Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Buna, Felicitari , Andreea . Ai avut o piessa superba . Saptamana asta am suferit dintr-un x motiv si inca o fac , iar aceasta piesa ma ajuta. Acum sa nu credeti ca zic asta pentru voturi , e adevarat . Deci piesa mea :Zero - Ea
Sper sa va placa si multumesc !
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
Felicitari Andreea:*Particip si eu cu melodia asta:x [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 11:05
particip si eu cu aceasta superba melodie
Lexa S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 11:29
Particip si eu, pentru prima data, cu urmatoarea melodie:
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 13:00
Felicitari Andreea!
Particip cu o melodie pe care cu siguranta o stiti multi dintre voi
Matteo feat. Stella - Push it
Ultima editare efectuata de catre xDeenisaa in Mar 21 Aug 2012, 16:25, editata de 3 ori
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 15:05
Buna, felicitari Andreea! Melodia ta a fost foarte frumoasa. Particip si in aceasta saptamana cu o melodie de care m-am indragostit, sper sa va placa. God is a girls ~ Groove Coverage
PS: Eu am ales varianta mai lenta deoarece imi place mai mult.
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 15:35
Particip si eu!
Smiley ft Uzzi-In Lipsa Mea
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 16:35
Felicitari Andreea Saptamana asta o sa particip cu o alta melodie cam iesita din uz, si anume Tokio Hotel- Scream
Stiu ca unii nu suporta aceasta trupa, dar imi incerc si eu norocul
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
Subiect: Re: Concurs 53 - Melodia Saptamanii! Mar 21 Aug 2012, 22:31