Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
•°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Micutele mele poezii Mier 22 Aug 2012, 08:19 | |
| Universul
Universul e creat, Ca sa fi tu impacat; Si ca lumea sa traiasca Fara pacea ei domneasca. Multe planetele are, Mici, rotunde, cu culoare, Care se invart in cerc; Printre stele, printre ele Si deloc nu ametesc.
Stelutele
Stralucesc pe cer doar ele, Multe, mici si chiar dulcele; Mititele sunt doar ele Si sclipesc doar pentru ele. Numai noaptea se zaresc, Multe fete le privesc Si chiar toate le doresc.
Greierele si gaina
Intr-o zi, la asfintit, Greierul s-a cam tampit; A-ntrebat-o pe gaina Daca stie de albina. Gaina gandind usor I-a raspuns incetisor: " De ce cauti tu o albina, Cand ti-e frica de gaina?" Greierul si-a luat chitara Si-a plecat prin toata tara. Stiu, nu au niciun sens, doar le-am compus cand aveam vreo noua ani Sper ca v-a placut |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Mier 22 Aug 2012, 12:56 | |
| Hehe. :)))
Ce dragute sunt. :x
Se vede ca sunt compuse de un ''copil'' dar sunt foarte dragalase. :)) |
| | | •°•Andy Quinn•°• Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara :P Nr. mesaje : 304 Puncte : 349 Reputatie : 13 Hobby-uri : ♫ Muzica ♫ Stare de spirit : Without music, life would be a mistake.
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Mier 22 Aug 2012, 13:14 | |
| Heartless
Într-o cameră pustie, Într-un colţ lâncezitor; Șade o fetiţă vie Cu un suflet muritor.
Din adâncul întuneric Se aude-un scheunat, Întrupat din glasul fetei Ce tocmai s-a sugrumat.
Frânghia, rece-nconjoară Gâtul subţirel şi mic, Al fetiţei ce-odinioară Se-ndrăgostise de-un voinic.
Și din patima iubirii, Înnecată de păcate Schimbase cursul trairii De îl duse prea departe.
Ea îl iubea la infinit, El o privea cu silă, Căci scopul şi l-a împlinit Și-o părăsii cu milă.
Lichidul ce i se scurgea Prin vinele-i subţire, Acum pe jos el se afla Dictând a sa iubire.
Și capul ei ce fu plecat Din pricina speranţei, Ramase-acuma atârnat De frânghia toleranţei. Asta am compus-o acum cateva saptamani Caρρυccιησ iti multumesc ca mi-ai spus un nume superb pentru titlu
Ultima editare efectuata de catre *Black Flame* in Vin 24 Aug 2012, 10:50, editata de 1 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Joi 23 Aug 2012, 20:56 | |
| |
| | | Xenon Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Braila Nr. mesaje : 19 Puncte : 50 Reputatie : 27
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Joi 23 Aug 2012, 22:37 | |
| Interesanta ultima... te rog sa mai publici astfel de poezii specifice acelui stil. |
| | | Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Joi 23 Aug 2012, 22:50 | |
| Ok, deci pe langa ca ai niste fic-uri bestiale, mai si compui poezii. Care, apropo, sunt superbe, mai ales ultima. Sper sa mai aduci si sa ma anunti si pe mine.
|
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Lun 17 Sept 2012, 16:50 | |
| Am mai adus o poezie Sper sa va placa Fără imporţantăDacă mâine am să mor, Orice mi s-ar întâmpla Nimeni n-o să-mi ducă dor, N-o să simta lipsa mea. Pentru mulţi am fost o umbră Sau o piesă de decor, Mult prea ştearsă, mult prea sumbră, Să mă uiţi ar fi usor. Poate-am fost colegi de clasă, Poate-am fost apropiaţi, Dar ştiam ca nu îţi pasă, Toţi, mereu, mă evitaţi. N-am făcut prea multe-n viaţă, N-am făcut de-am vrut să fac; N-am avut vreo imporţantă Și a trebuit să tac. N-am avut nicând dreptate, Sau mândrie-n faţa ta, Tu ai fost mai bun in toate Și cu-n pas în faţa mea. N-am să las nimic în urmă, Doar hârtii cu scrisul meu Și poate de poze-o brumă, În care apar şi eu. Aş fi vrut sa fac mai multe Dar observ c-aşa stă treaba. Nimeni n-a vrut să m-asculte Și-am trăit atât degeaba. |
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Sam 04 Mai 2013, 14:21 | |
| Bună dragilor Vin şi eu cu o poezioară aşa ca de Paşte Am inventat-o aseară, gândindu-mă cine ştie unde şi iată ce a ieşit: În a nopţii lună plină Îngerul ce pare mut, Pe sub bolta de lumină Pare-un om cu chip de lut.
Şi privind-o în tăcere, Răsfoind jurnalul ud Ochii săi ce par a stele, Se-ndreptaseră spre dud.
Printre frunzele copacului Se auzeau acum cântând, Mii şi mii de păsărele Rugându-mă să le ascult... Sper că v-a plăcut Paşte fericit tuturor P.S. Scuzaţi double postul |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Sam 04 Mai 2013, 14:27 | |
| Buna buna. Ti-am citit si eu poeziile si chiar cred ca ai talent. Cred ca daca vei studia putin tainele scrierii poeziilor si daca te vei informa cu privire la alte oezii, vei ajunge undeva sus. Talent ai, joc al cuvinteor ai, tot ce-ti mai trebuie este experianta si munca continua care sa-ti permita sa te cizelezi frumos. Iti urez spor la scris in continuare. Te pup. :* |
| Subiect: Re: Micutele mele poezii Sam 13 Iul 2013, 08:20 | |
| Bună Am mai adus încă o poezie. Sper să vă placă __________________________________________________________________Am să ajung să mor Privindu-ţi măreţia, Al tău chip divin şi-mpărăţia; Şi stând pe-acest nor Privind înspre stele, Ştiind c-am visat să ajung printre ele.
Acum am aflat cum e să fi o stea, O umbră pe cer şi-n inima ta... Mereu mi-am dorit să te ştiu bine În braţele mele, aproape de mine, Să nu te las să pleci chiar dacă îţi e greu Să te port mereu în sufletul meu.
Dar acum stau singură şi privesc răsăritul Aşteptând să îmi vină şi mie sfârşitul, O stea am putut fi doar pentru o noapte Iar acum, doar moartea ne mai desparte.
Uita că m-ai iubit, Uită că ne-am cunoscut, Că ai fost singurul care a putut, Să-mi fure inima şi să o păstreze Fără ca vreodată să mi-o returneze. Uită c-am trăit alături de tine, Uită că te-am avut numai pentru mine.
Acum este timpul să-mi iau rămas bun Chiar dacă, cu tristeţe trebuie s-o spun. Deşi sunt o stea ce nu-şi găseşte locul Îmi voi cunoaşte întotdeauna scopul: Deşi tu eşti sub nori şi eu printre stele, Vei rămâne mereu în visele mele. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Micutele mele poezii | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|