Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Lun 25 Mar 2013, 17:27

Fecioara: Incepe sa te imite in tot ceea ce faci, devine din ce in ce mai stresant sa vezi ca incearca sa isi schimbe personalitatea in functie de caracterul tau.
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Joi 04 Apr 2013, 23:16

Fecioara: Incepe sa te imite in tot ceea ce faci, devine din ce in ce mai stresant sa vezi ca incearca sa isi schimbe personalitatea in functie de caracterul tau.
Sus In jos
Mysterious_Lady
Academy Student
Academy Student
Mysterious_Lady

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Undeva in lumea mea unde eu sunt presedinte :D
acebook acebook : Okay , o s-o fac maine :) Sau altadata ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 46
Puncte : 54
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Cant , vocal si instrumental ...
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like a true lady ! ;;)

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 18:55

Balanta

Te manipuleaza din punct de vedere emotional pentru a obtine diverse lucruri spunandu-ti ca nu esti o prietena adevarata daca nu faci cum vrea ea .

Adevarat . happy2
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 20:18

Gemeni: Asteapta doar sa fie sunata si cautata de tine, insa sa te caute ea pe tine pare o munca enorma si prea obositoare pentru ea.

Mhr. Asa si asa.
Sus In jos
Cherry
Genin
Genin
Cherry

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Paris
acebook acebook : Dumy Ryta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 195
Puncte : 226
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Joi 09 Mai 2013, 17:40

Sagetator: Nu iti spune adevarul atunci cand tot ce ar trebui sa faca ea este sa fie alaturi de tine, nu sa tina partea altor persoane.
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 21:50

Leu: Mereu vede parte negativa a lucrurilor si te incarca cu o energie impovaratoare, deoarece indiferent despre ce ati vorbi vede doar partea pesimista a situatiilor.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Lun 30 Sept 2013, 22:07

Rac: Iti tradeaza increderea si se preface ca si cum nu a gresit cu nimic si tu ar trebui sa o intelegi.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 Asss10Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Joi 24 Oct 2013, 22:57

Berbec: Aceasta incepe sa te barfeasca pe la spate si sa povesteasca oricui mici secrete pe care le imparatasesti cu ea.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Mar 31 Dec 2013, 12:54

Rac: Iti tradeaza increderea si se preface ca si cum nu a gresit cu nimic si tu ar trebui sa o intelegi.
Sus In jos
Anne Hargen
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Anne Hargen

Localizare Localizare : Ploiești
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2007
Puncte : 2122
Reputatie Reputatie : 105

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Mier 05 Feb 2014, 22:47

Gemeni: Asteapta doar sa fie sunata si cautata de tine, insa sa te caute ea pe tine pare o munca enorma si prea obositoare pentru ea.
Mda, am eliminat de mai bine de un an acea persoană din viața mea...
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Dum 09 Feb 2014, 14:54

Sagetator: Nu iti spune adevarul atunci cand tot ce ar trebui sa faca ea este sa fie alaturi de tine, nu sa tina partea altor persoane.
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19Mier 04 Iun 2014, 21:16

Scorpion: Nu isi cere scuze atunci cand te jigneste si te face sa te simti prost in anumite situatii; pe o prietena care nu te respecta nu ar trebui sa o tii pe langa tine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.   Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene. - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... când ar trebui să dai "delete" unei prietene.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-