| Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 24 Aug 2012, 00:17 | |
| Mnoo ... Deci mai nou m-am apucat de poezii Inainte scriam doar poezii cu versuri albe ... dar mai nou am dat in rime Sper ca o sa va placa Aceasta este prima mea poezie cu rima, sper sa nu va radeti Lectura placuta Durerea e iubire
A sosit apusul trist, Pentru a ne despartii. Florile au ofilit, Ca si cum eu m-as topi. Iubirea noastra a pierit, Totul brusc s-a innegrit. Durerea brusc ma si tintit, Sa respir eu m-am oprit
Lacrimile m-au cuprins, Nu mai pot vedea nimic. Lacrimile-mi sangerate, Mi-au adus un zambet mare. Mi-am adus aminte brusc, Ca durerea e-nsurata Cu iubirea invesmantata.
Inseamna ca acel baiat, Ma iubeste indelungat. De-a fost el in stare, Aproape sa ma si omoare. Acuma plang de fericire, Gandindu-ma ca ma iubeste. Acum astept sa ma omoare, Pentru ai simti iubirea.
Astept, astept dar nu doreste, Nu vrea sa imi curme viata. A plecat si ma lasat, Sa ma chinui neincetat. Il strig sperand ca va veni, Sa ma ajute sa-mi revin. Fara interes a plecat, Abandonata ma lasat.
Acuma stau pe un nor, Incercand sa ma rog. Acum zambeste fara taina, Ca si cum eram o joaca. Acum stau atarnata, De o franghie invesmantata. Asteptandu-l linistita, La copacul spanzurarii. Sper ca v-a placut macar putin Daca mai doriti sa va aduc, doar spuneti Cu timpul, sper ca ma voi perfectiona Astept pareri Cu drag Iva P.S.: Sper ca ati inteles mesajul si povestea. Daca nu va rog sa imi spuneti. Va voi explica |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 24 Aug 2012, 10:52 | |
| Buna Iva , Deci e draguta poezia si foarte comica . Cica : Acum astept sa ma omoare, Pentru ai simti iubirea. Am murit de ras la faza aia . Pentru o prima poezie cu rima e foarte buna si luuunga . Deci eu una mai vreau , te rog . |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 24 Aug 2012, 11:09 | |
| Nu e rea poezia... mie una mi.a placut mult... Sa ne mai aduci |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 24 Aug 2012, 11:27 | |
| Ma bucur sa aud ca va place Am adus o noua poezie Sper ca este mai reusita decat prima Si ma bucura faptul ca ati si ras Deci... Lectura placuta Umbre Ma urmaresc fara mila, Pana la apusul lila. Care astazi e mancat, De un rosu inflacarat. Soarele cum a murit, Umbrele tot n-au adormit.
Ma urmaresc fara incetare, Ca si o amenintare. Ma tintesc cu privirea, Ma omoara cu amintirea. Parca vor sa-mi pierd dorinta, De a-mi castiga vointa.
Cand se apropie simt ca mor, Cand pleaca simt mult dor. Prezenta lor, usor simtita Ma face mai linistita. Cat timp ele inca exista, Eu sunt inca-n viata trista. Sper ca o sa va placa si aceasta Dupa parerea mea este mai reusita decat prima Astept pareri Cu mult drag Iva
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Vin 24 Aug 2012, 11:31, editata de 1 ori |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 24 Aug 2012, 11:30 | |
| Buna Iva , Deja alta poezie ? E foarte frumoasa si aceasta . Imi place chiar foarte muuult . Mai vreeeauu |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Mar 09 Oct 2012, 22:33 | |
| iva...prima poezie a fost frumoasa... dar a doua a fost chiar exceptionala :o mi-a placut foarte mult si m-a emotionat, stiu prin ce treci..si nu sunt vorbe-n vant... Acel baiat era un lucru sfant , anyway :))) , sa ne mai aduci astfel de poezii crisulinuuu te pupaceste dulce rau |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Vin 09 Noi 2012, 16:18 | |
| hei hei scumpele mele si scumpii daca este cazul dupa ceva vreme am zis sa vin cu o noua poezie sper ca o sa va placa Lectura placuta! Focul toamnei
Mingea focului pustiu, Te distruge fara ''chiu''. Te tinteste cu privirea, Te omoara cu-amintirea. Arunca frunze fara mila, Cu un suflet plin de sila Distrugand sarmane vieti La un capat plin de ceti. Cerul devenii firav, Vantul fredonand suav. Vietatile pitici se zbat, Disparand apoi treptat. Anotimpul nou sosit Este ca un nou venit. De ne-ar lasa singuri pe pamant Am muri in pace, bland. sper ca va placut sa imi spuneti daca mai doriti si in ce ar trebui sa lucrez pentru a ma perfectiona cu mult drag Iva
Ultima editare efectuata de catre Aionista♥IVA in Sam 10 Noi 2012, 11:10, editata de 1 ori |
|
| |
Anya Special Jōnin
| |
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) Mier 20 Feb 2013, 18:23 | |
| Sunt compuse de tine?te intreb sincer,pentru ca si eu compun si imi place sa vad pe cineva din generatia asta,kre compune asa ceva.daca da,bravo.eu una nu ma inspir dupa nicio carte sau melodie ascultata,ci pur si simplu din capul meu.hai la mai multe.te pup.Akatsuki_lavy |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) | |
| |
|
| |
| Poezii scrise de Aionista IVA! Iva... Ce ne mai complicam ? :))) | |
|