CAP 2 cine sunt eu ?
Era tare întuneric nimic nu se vedea doar negru pur ce domina peste tot nici măcar o lumină acolo ,cred că așa când ești moartă ,vezi nu mai întuneric peste tot ,oare mă va ierta Hinata ,of sper doar să aibă o viața mai bună decât am avut eu ,totuși cred că im va fi dor de razele soarelui ce mă mângâiau sau sunetul vântului când mișca iarba printre degetele mele ,de casa mea cea mică dar confortabilă ,cine o se mai certe diminețile cu vecinul că dă drumul tare la muzică ,de plimbările cu Hinata prin oraș vai ce amuzante erau ,de privirile trase cu ochiul la brunet ,dar el nu mă iubește ,oare le va fi dor de mine ,dar cred că nu ori cum nu eram o persoană îmi portantă ,ce dor o să îmi fie de toate mizilicurile și certurile din viata mea,cred că o să fie cel mai dor să trăiesc ,dacă mă gândesc bine acum realizez că viața mea era totuși ceva ,vai ce aș vrea să trăiesc din nou ,singurul meu regret e că n-am fost o prietenă bună că mi-am încălcat promisiunea de a fi meru lângă Hinata oare va înțelege acest lucru ,acum doar sunt suflet gol fără trup sau viață ,acum ce să fac unde o mă duc ,în ce parte ?
Dece trebuia să plec nervoasă,trebuia să plec fericită și împlinită ,toate dorințele sau spulberat făcând duse un praf luate de vânt ,oare voi putea să plâng pentru ei ,of cred că asta mia fost destinul păcat că nu poți scăpa de el dar asta e sfârșitul povesti mele,nu știu poate e bine că s-a întâmplat asta ,să fi săturat lumea de mine ,vai ce proastă sunt în loc să fiu fericită că am scăpat de acolo eu sunt tristă cum pot gândi așa simnt cum două lacrimi reci curgeau pe obraji mei incalzindu-se de la lacrimi ce îi înțepa ,i-a stai un pic ,cum pot să simnt lacrimile dacă sunt moartă ,morți nu plâng din câte știu eu ,și dece deodată se simnte mirosul de medicamente așa de tare ,eu oare sunt moartă sau nu?
Oare pot să deschid ochi ,pot măcar să încerc ?
Deschid ușor ochi iar întunericul începuse să dispară lâsând o ceață imensă ,îmi întorc privirea și observ că sunt într-o cameră din spital , asta înseamnă că trăiesc ,toată inimă începuse a bate de fericire că auzeam cum acel aparat arătat inima că pulsează ,dar văd cum o femeie cu părul negru cu niște ochi albaștri ca apa ,începe a striga cu o voce ce îmi dădea dureri de cap nu alta .
-Doctore este un miracol s-a trezit veniți repede ?
Ce miracol tot strigă ea ,stau puțin calmă pentru a reveni vedera și a mă liniști ,pe ușa întra un bărbat tare bătrân în halat alb cu buzunar plin de medicamente ce se holba la mine ca la vițelul la porta nou .
-Cum te simnți draga mea ?
-Bine, dar cu mici dureri de cap de la strigătele disperate ale acei femei atât tot .
- Poți să te miști ?
- Da ,vedeți !
Îmi mișc piciorul pentru a demonstra că sunt bine ,nu știu dece m-o fi întrebat, că mă simnt normală fără nico coastă sau mână ruptă .dar find doctor cred de asta m-o fi pus întrebarea.
-Hmm,pai din câte văd eu aici ,poți pleca azi de aici de la spital?
-Ce mă bucur !
Mă ridic din acel pat alb dar când să cobor în fața mea cade un fir lung de păr șaten ,ce e asta hmmm,pote o fi rămas un fir de păr de la o asistentă pe fața mea când să îl dau jos de pe față simnt cum mă doare capul de parcă mia-aș fi muls firul din capul meu,ciudat las firul atunci în pace dar a mai a părut alte fire șatene oare de unde o fi apărut ,mă duc spre o oglindă din în cameră să văd de unde atâtea fire de păr șatene ,când privesc în oglindă încep a cremeni de frica și singurul sunet pe care la scos în acel moment a fost...
-Cine este ea!!!!!!!!!
-stai liniștită ,calm !
Cum pot să stau liniștită când văd reflecția în oglindă altei persoane decât a mea ,acea reflecție nu era a mea și altei fete , avea părul lung până la fund de culoare șatenă ca ciocolata ,cu niște ochi căprui de toată frumusețea ,iar un corp tare slăbuț pe lângă al meu ,mă puteam uita toată ziua la ea era așa de perfectă nu putea fi reflecția mea ,deacea nici nu puteam să mă calmez .
-Vezi tu, după ce tot adus ambulanța într-o stare tare grava toată arsă în cât nici unul dintre noi nu puteam pune speranța că mai vei trăi ,și cum tot erai pe moarte am încercat să te salvez ,a trebuit să fac modificări corpului tău și organelor înafară de inimă și creier restu era toate stricate ,ai stat în comă vreo lună și 6 săptămâni iar azi dacă nu te fi trezit ,era deja la morgă ,dar că totul e bine !
După toată povestirea acelui bărbat mă simnțe-am tare norocoasă nu îmi vine-a să cred că acel înger din oglindă sunt eu ,până și lacrimile care începuse să curgă pe obraz părea așa de frumos în cât părea a fi un tablou tare frumos pictat ,am stat vro 6 minute în fața oglinzi mirându-mă de de persoana mea ,dar am fost întreruptă de doctor.
-Deci cunoști vreo persoană care să te scoată de aici ,un membru al familii sau un prieten?
-pai da e Hinata Hyuga!
-Bine , o voi suna ,tu să te pregătești să vi la recepție !
După ce o plecat mă uit în cameră dar nicio haină cu care să mă îmbrac ,și cum nu puteam să merg doar între-un halat de spital ,mă furișez ca o pisică pe holul spitalului până la o ușa unde scria ''garderoba pentru femei,, ,într-u tiptil în acea cameră și mi-a leg o pereche de pantaloni scurți și un tricou alb simplu ,nu știu a cui o fi fost hainele dar n-am stat să aflu și am plecat spre recepție .
Acolo era o mare plitiseală ,trebuia să stau pe canapea alba cu găuri așteptând pe Hinata ,trecuse o jumate de ora dar iată pe ușa spitalului o văd pe cea mai bună prietenă a mea îmbrăcată într-o rochie albastră cu pete verzi palide ,și pantofi negri fugind ,atunci mă ridic repede de pe canapea stând cu mâinile în aer pentru a o îmbrățișa dar ea în loc să vină spre mine fuge la o femeie cu părul roz vopsit ce era cât un elefant și dormea pe o altă canapea din acestă în căpere ,nu puteam să cred că nu m-o recunoscut .
-o săracă de tine ,lasă că am venit să te scot de aici !mângâind-o pe acea femeie
Nu puteam să stau și să privesc acestă scenă și mă îndrept spre ea cu o mică supărare .
-Ce faci ?
-Mă scuzați ne cunoaștem cumva ?
-Poftim,cum nu mă recunoști!
-Nu te am văzut nicio dată în viața mea ,ori cum n-am tip trebuie să merg să semnez niște hârtii ca să o scot pe prietena mea de aici .
Când văd cum mă lasă cu ochi soare plecând spre recepție semnând acele hârtii ,apoi acel doctor mă cheamă ,mă duc spre ei cu o inimă tare tristă.
-Poftim ce cauta ea aici ,trebuia să vina Sakura nu acestă fată cred că ați greșit persoana.
-Nu domnișoară ea e Sakura Haruno doar că avut ceva modificări.
-Ce!!
-Vezi ți-am spus eu !! scotând limba la prietena mea .
-Îmi cer scuze că nu te am recunoscut !
-Bine te iert .
După o îmbrățișare ca fetele plecam din acel spital la un suc ,tot drumul hinata se holba la mine iar acest lucru mă enerva la ea ,dar nu prea am băgato în seamă și mă pun pe scaun la o terasă lângă ea ,comandăm amândoua câte un suc de portocale .
Să vezi ce s-a întâmplat !
-CE?
-Pai vezi tu după acident ,karin o pierdut mulți fani deoarece nu mai putea cânta și no găsit pe cineva cu care să te înlocuiască .
-Oau deci chiar au nevoie de mine ?
-Da!
-Bun eu cam trebuie plec bine?
-Bine pa!
După ce plecase mai statsem puțin până ce terminase sucul apoi fac semn că unui chelner pentru nota de plată ,văd cum se grăbește un băiat destul de tânăr de vreo 19 ani ,ce vine cu un bilet ,se pune în dreapta mea și începe să calculeze nota de plată.
-Deci cât costă?
-Pai....
Începe a se opri din vorbind privindu-mă tare intens ,ce nu mă neliniștea ,atunci îl mai întreb din nou acea întrebare la care acesta răsbunde că nu costă nimic și e din partea casei ,ciudat dar dacă a spus că e din partea casei cum pot să eu să refuz , atunci mă ridic fericită de pe scaun și dau să plec dar acesta mă oprește ,deci tot trebuie să plătesc e na asta e .
-Zi!
-Îmi poți da numărul tău de telefon?
Când aud asta mi se părea tare ciudat că de obicei băieți mă evitau și nu mă sorbeau din privi dar mai să ceară numărul meu de telefon ,încep repede să eventez o scuză cică îmi cumpăr un nou telefon ,lăsându-l cu o fața tristă dar plină de speranță ,cred că ceva se va scbimba de acum încolo ,nu mai puteam de râs în cât când ajunsesem acasă începuse să bufnesc de răs ..dar o nou speranță mia păruse în viață
VA continua.........................................
rock deci am găsit o imagine cu care seamănă noua Sakura doar că are pieptul mai generos
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img560/7996/numberonebykartemisd36g.png][/IMG]