 00:07 | |
| - Falzar a scris:
- Hmm...nu prea imi place mie asa mult techno dar melodia este destul de reusita
Tineo tot asa si vei ajunge departe :) sincer nu vreau sa ajung nici la urmatorul colt cu ea. imi place sa fac seturi pentru ca de multe ori cand ascultam muzica ma tot gandeam " la secventa asta ar intra fain beat-ul de la melodia aia" sau " melodia aia ar merge fain cu cealalta " ... si asa m-am pus sa fac ceva seturi dar nu ma asteptam sa le placa la atat de multe persoane. sincer vorbind. multumesc fain de incurajare |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 09 Mai 2011, 14:23 | |
| |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Joi 28 Iul 2011, 16:10 | |
| hai ca de mult nu am mai pus pe aici ceva "manopere" ... deci: Arcade's no Dj - free Vibes for Liberty - il gasiti la mine pe forumul de muzica pus cu o intarziere de aproape o luna ... (03.07.2011 - data fabricatiei si expira cand expira si plasticu ) Sper sa va placa.
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Joi 01 Sept 2011, 23:36, editata de 1 ori |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Joi 28 Iul 2011, 20:02 | |
| Mhm, frumos si setul asta Mihai Felicitari |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Vin 05 Aug 2011, 15:02 | |
| Prea tare :x ! Vai le ador :x ! Foarte frumoasa :x ! |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Vin 05 Aug 2011, 20:09 | |
| Eh Mihai, hai ca te pricepi, dar nu te mai laud sa nu ti se urce la cap :)) Oricum, ca de obicei e un set foarte reusit, felicitari. Hai, ca mai vreau |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Vin 05 Aug 2011, 20:52 | |
| Vaai, ce aiurita sunt!!! Imi place foarte mult, faci o treaba excelenta... Hai, pune-te pe mixat, ca eu una am ajuns oarecum dependenta...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Vin 05 Aug 2011, 22:55 | |
| |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Sam 06 Aug 2011, 10:29 | |
| deci kirisor are dreptate daca continui sa faci seturi atat de smechere si noi continuam sa te laudam o sa ti se urce la cap....oricum hai sa fiu si eu normala si sa nu mai comentez atata...seturile tale sunt super asa cum ma si asteptam sa fie dupa ce lam ascultat pe primul.....tineo tot asa |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 08 Aug 2011, 20:09 | |
| culmea ca tie mereu ti-au placut seturile ce le mai faceam |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 08 Aug 2011, 20:21 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 08 Aug 2011, 21:37 | |
| |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Lun 08 Aug 2011, 21:54 | |
| Hey Mihai, am trecut si eu pe aici...cu intarziere Sa sti ca imi plac foarte mult mix-urile Esti foarte talentat...chiar sunt superbe Imi plac toate ....astept setul urmator |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Mier 10 Aug 2011, 07:13 | |
| va dau un pont de pe acum ... urmatorul o sa fie si cu una sau 2 melodii de pirati |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Mier 10 Aug 2011, 10:08 | |
| Aolo :X:X Dada :X:X Mi-ai starnit curiozitatea (d) Hai fa-l mai repede :X
Hehe |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Mier 10 Aug 2011, 10:25 | |
| ne dai un pont....nu tu nu ne dai un pont...tu de fapt vrei sa ne omori de curiozitate....zi ca nui asa? incearca sa negi |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Dum 14 Aug 2011, 00:32 | |
| Arcade's no Dj - like the pirates did ( in 2011 ) - il gasiti la mine pe forumul de muzica asa cum vi-am promis ... sper sa va placa
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Joi 01 Sept 2011, 23:37, editata de 1 ori |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Dum 14 Aug 2011, 01:22 | |
| ma mai gandesc |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Dum 14 Aug 2011, 01:32 | |
| Wow ...Deci e super...Minunat, bestial, extrem... Cred ca am un nou Dj preferat... |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Dum 14 Aug 2011, 02:51 | |
| Mihai nu am cuvinte... Prea frumos mixul ca si toate celelalte Mi-a placut foarte mult inceputul cu piratii din caraibe Sa mai faci |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine Dum 14 Aug 2011, 13:01 | |
| Mihai iepurelui ii place Ce-ti mai place sa te laude lumea=))dar hai ca meriti Ador mixurile tale, ca de obicei Haide ca mai vreau ca de nu sti foarte bine ce se intampla cu scumpa ta coada(D)=)) |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa va prezint si eu un mix facut de mine | |
| |
|
| |
| Sa va prezint si eu un mix facut de mine | |
|