| Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Joi 31 Ian 2013, 22:22 | |
| Leu: Desperate Housewives – relatiile sunt pline de obstacole prin care treci, pe care le suporti, faci compromisuri, te adaptezi sau le accepti ... dar la unele din ele nu vrei decat sa pui piciorul in prag si sa dai o lectie.
Hmm..nu prea cred! |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Sam 09 Mar 2013, 22:23 | |
| Balanta: Lost – Ai multe intrebari la care nu gasesti raspunsuri iar cele pe care le afli nu te multumesc cu nimic.
|
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Lun 11 Mar 2013, 09:36 | |
| Balanta: Lost – Ai multe intrebari la care nu gasesti raspunsuri iar cele pe care le afli nu te multumesc cu nimic. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Lun 11 Mar 2013, 10:48 | |
| Leu: Desperate Housewives – relatiile sunt pline de obstacole prin care treci, pe care le suporti, faci compromisuri, te adaptezi sau le accepti ... dar la unele din ele nu vrei decat sa pui piciorul in prag si sa dai o lectie.
Nu chiar, dar pe aproape. |
|
| |
Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Vin 15 Mar 2013, 21:39 | |
| Balanta: Lost – Ai multe intrebari la care nu gasesti raspunsuri iar cele pe care le afli nu te multumesc cu nimic. Multumesc si ai multa dreptate. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Joi 04 Apr 2013, 11:26 | |
| Balanta: Lost – Ai multe intrebari la care nu gasesti raspunsuri iar cele pe care le afli nu te multumesc cu nimic. |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 10 Apr 2013, 20:50 | |
| Gemeni: Friends – ai cei mai de gasca prieteni, bucura-te de ei acum, nu amana lucrurile pe care le puteti face impreuna deoarece timpul trece si viata o sa va duca pe cai diferite, bucurati-va impreuna de prezent si lasati micile certuri deoparte sau treceti repede peste ele.
|
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Sam 01 Iun 2013, 22:03 | |
| Leu: Desperate Housewives – relatiile sunt pline de obstacole prin care treci, pe care le suporti, faci compromisuri, te adaptezi sau le accepti ... dar la unele din ele nu vrei decat sa pui piciorul in prag si sa dai o lectie. |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Sam 22 Iun 2013, 16:16 | |
|
| |
Léa. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Does not matter. Nr. mesaje : 242 Puncte : 304 Reputatie : 42
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 03 Iul 2013, 00:57 | |
|
Fecioara: Six Feet Under – Nimeni nu spune ca viata e un parc de joaca si ca nu poti fi mereu fericita insa poti gasi si in cele mai intunecate locuri sau situatii ceva frumos. ^^
|
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Dum 21 Iul 2013, 22:20 | |
| Capricorn: Gossip Girl – Nu le suporti ... si nici ele nu te suporta pe tine ... sentimentele sunt reciproce ... iar daca vei avea ocazia le vei spanzura de prima creanga de copac care iti va iesi in cale.
|
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Dum 21 Iul 2013, 22:41 | |
Ma uit la serial si pot spune ca este pe placul meu, dar nu e adevarat ce scrie mai sus. |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mar 13 Aug 2013, 18:04 | |
| Scorpion: The Vampires Diaries – esti nehotarata in alegerile tale, ai vrea ceva insa parca nu e bine, dar esti ispitita ... tentatia mereu va fi mare.
Foarte adevarat. :( |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mar 13 Aug 2013, 20:03 | |
| Fecioara: Six Feet Under – Nimeni nu spune ca viata e un parc de joaca si ca nu poti fi mereu fericita insa poti gasi si in cele mai intunecate locuri sau situatii ceva frumos.
Nu mi se potriveste DELOC ceea ce scrie.Cred ca eu sunt exceptia?Sincera sa fiu cred ca sunt o combinatie proasta intre toate. |
|
| |
Tianna Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : Nica Tatiana Nr. mesaje : 247 Puncte : 313 Reputatie : 12 Hobby-uri : Arta. Stare de spirit : Teen Spirit
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 21 Aug 2013, 17:30 | |
| Scorpion: The Vampires Diaries – esti nehotarata in alegerile tale, ai vrea ceva insa parca nu e bine, dar esti ispitita ... tentatia mereu va fi mare.
E adevarat! Eu chiar ma uit la serialul ala , si ma uimeste! Daca ar fii sa aleg dintre un baiat ca Damon si unul ca Stefan , l-as alege pe cel ca Damon! :)) O.O |
|
| |
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 21 Aug 2013, 19:38 | |
| Pesti: Gilmore Girls - Daca ai persoane la care tii foarte mult spune-le asta acum ... nu lasa pe mai tarziu pentru ca s-ar putea sa nu mai ai sansa aceasta. . Mda ... |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 21 Aug 2013, 21:43 | |
| Pesti: Gilmore Girls - Daca ai persoane la care tii foarte mult spune-le asta acum ... nu lasa pe mai tarziu pentru ca s-ar putea sa nu mai ai sansa aceasta. N-am cui sa-i spun, intrucat toti la care tin cu adevarat stiu asta |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Lun 02 Sept 2013, 21:17 | |
| Rac: (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) and the City - de ce tu? ai parte de cele mai ciudate relatii sau doar o atractie magnetica pentru barbatii care au tot felul de “gesturi" sau "ticuri” care te scot pur si simplu din minti desi la prima vedere par niste printi. Interesant:-?: |
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mar 17 Sept 2013, 10:04 | |
| Pesti: Gilmore Girls - Daca ai persoane la care tii foarte mult spune-le asta acum ... nu lasa pe mai tarziu pentru ca s-ar putea sa nu mai ai sansa aceasta. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Vin 25 Oct 2013, 13:13 | |
| Berbec: Smallville – este in preajma ta un baiat care are aproape tot ceea tu iti doresti de la un barbat ... dar mereu e un continuu joc in care nu stii care sunt mai exact sentimentele lui pentru tine ... te vrea ca iubita ... sau doar ca prietena? Intrebari la care inca nu ai raspunsul. |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Lun 23 Dec 2013, 11:23 | |
| Rac: (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) and the City - de ce tu? ai parte de cele mai ciudate relatii sau doar o atractie magnetica pentru barbatii care au tot felul de “gesturi" sau "ticuri” care te scot pur si simplu din minti desi la prima vedere par niste printi. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 01 Oct 2014, 15:48 | |
| Sagetator: One Tree Hill – Prima dragoste nu se va uita niciodata, cu atat mai mult daca el inca mai apare prin viata ta ... dar durerea cea mai mare pe care o poate simti o persoana este sa vada persoana iubita ... iubind pe altcineva. |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 15 Oct 2014, 08:09 | |
| |
|
| |
† Sasuke † Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 304 Puncte : 317 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Mier 28 Ian 2015, 11:44 | |
| Pesti: Gilmore Girls - Daca ai persoane la care tii foarte mult spune-le asta acum ... nu lasa pe mai tarziu pentru ca s-ar putea sa nu mai ai sansa aceasta. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. Sam 25 Apr 2015, 20:02 | |
Ispita asta =))) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie eşti ca să îţi spun... în ce serial TV se regăsesc momente din propria ta viaţă. | |
|